Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Design nowego kija Ze stelką prezentuje się miodzio .Niezły prezent .Ciekawy design .Inicjały Twórcy .Następny okoniowy kiler .Przelotki economic .Tak to jest z tego kija.Prawda, że ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 no i o to chodzi !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) no i o to chodzi !!!!!!!!!!!!!!!Nawet GO znasz .Nie spodziewałem się, że z takiego kija można taki patyczek "wystrugać"Po zabiegach ostra okoniowa kosa.Taka na główki 1,5-3g+ gumeczki 3-5cm . Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 blank pozostal w calosci oryginalny?? fajnie to wygląda... jaka średnica tipu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) No Tomek igła 0,8mm . Blank pozostawiony w oryginale, ale przeszlifowany ile to tylko Wojtek wie Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Blank wyskoczył całkowicie ze skóry, lekko szlifowania szczytówka. Nie pamiętam średnicy ale 1,4-1,2 mm chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Piękny. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 przelotke szczytową robiłeś sam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No Tomek igła 0,8mm . Blank pozostawiony w oryginale, ale przeszlifowany ile to tylko Wojtek wie kurde 0,8 ;D kijankówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zajefajna,tak powinny być zbrojone kijki na lekko ,a nie ozdabiane klockami z drewna Ale małe omoteczki ,nie widać tipetów Wojtek jaką startowałeś 16 czy 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) a na moje oko to 20 ;D Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Blank wyskoczył całkowicie ze skóry, lekko szlifowania szczytówka. Nie pamiętam średnicy ale 1,4-1,2 mm chyba.Mierzona szczytówka suwmiarką i ma 0,8mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 jak teraz opisany jest kij ?? do 3 gram a wczesniej to była już wklejeczka tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Z tą 12ką to żarcik, zobaczyłem teraz po kręćku ,że będzie 20ka Ale korci mnie taka koska pod 1000ka na 16ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Startowałem od 25, nie lubię duszenia linki na wejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ale ta 20ka PB od 25Fuji różni się tylko tyci,tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 panowie jest tyle tanich wedek do zrobienia z nich perełek hehe Jozi okonie już spływaja przez śluze do wisłoka jak się dowiedziały o Twoich zbrojeniach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) a na moje oko to 20 ;DTomek chyba masz dobre oko średnica w środku 21mm czyli 25-ka. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Sorki ale nic ciekawego ani odkrywczego w nim nie widzę żeby jeszcze ten skss był dobrze zamontowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Z SKSS mam jak widać zawsze problem, wiecznie wspomagam się rurą. Rafał , wiem że średnice sa ok w PB ale ja szykowałem go pod 2500 i nie ma tyż jiga 10g żeby przeciągał linkę przez ucho od igły. Jakoś mnie nie fascynują filmiki Fuji i systemy gdzie na 6'6" ląduje 11 przelotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Sorki ale nic ciekawego ani odkrywczego w nim nie widzę żeby jeszcze ten skss był dobrze zamontowany Proponujesz zakręcany od góry czy pazura brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Proponujesz zakręcany od góry czy pazura brak .proponuję zamontowany prawidłowo czyli tak żeby po założeniu kręćka gwint był schowany pod częścią nakręcaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 trzeba stelke podpilowac i sie schowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja to bym się przyczepił do jakości korka ... skoro już jest go aż tak mało to moim zdaniem powinien byc najlepszy z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja to bym się przyczepił do jakości korka ... skoro już jest go aż tak mało to moim zdaniem powinien byc najlepszy z najlepszych no to jak tak to ja bym jeszcze mniej kulfoniasty opis wystosował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi