Pedros Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Drodzy Forumowicze w sklepie Jerk są bardzo fajne jerki od Bóbra.POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jakich sa wielkości i ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 12 cm i sa po 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam,Miałem okazję bliżej przyjrzeć się tym jerkom. Raczej trudno nazwać je jerkami. Powiedziałbym że to raczej przynęty bezsterowe. Podczas zwykłego ściągania mocno pracuje na boki, jednocześnie mocno zamiatając tyłem. Podczas szarpania raczej skacze nieregularnie, bez jakiejś stałej akcji typu side by side. Raczej nieregularne przypadkowe odskoki z dodatkowymi fikołkami Model, który miałem był pływający, głębokość pracy to około 1m. Myślę jednak, że przynęta była projektowana nie pod jerking a pod zwykłe łowienie woblerami, typu rzuć i ściągaj. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mogę potwierdzić to co pisze Remek. Mam takie cudo w koleckcji od paru łądnych miesięcy. Niestety efektó na razie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jerki jerkami, ale facet robi znakomite woblery pstrągowe, jakby go ktoś nauczył to pewnie i jerki byłyby znakomite. Niestety z tego co mi wiadomo to zamknął działalność. Mam w pudełku kilka sztuk i niestety rzucam nimi tylko w znane miejsca bo strata tego woblera wywołałaby u mnie spazmatyczny płacz, wolę urwać kilka Rapal niż Bobra . Drogi producencie, jeżeli to czytasz to wznów produkcję, załóż stronę internetową, zareklamuj sie na jerkbait.pl i ciesz się życiem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czy te Bobry to tzw woblery ze Zgorzelca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czy te Bobry to tzw woblery ze Zgorzelca??Nie. To nie Zgorzelec. Kamienna Góra o ile pamiętam.Tamte, ze Zgorzelca nazywają się teraz Kwiskie jak sądzę a kiedyś po prostu wobki Drozdiego.Zarówno jedne, jak i drugie to niemal doskonałe, moim zdaniem, przynęty pstrągowe PSMogę się jednak nieco minąć z rzeczywistością, bo od Bogatyni, po Zgorzelec (i nie tylko) jest kilku znakomitych, lokalnych producentów woblerów. Sorki, jeszcze inaczej. Boberki i Kwiskie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mnie woblery sygnowane nazwą BÓBR kojarzą się wyłącznie z osobą Romana Stanke (Kamienna Góra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Możecie podać namiary, gdzie jeszcze można kupić Bobry pstrągowe ? Mam 2 w pudełku i są całkiem całkiem. i chcę jeszcze ze 2 takie całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Swoje pstrągowe Bobry kupowałem w Krakowie w Głowatce na Starowiślanej. Ale ostatni ich tam zakup robiłem ze 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Mnie woblery sygnowane nazwą BÓBR kojarzą się wyłącznie z osobą Romana Stanke (Kamienna Góra). I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi