Voldemort Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Korek myszy zjadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Ale marudzicie jakość korka,troszkę żle zamontowany skss,opis.Ja pierdziele kij ma być i zapewne jest projektem budżetowym,Piękna kosa na okonie wyszła.wizualnie ok a jak w praktyce to jozi na pewno szybko przetestuje o opisze Fajny kijek Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Grzesiek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) korek jak korek, co do skssa to nie widze błedu , może Jozek poprostu niedokręcił na gwincie, zresztą stopki kołowrotków są różne Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Czepiacie sie bo zazdrościcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) mnie ciągle interesuje skąd ta szczytowa przelotka, albo pytanie z innej beczki jak zrobic szczytowa przelotke ze zwyklej ?? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ale marudzicie jakość korka,troszkę żle zamontowany skss,opis.Ja pierdziele kij ma być i zapewne jest projektem budżetowym,Piękna kosa na okonie wyszła.wizualnie ok a jak w praktyce to jozi na pewno szybko przetestuje o opisze Fajny kijekGrzesiu na Zawoziu te lorbasy pasiaste przećwiczę . Pod drzewami po przeciwnej stronie zatoki .Oj tam czepiacie się uchwytu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 korek jak korek, co do skssa to nie widze błedu , może Jozek poprostu niedokręcił na gwincie, zresztą stopki kołowrotków są różne Stelka dobrze była dokręcona, a mnie gwint wcale nie przeszkadza, może wystawać.Musiałby Wojtek robić idealnie na miarę pod deklarowany młyneczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 na 1000 gwint już pewnie zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Grzesiu na Zawoziu te lorbasy pasiaste przećwiczę . Pod drzewami po przeciwnej stronie zatoki .Oj tam czepiacie się uchwytu i tyle.Ja Ci dam moje okonie stresować.Wystarczy, że ze mną nie mają lekkiego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 na 1000 gwint już pewnie zniknie jak go podpiłujesz to pewnie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja Ci dam moje okonie stresować.Wystarczy, że ze mną nie mają lekkiego życia 25 maja będą miały przechlapane jak zjedziemy je stresować .Planowane spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Narazie to lodu jeszcze nie ruszyło :DJa macham na sucho moim mosquito w pokoju Byłem wczoraj w bukowcu siadł leszcz 58cm na mosquito ale było zabawy i ubawu a w maju jak będę to przyjdę podpatrzeć jak sobie radzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Załatwimy może łódki i z łódek będziemy ćwiczyć.Wronowski swoje zwoduje i sąsiad też powinien już mieć na wodzie.Woesz jak zawody to różnie bywa z tymi rybami, jakby się zapadały pod ziemię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Swoją łódkę moge wam też użyczyć.Mam taką jak Wronowski ,a oni mają wszystkie łódki na brzegu to na pewno nie będzie problemu z wodowaniem .A ryby to chyba czują,że jest presja na wynik i w dupie mają wszystko wtedy Ale jak będzie wysoki stan wody to będzie gdzie je szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) mnie ciągle interesuje skąd ta szczytowa przelotka, albo pytanie z innej beczki jak zrobic szczytowa przelotke ze zwyklej ??Jak zrobić? Bierzesz zwykłą przelotkę L ,kupujesz igłę taką do strzykawki w aptece 1mm lub1,2mm, jaką trzeba,przycinasz stopke wprzelotce i zweżasz ją iglaczkiem do średnicy igły i wklejasz na np,epidian przelotkę w igłę (igłę naturalnie trzeba obciąć z obu stron.Zrobić z niej rurkę ok.2 cm)ps.A stopki kołowrotków daiwa shimano i nie tylko, mają jednakowe stopki (niezależnie od wielkości) 62mm Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Swoją łódkę moge wam też użyczyć.Mam taką jak Wronowski ,a oni mają wszystkie łódki na brzegu to na pewno nie będzie problemu z wodowaniem .A ryby to chyba czują,że jest presja na wynik i w dupie mają wszystko wtedy Ale jak będzie wysoki stan wody to będzie gdzie je szukać.Można się spodziewać raczej wysokiego stanu.Śniegu w Bieszczadach trochę jest . Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 W sumie tak ale wiesz jak jest zaczną jechać na dwie turbiny i woda szybko ucieknie.A ryby na pewno dopiszą jest tu kilka miejsc moim zdaniem pewniaki okonie tam zawsze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 W sumie tak ale wiesz jak jest zaczną jechać na dwie turbiny i woda szybko ucieknie.A ryby na pewno dopiszą jest tu kilka miejsc moim zdaniem pewniaki okonie tam zawsze są.Już kumam te miejsca choć na 100-wę nie jestem pewien .No to fakt jak zaczną na 2 turbiny jazdę to może być za nisko na brzegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 DSCF1291.JPGDesign nowego kija DSCF1293.JPGZe stelką prezentuje się miodzio .DSCF1294.JPGNiezły prezent .DSCF1295.JPGCiekawy design .DSCF1297.JPGInicjały Twórcy .DSCF1298.JPGNastępny okoniowy kiler .DSCF1302.JPGPrzelotki economic .DSCF1301.JPGTak to jest z tego kija.Prawda, że ładny?Jozku jak dla mnie to taki samurajski styl!! po prostu bomba!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Co mi tam, pochwalę się Miałem okazję mieć toto w łapce tuż przed wysyłką. Robi wrażenie! Po mojemu to 1g + gumka też pokaże swoje zalety. Ciekaw jestem jak z plecionką (jest taka cienka? ) , bo tylko z żyłką machałem.Chyba pomęczę tego zdolnego rodbuildera o podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jozku jak dla mnie to taki samurajski styl!! po prostu bomba!! pozdrawiamZbyszku mnie się też podoba i myślę nad seekerem SP-700S w wykonaniu Wojtka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Do leciutkiego łowienia powinno być bomba (SP 700)!!!Miałem poprzednie wcielenie w wersji e-glasowej tego blanku kij był niesamowity do chyba 5 lub 7g nie pamiętam, ale to co z rybami robił było niesamowite, kiedyś w lecie zabrałem go nad Czarna Przemszę i siadł mi tęczor 47cm po czy nie umiałem go podebrać i .......... wyciągnąłem go na batoga na brzeg mimo ze był zahaczony za skórkę, ryba przeżyła i wróciła do wody a ja wiedziałem już że będzie z niego muchówka i łowię nią do dziś....Innym razem dobrze żerujace ale delikatnie biorące okonie na Rzeczycach, dzwoni do mnie kumpel okoniarz, przyjeżdżaj ,- biorą. Pojechałem w 4 godziny 102 ryby, zabawa była przednia mimo ze ryby nie były duże do 20-35cm... Kumpel łowił wklejanką i troczkiem ja na normalna główkę ,- jemu spadały albo nie zacinał,- ja miałem każdą rybę śmiał sie ze mnie jak mowiłem że okoni to ja nie umiem specjalnie łowić...Zielona seria jest nieco sztywniejsza więc przy zarzucie szczytówka nie będzie biła o wodę jak to było w poprzedniej wersji a w wyczuwaniu brania i holu to to samo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 @Jozi, radzę zamówić sobie jeszcze model 2,8m do 12g, "Będziesz Pan zadowolony", po up grade-dzie można nim wygodnie łowić wiele gatunków ryb i podawać paprochy na 2g łepku po Dorado lake-a 6cm. Kij lekki, szybki i niezniszczalny. Nie wiem z jakiego materiału jest to zrobione ale tyle co po nocach się na niego przewróciłem i ile gałęzi podczas rzucania nim złamałem to chyba żadna inna wędka by nie zniosła. Kilka razy kiedy po ciemku przydzwoniłem w beton już myślałem, że przyjdzie czas na zakup drugiego ale nic tych rzeczy kij tyra dalej i nic mu nie jest. Nie żal zabrać go w najgorsze piekło, ja łowię ryby z pozycji leżącej więc nie raz uderzam blankiem w kamienie główek, łażę między krzakami lub używam dolnika jak czekanu wspinając się po obsuwający się skarpach a na dodatek kij niczym nie ustępuje bardziej "elitarnym" wynalazkom z USA. Niby minimy mają świadczyć o ekonomii? hehehehe ja bym nie chciał w ich miejsce żadnych innych nawet za dopłatą, można je wyprostować szczypcami i łowić dalej nie biorąc do głowy, że czeka nas przezbrajanie a żyłka ślizga się po nich lepiej niż po innych, jedyna wada to ich cena...cóż może kiedyś podrożeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Piszesz o bohaterze wątku czy odnosisz się SP 700 z poprzedniego posta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pisałem o bohaterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi