kura Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Zima była długa to pare cukierków się ukręciło. Edytowane 29 Października 2014 przez kuru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Kurcze miniatura się nie powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Kurcze miniatura się nie powiększa To jest miniatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Waldku przeczytaj to co napisałeś później to co ja napisałem i zastanów się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No właśnie jak mini to mini a nie maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Jest całkiem OK. To jest miniatura. Większej foty nie ma ....... Przynajmniej jeszcze nie ma Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zmieniłem na trochę większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Czyli kuru-ryki? (od kuku-ryku ) Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pierze-kuru-dobre Nie widac za wieele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 te może troche lepiej widac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No baaa pewnie że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pierze-kuru-dobre Nie widac za wieele Nie wiem ALUZJA czy ZARCIK zdjęcie już poprawiłem, teraz może lepiej będzie widac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Fajna nazwa wątku,żadnych aluzji.Widać zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A to pare jigów pstrągowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 pierzaki fajne niebawem wpadnie mi w rece testowa sztuka wtedy przekonam sie na zywo no i mam nadzieje jakis sandalek ugryzie .... ale to jeszcze chwile trzeba poczekac , te jigi pstragowe to mysle ze i okonek nie pogardzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 pierzaki fajne niebawem wpadnie mi w rece testowa sztuka wtedy przekonam sie na zywo no i mam nadzieje jakis sandalek ugryzie .... ale to jeszcze chwile trzeba poczekac , te jigi pstragowe to mysle ze i okonek nie pogardziMyśle ze ten zielony bedzie dobrze robił za żabke na pstrąga, a na okonka wyślę ci coś ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam, to na rozpoczęcie sezonu z dużą ilością flesza na 12 gram główce na plytką wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Musze powiedziec ze dostalem partyjke pierzakow i sa mega ladne i na bank zanderki je polubia ale to jeszcze chwile poczekac musze na testy ale wizualnie bomba foty nie oddaja tych mienaicych sie piorek , pozdrowki dla tworcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dzięki Kamil ,myśle że wiślane zanderki bedą tak samo skore do współpracy jak na naszych zaporówkach. A rozpoczecie sezonu tuż,tuż.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 A to jak lubią ZANDERKI moje pierze 70 z haczykiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Gratulacje pierze lubia bo jak takich ladniutkich kogutow nie lubic :-)Łukasz wstaw swoje wobki pochwal sie tymi cacuszkami :-) zakladaj temat bo masz co pokazac hheeh czekam i pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam kolegów za namowa Kamila oprócz pierza zaczołem troszke z wobkami,Sami oceńcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A to moje sumiaczki ,,GIZMO'' nad nimi mi troszke zeszło .Waga 25 i 28gr dwa rodzaje sterów jeden fajnie zawija dupką a drugi zawija nieregularnie .Wykonane z żywicy ster 3mm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 no bracie! GIZMO jest z deche - chociaz jesli faktycznie wobek sumowy to z brzusznego uszka bym zrezygnowal - chyba ze sluzy ono do ew dodatkowego dociazenia - zakladajac ze wobek to zniesie bez szkody dla pracy... efekt koncowy bardzo ok - jedyna rzecz do ktorej bym sie przyczepil to male oczka na dupce (powazne uzbrojenie pod suma wymaga nieco miejsca)- choc to moze byc tez kwestia ujecia / fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A to moje sumiaczki ,,GIZMO'' nad nimi mi troszke zeszło .Waga 25 i 28gr dwa rodzaje sterów jeden fajnie zawija dupką a drugi zawija nieregularnie .Wykonane z żywicy ster 3mm. 20130812_184356.jpgWkoncu wstawiles swoje gremliny hhehhh jak dla mnie extra robota wszystko gra ,materialy uzyte w wobkach najwyzsza jakosc...... zreszta u Łukasza nie ma lipy hhehe co do oczek to troche gadalismy na ten temat tez myslelismy czy nie za male ale skoro wejdzie tam kolko odpowiedniej wielkosci i jakosci dla wacholi oraz kotwiczka i beda sobie swobodnie dyndaly to czy wieksze potrzebne??? Wobki na bank beda zbrojone w 1 tylnia kotwiczke oczywiscie pozdro dla tworcy :-) jeszcze tylko pokaz te ryby ktore gizmo zrobil w ciula hheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi