Suchy498 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Siema koledzy, moze wiecie gdize w okolicach warszawy (do ok. 150 km) można zapolować na tą piękna rybe (metodą spinningową oczywiście) i jeszcze jakby mogliście mi polecić jakieś skuteczne przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Kolo wawy raczej nigdzie nie spotkasz lipieni jak już to pstrągi. Przynęty lipienia to malutkie obrotówki 00,1 woblery tez małe. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Wiem że pstrągi znajde mam koło działki ;p (rządza i jaj odnogi) a o lipieńu słyszałem że gdzieś jest ale gdize to niewiem (chyba w góre narwi ze 100 km.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 górna Jeziorka była zarybiana tymi rybami, jak zniosły aklimatyzacje- nie mam pojęcia. Podobne rzeczy słyszłem o górnym Świdrze, ale nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 BartkuP a może podpowiesz mi na co one tam biorą?? Wiem ze dobry wędkarz nie mowi o swoich przynatach ale chcyałbym złapac ta przepiękna rybke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 To może San lub Dunajec?? Może warto pojechać dalej i połowić na maxa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Na dalsze jedzienie nie mam zbytnio szasu, ale może kiedyś Dzięki za podpwiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jakoś lipień kojarzy mi się tylko z muchą ale doceniam te łowione na spinning - nie jest to chyba taka prosta sprawa, zwłaszcza wtedy gdy jest on nastawiony na jakąś sieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Suchy498
Siema koledzy, moze wiecie gdize w okolicach warszawy (do ok. 150 km) można zapolować na tą piękna rybe (metodą spinningową oczywiście) i jeszcze jakby mogliście mi polecić jakieś skuteczne przynęty
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi