Eryk Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam od roku używam programu trekbuddy z mapą jeziora na bazie Google maps i mam pytanie ponieważ posiadam obrazek jpg z batymetrią jeziora czy da się to jakoś skalibrować żeby zrobić z tego mape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boobinio Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Ja mapy pod androzica robię w programie ozi explorer , niewiem ale chyba pod treck buddy też się da. Ewenualnie ściągnij androzic.app i spróbuj na nim. A przewodnik po ozim mogę ci wysłać na poczte. Pozdro Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez boobinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eryk Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) A czy dobrze myślę że jpg wystarczy tylko zkalibrować w ozi explorer i gotowe ? Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boobinio Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Nawet robiłem ostatnio taką batymetrie z jpg.. Dokładnie wrzucasz foto w ozi i zaczynasz kalibrować, nic trudnego, tylko z punktami na których będzie opierać się mapa będziesz miał trochę zabawy. A po przejściu kalibracji masz mapę która podkładasz pod trecka ,androzica...itp...Po namyśle androzic to jest w sumie aplikacja oziego , jeżeli mapy nie będą podchodziły pod trecka to trzeba będzie je skonwertować. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez boobinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eryk Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Eryk
Witam od roku używam programu trekbuddy z mapą jeziora na bazie Google maps i mam pytanie ponieważ posiadam obrazek jpg z batymetrią jeziora czy da się to jakoś skalibrować żeby zrobić z tego mape
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi