Korzon95 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie powrócę do tego tematu bo odrobiłem straty finansowe i mam zamiar kupić sobie kijek ale nie castingowy (to na razie odpuszczam). Chce spinn na łódkę i zastanawiam się nad veritas spin MH 2.10m 7-22g w jednym kawałku (200 zł.) tylko nie wiem jak ten kijek się zachowuje (plan to: sandacz+szczupak) do której rybki będzie lepszy? I czy da się je obie nim połowić. I jakie przynęty opanuje (woblery, gumy-opad, koguty). Jakie wogóle jest przeznaczenie tego kijka bo nie mogę znaleźć Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A ile razy mamy opisac te wedki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ja ostatnio z moim mh zaczalem sobie poczyniac calkiem odwaznie. Rzucam nia nawet mass marauderami. Zobaczymy jak dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Odkopię temat. Ostatnio zacząłem intensywnie myśleć o castingu a że lubie robić zakupy na Aliexpress to wpadło mi w oko coś takiego http://www.aliexpress.com/item/Abu-Garcia-Veritas-baitcasting-spinning-fishing-rod-carbon-fibre-2-1m-6-9-MH-power-fishing/32327553459.html Będzie to dobry kij na początek nauki? Bo cena chyba dość dobra. Do zakupu pierwszego zestawu jeszcze troche czasu minie więc koncepcja się pewnie kilka razy zmieni ale bede mądrzejszy na przyszłość. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 witam,odkopię wątek o tytułowych wędkach.Interesują mnie opinie o poniższych wędkach veritas jerk 662 xh 201 cm - 150gveritas jerk 662 h 189 cm - 100 g Jak pracują, kij od szczotki czy ładnie się gną, c.w. dobrze opisany. Może Jakieś fotki ktoś ma? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jak juz wspomnialem wczesniej wedki sa roznie opisywane. Dzisiaj nad woda spotkalem goscia z blankiem wygladajacym identycznie do mojego opisanym do 60g (moj do 21 oba rzucaja 100 lekko) nie moge wkleic fotek z komorki bo za duze... Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Łowi ktoś tym modelem ? Abu Garcia Veritas V2 822 H 2,49 m 40-100 g cast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Miał ktoś styczność z tym kijkiem ? Abu Garcia Svartzonker spin H 2,59m 40-140g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Miał ktoś styczność z tym kijkiem ? Abu Garcia Svartzonker spin H 2,59m 40-140gMam takiego, do dużych twardych przynęt ok. Do gum moim zdaniem zbyt pałowaty... [emoji16] Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu TapatalkaSorry ja mam casta... [emoji848] Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Janusz1966 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Janusz a jak z jakością wykonania tego wędziska? Pytam się bo w jednym ze sklepów odradzili mi ten kijek i polecili dwa razy droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Janusz a jak z jakością wykonania tego wędziska? Pytam się bo w jednym ze sklepów odradzili mi ten kijek i polecili dwa razy droższy Moim zdaniem jest ok. Nie wiem czy mógłbym się do czegoś przyczepić po za "pałowatoscią" To był mój pierwszy cast. Bardzo w porządku się nim rzuca. Ale to kij na szczupaki takie 75+ Jak naradzie nic się złego nie dzieje. Z tym, że mało go używam. Ostatnio w zasadzie wcale. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 mam tego svartzonkera w spinie, jak kolega wyżej pisał trochę pałowaty, ale spodziewałem się, jakościowo ok tylko korek jakiś badziewiasty, kilka wypadów i spore "rysy", lepszych fot nie zrobie bo nie mam gdzie https://zapodaj.net/11ff34c3ffa69.jpg.htmlhttps://zapodaj.net/eb089648c40da.jpg.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi