kura Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzięki ,dzięki.Milo słyszec.Cos się jeszcze popoprawia i bedzie ok.Najważniejsze żeby do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 O to chodzi heheh za wiele juz nie trzeba poprawiac od razu wskoczyles na wysoki poziom :-) tylko z tymi grzechotkami ogarniesz i bedzie wszycho:-) no i oczywiscie wstawiaj foty na biezaco :-) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) To nowy RJOBI9 pod bolka i sandacza z innym obciążeniem.Stelarz po całości ,żywica. Edytowane 1 Listopada 2013 przez kuru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 No wkoncu Łukaszu wkoncu to ta konstrukcja zrobiona z ...... tego co gadalismy? gizmiaki pokaz bezsterowy bedzie czy jakis sterek dostana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Riobi9 za.......... zajefajny . W ogóle to co Łukaszu tworzysz musi się podobac, wielkie graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 A to mała partyjka jeszcze tylko stery i testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Tych bolenióweczek to muszę kilka przygarnąć, rewelacja. Jakimi kolorkami Łukaszu lakierowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 oczywiście Marcinie,jak w pracy zrobi sie troche luzniej to pare do ciebie poleci ,a akiery to te od ciebie plus cos sam razem pomieszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 No nie sądziłem że lakierami ode mnie można taki efekt osiągnąć. Jak do pracy wrócę ( w grudniu ) to też sobie kilka ogarnę. Na razie u mnie sucho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 DSCN0136.JPGA to mała partyjka jeszcze tylko stery i testy.Ciekawy kształt i design ,szczególnie ten najbardziej po prawej .Pływaki ,tonące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Wszystkie zrobione pod bolka,tonące ale z obciążeniem pokombinuje.Będa takrze sd, potęcjał jest duży,Dzięki za miłe słowa.A to TONEGO Raptor byla surowka,moje obciazenie,malowanie i wklejony stelaz po calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Łukasz rozkreciles sie na dobre juz chwalilem cie telefonicznie ale oficjalnie tez musze... no potestujemy nowe konstrukcje juz sie doczekac nie moge jak obejrze rekoma pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Łukaszu doszly wobki i nie moge sie napatrzec na nie :-) gizmo wymiata zdjecie w najmniejszym stopniu tego nie odzwierciedla..... a co pokaze woda hmmmm musimy poczekac ale w sobote zwoduje i napisze o jego pracy wizualnie pozamiatales ciesze sie ze tak sie rozkreciles a wiem ze to nie koniec twoich propozycji...... pozdrowionka ja tez dla ciebie podszykuje kilka opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam , to taki nowy projekcik ''GARBATY '' drobna akcja długi 80 waga 16g mysle ze bolkom sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 eeee widze ze wkoncu sie wzieles za robote garbaty fajnnie sie prezentuje ciekawe jak chodzi w wodziew tyg moze potestuje te ktore mi podeslales ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 a to Kamil te te 3ki co ci o nich mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 no te 3 to beda kosily na stowe dopracowales juz obciazenie i sterki?to chyba do nich chciales te stery co mialem ci podeslac?jak tylko bania mi wyzrowieje to robie twoja paczke narazie to lipa jest szfy ciagna jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Śliczne trójeczki Łukaszu :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Dzięki Marcin,ale twoje są ładniejsze.poszedłes ostro do przodu.Na swieta bede w polsce to wysleci moje RYOBI na rapki. Edytowane 22 Marca 2014 przez kuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Lukasz nie badz skromny ty poszedles do przodu po krotkiej zabawie z pianka swietnie sobie radzisz z zywica formami , oby tak dalej podoba mi sie twoje podejscie do tematu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dzięki Kamil a to wszystko dzięki ,''BIELIK HAND MADE'' i podglądnięciu paru tematów na forumJutro bede obklejał pierwszy raz twoją kalką zobaczymy jak wyjdzie.A na razie troszke po strugałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jak ja do przodu poszedłem, to Ty jesteś przede mną o całe lata świetlne. Niech moc będzie z Tobą :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dzięki Kamil a to wszystko dzięki ,''BIELIK HAND MADE'' i podglądnięciu paru tematów na forumJutro bede obklejał pierwszy raz twoją kalką zobaczymy jak wyjdzie.A na razie troszke po strugałem no i dlatego jestem dumny z takiego ucznia wrzucaj foty jak okleisz kalka jak nie bedziesz cos wiedzial pisz priwa pomoge zawsze...... ladnie zes nastrugal a ta siatka pod tym koszyszkiem to rozumiem ze luseczke bedziesz cisnal z niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 na niej odciskam łuske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 czekam na kolejne foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi