Skocz do zawartości

BVB

patronservice

Rekomendowane odpowiedzi

Sercem bylem za BVB chociaz rozum podpowiadal ze final wygra Bayern i tak sie stalo. Emocji bylo tony, wiecej niz na finale rok temu. Myslalem tylko ze Bayern szybciej i latwiej upora sie z BVB..... Swietny mecz , Bayern zasluzenie wygral, brawa dla obydwoch zespolow za dobre widowisko. Swietne widowisko!!! Brawa dla BVB -kopciuszka 1/4 finalu za to ze zaszli tak daleko.

Bayern zasłużył na wygraną :) nie ma co gadać, bvb skończyły się farty, bardzo dobry mecz finałowy, sędziowanie na najwyższym poziomie, wygrał lepszy...

Po ilu browarach Kolego oglãdałeś ten mecz?

Co do sędziowania to nie mam pytań, jak można przyznać rzut karny i nie pokazać drugiej żöłtej kartki (w konsekwencji czerwonej) po tak ewidentnym faulu!?

Zresztą błędów sędziowskich można by się doszukać więcej...

MONITORING to jest to na co osobiście już długo czekam...

Po ilu browarach Kolego oglãdałeś ten mecz?

Co do sędziowania to nie mam pytań, jak można przyznać rzut karny i nie pokazać drugiej żöłtej kartki (w konsekwencji czerwonej) po tak ewidentnym faulu!?

Zresztą błędów sędziowskich można by się doszukać więcej...

MONITORING to jest to na co osobiście już długo czekam...

po 15 okocimkach i 1L gorzkiej żołądkowej de lux  :D

oglądnij sobie kolego statystyki pomeczowe i snuj swoje teorie sędziowskie i inne...

bayern zasłużył na wygrana nie tylko tym meczem, ale całym sezonem gdzie bvb w lidze i wielka barca nie mialy nic do powiedzenia, tyle w temacie...

• Like 1

po 15 okocimkach i 1L gorzkiej żołądkowej de lux :D

oglądnij sobie kolego statystyki pomeczowe i snuj swoje teorie sędziowskie i inne...

bayern zasłużył na wygrana nie tylko tym meczem, ale całym sezonem gdzie bvb w lidze i wielka barca nie mialy nic do powiedzenia, tyle w temacie...

No to głowę masz mocnã -gratuluję...

Pomyłki sędziowskie( w MŚ, ME i innych ważnych imprezach) już niejednokrotnie wypatrzyły ostateczne wyniki meczów w tym wielkich finałów, sã nawet o tym napisane prace magisterskie...-ode mnie tyle w temacie.

Nie jestem fanem Bayernu ani BVB tylko żal chłopaków bo taka szansa na wygranie LM może sie już drugi raz w karierze nie trafić.

Dlatego powinno być to rozstrzygnięte Fair Play o którym się tak dużo mówi i pisze.

A tak pozostał lekki niesmak , przynajmniej dla mnie...

P.S

A zagranie Lewego z postu powyżej pozostawiam bez komentarza... :(

Edytowane przez Baars

Nie jestem fanem Bayernu ani BVB tylko żal chłopaków bo taka szansa na wygranie LM może sie już drugi raz w karierze nie trafić.

Dlatego powinno być to rozstrzygnięte Fair Play o którym się tak dużo mówi i pisze.

A tak pozostał lekki niesmak , przynajmniej dla mnie...

Z tym się zgodzę :) szkoda naszych chłopaków, może Lewy będzie miał jeszcze taką szansę w Bayernie ;)  sędzia też człowiek i pomylić się może, nawet miał 1% posiadania piłki ;)

Podsumowanie:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1U_LWqBX4LM

Edytowane przez Ronax

• 4 miesiące temu...

Witam

Odświeżymy troszkę temat, Borussia Dortmund w tym sezonie bez takiego błysku jak w zeszłym lecz cały czas na bardzo wysokim poziomie co między innymi potwierdził wczorajszy mecz z Arsenalem, no i Robert zaliczył bramkę i asystę :)

Pozdrawiam

Wczorajszy mecz może nie porywał a BVB nawet moim zdaniem słabiej wyglądała w porównaniu z Arsenalem no ale wynik się liczy a bramka Lewandowskiego miodzio. Trochę mnie wkurzały akcje na skrzydle Grosskreutza jednak po tej asyście już mu wybaczyłem :) podobnie jak łokieć Robertowi :) Ciekawe czy media tak by się pięknie rozpisywały o Robercie gdyby tej bramki nie strzelił bo tak od 20 min do drugiej bramki to nie wiele wynikało z jego gry a obrońcy Arsenalu całkiem nieźle sobie z nim radzili (jak kilka razy Kościelny wygarnął mu piłkę to się zastanawiałem czy dziś z Robertem wszystko ok?) No ale bramkę pieprznął konkretną i znów jest bohaterem a to miód na moje piłkarskie kompleksy narodowe :) Po tej kolejce zrobiło się ciekawie, w ich grupie 3 drużyny po 6 pkt i trzeba wygrywać bo remisy mogą nie wystarczyć na wyjście.

Trochę mi też brakuje w Borussi tego pazura z poprzedniego sezonu, wyglądają jakby do końca się jeszcze nie rozkręcili i nie złapali tego szalonego rytmu a może to brak Kloppa wydzierającego się przy linii powoduje lekką demobilizację :) no bo Buvac poklaskujący od czasu do czasu przy linii to motywująco na chłopaków raczej nie działa. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Borussię ale też i za Arsenal, fajnie jakby to te drużyny wyszły z grupy (zawsze to kilku Polaków więcej w LM).

• 2 miesiące temu...

Z drugiej strony to chyba dobrze, że trafił do obecnie najlepszej drużyny świata. I to nie na pozycje prawego obrońcy - tylko napastnika. Mnie to cieszy, bardzo. Oby tylko w sytuacji, gdy dadzą mu już szansę, wykazywał się skutecznością. Teraz albo kariera się zatrzyma, albo jeszcze bardziej się rozpędzi.