Skocz do zawartości

Warta odcinek od Biskupic, Włyń, Most Warcki i zbiornik Jeziorsko

Koper

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież całe PZW to stara psiarnia i prokuratorzy, od zarządu głównego po okręgi. Ciepłe stołki sobie uwili i kasę trzepią. Kim był poprzedni prezes sieradzkiego okręgu i kim był teraz panujący? Klika jakich mało, i jak to roz......ć

Tomku, wybierajmy się wzajemnie na delegatów, dogadujmy się z innymi delegatami z innych kół by to nas wybierali na głównych w zarządzie, to jedyny sposób na odsunięcie od władzy starej eskadry. Znamy się osobiście, jesteśmy z jednego koła tylko co z tego jak na zebraniu mnie nie wybrano na delegata bo nie jestem miejscowy z Pęczniewa zapewne a delegatów mamy na nasze koło zdaje się trzech czy czterech nawet. :( Wiele trzeba i można zmienić ale musimy robić to wspólnie. Sami z Cz...m nie zdziałacie za wiele, musimy robić to grupą ludzi o podobnym myśleniu jak nasze. ;)

ja mówię po sobie bo byłem w tym roku 4 razy na rybach i podczas tych wypadów nikt napotkany również nie miał brania. Jak się chodzi codziennie na ryby to w końcu się coś trafi. A jak ryba się ruszy na na każdym wyjściu będą ryby, ja w tamtym roku w kwietniu, gdy złowiłem kilkadziesiat jazi aż mi się znudziły. Co prwda w samym kwietniu byłem 15 razy na rybach ale jazie brały ostro i na kazde wyjście były dobre brania. Dlatego od czerwca przestałem łowić jazie bo zrobio się monotematycznie, ale nie było alternatywy, bo w naszym regionie praktycznie już tylko jazie

ja mówię po sobie bo byłem w tym roku 4 razy na rybach i podczas tych wypadów nikt napotkany również nie miał brania. Jak się chodzi codziennie na ryby to w końcu się coś trafi. A jak ryba się ruszy na na każdym wyjściu będą ryby, ja w tamtym roku w kwietniu, gdy złowiłem kilkadziesiat jazi aż mi się znudziły. Co prwda w samym kwietniu byłem 15 razy na rybach ale jazie brały ostro i na kazde wyjście były dobre brania. Dlatego od czerwca przestałem łowić jazie bo zrobio się monotematycznie, ale nie było alternatywy, bo w naszym regionie praktycznie już tylko jazie

Super. Wrzucaj fotki w tym sezonie, wątek na pewno na tym zyska i nabierze rumieńców :)

Ja miałem ciąg na spina od sierpnia, bo jaziki mnie znużyły, ale w tym roku do października stawiam wyłącznie na bolonkę chcę się dobrze przygotować na lipiec mój cel to brzana muszę ją wreszcie namierzyć przecież gdzieś jakieś niedobitki muszą być. Ostanie 3 lata bezskutecznie

jak brzana to tylko poniżej zapory tutaj to tylko czysty traf nie wierzę że się uda - ale życzę szczęścia :) jutro akcja biskupice od 6 rano się ruszyły to trzeba jechać :)

Corocznie słyszę, w zeszłym roku nawet widziałem jak jeden znajomy z Sieradza łowi brzany w okolicach kolejowego na starorzeczu za białym mostem ale miejscówki nie zdradził dokładnej. Szkoda że nie jedziesz w niedziele, spotkalibyśmy się nad wodą, dziś niestety mi nie pasuje. ;)