Skocz do zawartości

KURU HAND MADE

kura

Rekomendowane odpowiedzi

pierzaki fajne niebawem wpadnie mi w rece testowa sztuka wtedy przekonam sie na zywo no i mam nadzieje jakis sandalek ugryzie .... ale to jeszcze chwile trzeba poczekac , te jigi pstragowe to mysle ze i okonek nie pogardzi

Myśle ze ten zielony bedzie dobrze robił za żabke na pstrąga, a na okonka wyślę ci coś ekstra

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

no bracie! GIZMO jest z deche - chociaz jesli faktycznie wobek sumowy to z brzusznego uszka bym zrezygnowal - chyba ze sluzy ono do ew dodatkowego dociazenia - zakladajac ze wobek to zniesie bez szkody dla pracy...

efekt koncowy bardzo ok - jedyna rzecz do ktorej bym sie przyczepil to male oczka na dupce (powazne uzbrojenie pod suma wymaga nieco miejsca)- choc to moze byc tez kwestia ujecia / fotografii. 

A to moje sumiaczki ,,GIZMO'' nad nimi mi troszke zeszło .Waga 25 i 28gr dwa rodzaje sterów jeden fajnie zawija dupką a drugi zawija nieregularnie .Wykonane z żywicy ster 3mm.

attachicon.gif20130812_184356.jpg

Wkoncu wstawiles swoje gremliny hhehhh jak dla mnie extra robota wszystko gra ,materialy uzyte w wobkach najwyzsza jakosc...... zreszta u Łukasza nie ma lipy hhehe co do oczek to troche gadalismy na ten temat tez myslelismy czy nie za male ale skoro wejdzie tam kolko odpowiedniej wielkosci i jakosci dla wacholi oraz kotwiczka i beda sobie swobodnie dyndaly to czy wieksze potrzebne??? Wobki na bank beda zbrojone w 1 tylnia kotwiczke 

oczywiscie pozdro dla tworcy :-) jeszcze tylko pokaz te ryby ktore gizmo zrobil w ciula hheeh