Esoxik Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam kolegów Wędkarzy.Jestem początkującym maniakiem jerków i zamierzam zakupić multiplikator. Zastanawiam się pomiędzy Okumą Fina a San Juan. Nie wiem, który z modeli jest lepszy do jerkowania głównie przynętami o masie 70- 100g. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Czesc Na twoim miejscu wedlug mnie to wybral bym San Yuan. PozdraiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Finy juz praktycznie nie ma w sprzedaży, więc problem Ci odpada. pozdrawiamzewusklep wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam kolegów Wędkarzy.Jestem początkującym maniakiem jerków i zamierzam zakupić multiplikator. Zastanawiam się pomiędzy Okumą Fina a San Juan. Nie wiem, który z modeli jest lepszy do jerkowania głównie przynętami o masie 70- 100g. Proszę o pomoc. A ile chcesz wydać na multiplikator? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Osobiście bym wybierał z innej półki. Nawet używane z dobrej ręki . W tym przedziale chyba warto pomyśleć o C4. Podobno używana zgodnie z prawidłami będzie działać jeszcze dla wnuka , ale tak jak powiedział Remek, trzeba zacząć od budżetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi