Tomaszek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Na Bass Pro między Revo S a Curado (dowolnym za wyjątkiem 300) jest dokładnie $100.04 różnicy - czyli o połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Curado kosztuje 199 USD a Revo S 99 USD -> ceny z BPS PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario43 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Uważnie czytam Wasze posty. O Zillionie prawie nic nie piszecie, więc nie jest to pozycja popularna i sprawdzona. Czy macie jakieś zdanie na temat na temat Revo Premier, który już jest dostępny ? Czy zmiana materiałów i ułożyskowania będzie miała wpływ na pracę i trwałość ? Moim zdaniem na pewno estetyka jest niższa w stosunku do STX-a. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Uważnie czytam Wasze posty. O Zillionie prawie nic nie piszecie, więc nie jest to pozycja popularna i sprawdzona. Czy macie jakieś zdanie na temat na temat Revo Premier, który już jest dostępny ? Czy zmiana materiałów i ułożyskowania będzie miała wpływ na pracę i trwałość ? Moim zdaniem na pewno estetyka jest niższa w stosunku do STX-a. Pozdrawiam. Osobiście niebawem napiszę coś więcej - myślę, że po weekendzie pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a to sorry chłopaki! pojechałem trochę z ta ceną. Jakos wydawało mi się, że kosztują mniejwięcej tyle samo... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Uzywam Zilliona od czerwca. Wobki/jerki o wadze od Dorado Alaska do Salmo Fatso 10 chodza ekstra. Ale juz 12gr woblerami nie porzucalem za bardzo. Gumy 7-12cm rowniez bardzo dobrze ale nie uzywalem powyzej 12cm. Hamulec magnetyczny bardzo czuly na regulacje nawet male przestawinie tarczy zmienia widocznie dlugosc rzutu. Trwalosc bez zarzutu ale to jeszcze za krotki okres uzywania zeby wyrokowac. No i ten kolor i wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Łukaszu, jeżeli uznasz że będę Ci w czymś pomocny, podaj termin kolejnych testów. Postaram się wygospodarować czas.Pozdrawiam i dzięki za poszerzenie moich wiadomości na temat możliwości zbrojenia wędek.Żal tylko że głowatki nie dopisały.PozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Grzesiu my im jeszcze pokażemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Grzesiu, zgadzam się z Mifkiem. Jednak następnym razem to my Ciebie zaprosimy do nas i niepozwolimy na uczestnictwo w jakichś innych korbowych imprezkach pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Masiak Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Łukaszu, jeżeli uznasz że będę Ci w czymś pomocny, podaj termin kolejnych testów. Postaram się wygospodarować czas.Pozdrawiam i dzięki za poszerzenie moich wiadomości na temat możliwości zbrojenia wędek.Żal tylko że głowatki nie dopisały.PozdrawiamG. Witam Oczywiście , każdy punkt widzenia , każde nowe doświadczenie jest bardzo cenne. Jeżeli nie uda mi się przyjechać osobiście dam namiary gdzie kijek można będzie wypożyczyć i potestować. Na pewno jakiś czas będzie w tych okolicach (kijek). Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario43 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Uważnie czytam Wasze posty. O Zillionie prawie nic nie piszecie, więc nie jest to pozycja popularna i sprawdzona. Czy macie jakieś zdanie na temat na temat Revo Premier, który już jest dostępny ? Czy zmiana materiałów i ułożyskowania będzie miała wpływ na pracę i trwałość ? Moim zdaniem na pewno estetyka jest niższa w stosunku do STX-a. Pozdrawiam. Osobiście niebawem napiszę coś więcej - myślę, że po weekendzie pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Mario,Będzie o tym artykulik na stronie głównej ale na razie proponuję przeczytać to http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=3738& ;start=0& PozdrawiamReemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario43 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dzięki za wiadomość, poczekam na artykuł o Revo Premier. Prosiłbym jednak o więcej informacji na temat Zilliona, który tak bardzo mi się podoba, że wciąż mnie kusi jego kupno. Szkoda, że eksperci nie zabierają głosu na jego temat. Jednak wciąż czekam. Ocena hamulca magnetycznego, jakości materiałów z których jest zbudowany, płynności pracy, czy gramatura 15-60, a nawet 70 gram jest odpowiednia? Czytam o walorach Revo, między innymi 24 lbs hamulec walki, w Zillionie ( 8,8 lbs) jakie ta różnica ma praktyczne znaczenie ? Revo, czy Zillion ? Pozdrawiam Mario43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dzięki za wiadomość, poczekam na artykuł o Revo Premier. Prosiłbym jednak o więcej informacji na temat Zilliona, który tak bardzo mi się podoba, że wciąż mnie kusi jego kupno. Szkoda, że eksperci nie zabierają głosu na jego temat. Jednak wciąż czekam. Ocena hamulca magnetycznego, jakości materiałów z których jest zbudowany, płynności pracy, czy gramatura 15-60, a nawet 70 gram jest odpowiednia? Czytam o walorach Revo, między innymi 24 lbs hamulec walki, w Zillionie ( 8,8 lbs) jakie ta różnica ma praktyczne znaczenie ? Revo, czy Zillion ? Pozdrawiam Mario43. JAKIE REVO !!!! ZILLION mario ZILLION zadzwoń 667 674 649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 szkoda pisać zadzwoń 667 674 649 Heej!? Jaka szkoda pisać? Myślę że inni użytkownicy tez by chcieli poznać Twoje zdanie. To zawsze jakaś kontrybucja do tematu! Pisz, kolego, pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja się nie znam ale REVO do ZILLIONA to tak jak SKODA FABIA do GOLF 4 o czym tu pisać młynek macha od 7g w górę duża korba waga młynka mówi sama za siebie MF - bardzo czuły jak komuś brakuje hamulca to zawsze można wymienić okładziny cierne i je przesmarować no i na koniec mogę napisać że nawet ryby ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 a co sądzicie o tym http://www.allegro.pl/item257315903_multiplikator_firmy_daiw a_viento_100l_exclusive.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 dla mnie kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 a co sądzicie o tym http://www.allegro.pl/item257315903_multiplikator_firmy_daiw a_viento_100l_exclusive.html Do czego? Ale tak od razu Tobie mówię, że znajdziesz za podobną cenę troszkę lepsze konstrukcje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Wytrzyma, wytrzyma. Tutaj chodzi o współczynnik jakość/cena. Za tą cenę można kupić lepszy multik. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 @remek chodzi mi o multik do wabików od 5 do max 40 gram w cenie do 700pln możesz mi coś doradzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Wychodzę przed gospodarza Józku nie krępuj się. Bardzo się cieszę, że jesteś aktywny. Nie stworzyłem tego forum dla siebie a dla Nas, byśmy wspólnie sobie pomagali. Podobnie jak Józek (choć mam małe obawy co do tych 5g):- Na pewno Premier z tego co widziałem - Na Zilliona nie łowiłem więc nie wiem Zastanów się jeszcze nad zwykłym starym metanium xt 2005. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi