Redzi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wynik masakra, przy odrobienie szcześcia mogło być jeszcze wyżej raczej rewanże już pozamiatane i szykuje się niemiecki finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czapki z głów dla BVB Brawo Robert. Wogóle cała drużyna zostawiła serce na boisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 niemożliwe stało się możliwe..brawo Polacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Gratuluję kibicom Borusii pięknego zwycięstwa. BVB zagrała pięknie i skutecznie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 brawo BVB....Borussia zagrała świetny mecz,ale Realowi,także należą się brawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 LewanTORski ,ale mecz Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Lewandowski przeszedł tym meczem do historii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Brawo BVB. Chlopaki pokazali ze nie znalezli sie w polfinale fuksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ciężko było, ale jest finał. Teraz pewnie Bayern, choć wolałbym Barce Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Znam tylko wynik-praca nie dała obejrzeć nawet w necie tego meczu.Musiało być ciężko i wynik nikogo chyba nie dziwi.Teraz finał i .......będzie ciekawie,kto by tam, na chłopaków nie czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Brawo Borussia. Ehhh szkoda, że Lewemu sparował ten strzał na poprzeczkę. Mielibyśmy piękną bramkę - kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Chamski Ramos tymi lokciami chyba chcial wybic z glowy Lewandowskiemu dalsza gre. W ostatnich minutach sam padl na glebe z ktorej dlugo nie mogl sie podniesc. Jak to mowia "Karma is a bitch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 2 Maja 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Wczoraj, mieliśmy przedsmak finału LM szkoda tylko, że Robert nie wykorzystał jedenastki , już się nie mogę doczekać 25 Maja.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dziś na Wembley wielkie Święto futbolu, mam nadzieje, że nasze orły dobrze się zaprezentują i Borussia zwycięży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Orły (hmm....) na Wembley lepiej niech się popisują jak zagramy z Angolami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Orły (hmm....) na Wembley lepiej niech się popisują jak zagramy z Angolami...też prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 W meczu o "pietruszkę" to raczej na pewno im się nie będzie chciało heheheeh.A co do Borussi ,to mam nadzieję że pokażą się z jak najlepszej strony i być może wygrają ten finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Oby, oby, ja już jestem zaopatrzony w niezbędnik kibica x 6, jakieś padło wędzone palnikiem do tego i można kibicować. Muszę tylko pamiętać by się z żoną przed dwudziestą pogniewać, tak nie za mocno, ale wystarczająco by mieć te dwie godziny ciszy. Edytowane 25 Maja 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Jak zagrają tak jak w pierwszym meczu z Realem, to o wynik jestem spokojny, jeżeli zagrają jak w dwumeczu z Malagą, to blado to widzę. Edytowane 25 Maja 2013 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Oby, oby, ja już jestem zaopatrzony w niezbędnik kibica x 6, jakieś padło wędzone palnikiem do tego i można kibicować. Muszę tylko pamiętać by się z żoną przed dwudziestą pogniewać, tak nie za mocno, ale wystarczająco by mieć te dwie godziny ciszy. Hehe ja mam sprawę ułatwioną,bo żona w pracy do 22:30 Niestety z niezbędnikiem kibica skromnie bo córkę mam pod opieką,ale dam radę i bez tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jak mecz będzie dobry, reszta nie ma znaczenia. A na to właśnie liczę, na mecz, który ogląda się na stojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 No póki co to nie ma powodów do kibicowania na stojąco,ale wygląda to całkiem całkiem na naszą korzyść,aczkolwiek Robben mnie wk..wia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Szkoda, że Borussia nie strzeliła bramki w początkowej fazie meczu bo Bayern się rozkręca z każdą minutą. Ale mecz ciekawy trzyma w napięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi