rognis_oko Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ostatnio zaobserwowaliśmy nową modę... Złowienie ładnego sandacza okazuje się bardzo proste... Technikę pozostawiam do dyskusji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Znaczy sie co ? ..zastawiona pupa ? jezeli tak to przeciez to klusowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No niestety dobrze to nie jest,ludziska za kawalkiem mięsa wszędzie wlezą i jak tu szukac poprawy.Ciekawe czy to wędkarz czy jakis turysta który sobie wypoczywal na kocyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jerry ta tama to zrzut wody z zbiornika zaporowego,ryba oszolomiona splywa a ludziska wybierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Znaczy sie ze ryba przetracona jest ? , moze jak ma pasc to juz lepiej ja zjesc . No trudno mi to ocenic ...Znowu dylematy - byc czy nie byc ...biedny ten Szekspir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Tak przetrącona,fakt żadne chyba prawo niezabrania takiego dzialania.Ciekawi mnie czy jakby zatrzymala go straż rybacka jakby się tlumaczyl i jak oni by to zinterpretowali Ciekawi mnie również czemu tam niema pozakladanych jakś siat czy innych zabezpieczeń by ryba nieschodzila razem z wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 czasem chyba można trafić na nieświeżą rybke a wtedy kolo ma chyba zonka i piekny zapach na dłoniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 ja tam widzę pupę.. nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Padlinożerca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 No dobre, dobre ... albo to Krakus albo Poznaniak - nic nie może się zmarnować PozdrawiamRemek P.S.W razie czego ja pochodze z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 No dobre, dobre ... albo to Krakus albo Poznaniak - nic nie może się zmarnować PozdrawiamRemek P.S.W razie czego ja pochodze z Poznania A ja z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Hehe padlinnożerca człowiek to wszystko potrafi zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi