patronservice Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Podczas oglądania meczu z Malagą, obgryzłem wszystkie paznokcie, do tej pory cały się trzęsę i ogólnie jestem bardzo podekscytowany.Piękny mecz, walka i emocje do samego końca.Piłka Nożna to piękny sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Piękny. I to Uwielbiam w nim, że do końca trzeba walczyć. Do końca wymodliłem te zwycięstwo!! Jak ja bym chciał być na stadionie w Dortmundzie ! :] Emocje nie z tej Ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No ja meczu nie widziałem ,ale po wyniku i minutach w których padły bramki............to musiało być gorąco.Jak wypadła nasza "święta trójca"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 I pięknie było by gdyby w końcu jakaś nasza drużyna zakwalifikowała się do Champion League, no ale Borusia to prawie jak nasi także trzeba się cieszyć.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 lewy gol, i w rzutka do ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 mecz fajny ciekawe ilu z was byłoby za bvb jak by nie grala w niej nasza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie było to wybitne spotkanie w wykonaniu naszych Orłów, ale Robert bramkę strzelił więc występ zaliczył udany. Kuba i Łukasz bez szaleństw. Był to raczej mecz walki, dużo pięknych akcji do jakich przyzwyczaiła Borusia nie było, lecz mecz trzymał w napięciu przez całe 94 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 mecz fajny ciekawe ilu z was byłoby za bvb jak by nie grala w niej nasza 3Spokojnie Tomaszu ,ja Bosussię lubię od kiedy pamiętam........a teraz doszły jeszcze 3 powody do kibicowania ,choć w moim przypadku to raczej 2......bo Błaszczykowski od początku jakoś mi nie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Spokojnie Tomaszu ,ja Bosussię lubię od kiedy pamiętam........a teraz doszły jeszcze 3 powody do kibicowania ,choć w moim przypadku to raczej 2......bo Błaszczykowski od początku jakoś mi nie pasuje i to się lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 2 Bramka ze spalonego dla Malagi i 3 dla Borusii, więc wynik niby sprawiedliwy, BVB bardzo nieskuteczne w obu tych spootkaniach Błaszczykowski poniżej przeciętnego występu dużo strat, Piszczek w miarę ale 2x odpuścił krycie w kluczowych momentach, Lewandowski no cóż bramkę zdobył po pięknej akcji, jedno co mi sie podoba to że potrafi pięknie przyjąć piłkę i od razu zrobić z niej pożytek Mecz godny obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) O @Redzi konkretne info-dzięki . Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 masz racje, ciekawe co bedzie dalej.... moi faowrycie dwaj już są, trzeci jutro PSG mam nadzieje............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ale ja juz bvb spisałem na straty w sumie..... nie porywali.... wygrana w czasie doliczonym.... fart.....mecz wg mnie kiepski, ale wygrali lepsi i w 20% nasi hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Czy kiepski, nie zgodzę się, pomijając końcówkę, było kilkanaście akcji w których bramkarze pięknie interweniowali, Borusia zaczęła grać po stracie 1 bramki, później dostali kolejnego strzała i zdołali się podnieść. Styl będzie się pamiętać jeszcze przez tydzień, może miesiąc - wynik idzie w świat na lata Też mam nadzieję, że jutro PSG odprawi Barcelonę, bo już mi się znudziło to klepanie - ty do mnie ja do ciebie, może ja strzele może ty - Zlatan mna ich jutro dobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 W cuda raczej nie wierzę,więc pewnie farsa przejdzie dalej............. i finał hiszpańsko -niemiecki czeka nas . Mam nadzieję że Borussia w nim wystąpi bo tych Monachium to nie dzierżę po prostu tak jak farsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziś też już nie jeden zwątpił w BVB sam miałem przełączyć już na Galate - Real ale nie mogłem znaleźć pilota Szczególnie głupio powinno byc tym co po 2 bramce wyszli ze stadionu Powinni miec dożywotnio zakaz wstępu albo przed każdym wejściem na stadion biczowanie w tunelu Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Redzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 mecz fajny ciekawe ilu z was byłoby za bvb jak by nie grala w niej nasza 3Nie wiem do kogo pijesz ale nie ważne, barw BVB na ramieniu wytatuowanych nie mam lecz lubię futbol na najwyższym poziomie jaki prezentuje Borusia a jeśli grają tam jeszcze nasi zawodnicy to tym bardziej przyjemnie się to ogląda.Co do PSG to mam nadzieje, że jutro zakończą udział w tegorocznej Lidze Mistrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 @patronservice- założyłeś wątek o BVB po to żeby, po jakimś czasie popisać sobie o farsie? Przecież macie "swój" wątek i tam sobie piszcie ....no chyba że jeden wątek nie wystarcza? Co by się nie działo,w finale nie gracie-Europa już wie że jak farsa gra w "dziada" to,to nie jest rozgrzewka ,tylko mecz i umieją temu żenującemu(dla piłki nożnej) widowisku zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ta jak Wy to nazywacie Trójca potrafi grać tylko za granicą bo w naszych rodzimych barwach nic ciekawego nie potrafia rezentować i dlatego nie lubie ich oglądać. Wolę Balse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 @patronservice- założyłeś wątek o BVB po to żeby, po jakimś czasie popisać sobie o farsie? Przecież macie "swój" wątek i tam sobie piszcie ....no chyba że jeden wątek nie wystarcza? Co by się nie działo,w finale nie gracie-Europa już wie że jak farsa gra w "dziada" to,to nie jest rozgrzewka ,tylko mecz i umieją temu żenującemu(dla piłki nożnej) widowisku zaradzić.nie wiem o co ci chodzi, ja tylko się odnoszę do wpisów kolegów, którzy piszą o dzisiejszych meczach i nadziejach z nimi związanych, między innymi o PSG i BARCELONIE.Pozdrowienia dla kibiców wszystkich drużyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sorry za offtopa ale oglądałem wczoraj mecz Galaty z Realem, szacun dla "turków", że się niepoddali Murinho przy golu na 3:1 (majsterszyk Drogby) zrzedła mina a przy lepszej skuteczności Real miałby problem W ogóle mecze Galatasaray to fajna sprawa-walka, walka i jeszcze raz walka. A co do dwumeczu Borusia-Malaga to jak dla mnie był to dwumecz Borusia-W. Caballero Jeśli Borusia popracuje nad skutecznością to będzie dobrze, a mają pakę na kilka ładnych lat przy założeniu, że zaraz ich jakiś szejk nie rozkupi ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No i dupa,miałem nadzieję że to będzie para finałowa,ale niestety już w półfinale Borussia spotka się z Realem.Jako że obu drużynom kibicuję jednakowo ,to właściwie mogę być pewien że któraś z "moich"przejdzie no i w finale ,na jaką by nie trafiła, to będzie grać z jedną z dwóch najbardziej nielubianych heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 GREUTHER FURTH 1, BORUSSIA DORTMUND 6 , Kuba 3 asysty i bramka, passa Roberta podtrzymana 11 mecz z rzędu ze strzeloną bramką.Zobaczymy co będzie z Realem, ciężko to widzę ale nadzieja umiera ostatnia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dziś wielki dzień dla BVB i dla naszej trójki , przynajmniej mam taką nadzieje, że zagrają dobry mecz z Realem i będę miał lepszy humor dziś wieczorem niż po wczorajszej porażce Barcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Lewandowski 4 Real 1 , a tak poważnie wspaniały emocjonujący mecz.Gratulacje dla Roberta i całej Borusii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi