Skocz do zawartości

Porada w sprawie wyboru niskoprofilowca do kupna.

Mario43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Uważnie czytam Wasze posty. O Zillionie prawie nic nie piszecie, więc nie jest to pozycja popularna i sprawdzona. Czy macie jakieś zdanie na temat na temat Revo Premier, który już jest dostępny ? Czy zmiana materiałów i ułożyskowania będzie miała wpływ na pracę i trwałość ? Moim zdaniem na pewno estetyka jest niższa w stosunku do STX-a. Pozdrawiam.

Uważnie czytam Wasze posty. O Zillionie prawie nic nie piszecie, więc nie jest to pozycja popularna i sprawdzona. Czy macie jakieś zdanie na temat na temat Revo Premier, który już jest dostępny ? Czy zmiana materiałów i ułożyskowania będzie miała wpływ na pracę i trwałość ? Moim zdaniem na pewno estetyka jest niższa w stosunku do STX-a. Pozdrawiam.

Osobiście niebawem napiszę coś więcej - myślę, że po weekendzie :D

pozdrawiam

Remek

Uzywam Zilliona od czerwca. Wobki/jerki o wadze od Dorado Alaska do Salmo Fatso 10 chodza ekstra. Ale juz 12gr woblerami nie porzucalem za bardzo. Gumy 7-12cm rowniez bardzo dobrze ale nie uzywalem powyzej 12cm. Hamulec magnetyczny bardzo czuly na regulacje nawet male przestawinie tarczy zmienia widocznie dlugosc rzutu. Trwalosc bez zarzutu ale to jeszcze za krotki okres uzywania zeby wyrokowac. No i ten kolor i wyglad B)

Łukaszu, jeżeli uznasz że będę Ci w czymś pomocny, podaj termin kolejnych testów. Postaram się wygospodarować czas.

Pozdrawiam i dzięki za poszerzenie moich wiadomości na temat możliwości zbrojenia wędek.

Żal tylko że głowatki nie dopisały.

Pozdrawiam

G.

Łukaszu, jeżeli uznasz że będę Ci w czymś pomocny, podaj termin kolejnych testów. Postaram się wygospodarować czas.

Pozdrawiam i dzięki za poszerzenie moich wiadomości na temat możliwości zbrojenia wędek.

Żal tylko że głowatki nie dopisały.

Pozdrawiam

G.

Witam

Oczywiście , każdy punkt widzenia , każde nowe doświadczenie jest bardzo cenne. Jeżeli nie uda mi się przyjechać osobiście dam namiary gdzie kijek można będzie wypożyczyć i potestować. Na pewno jakiś czas będzie w tych okolicach (kijek).

Pozdrawiam Łukasz

Osobiście niebawem napiszę coś więcej - myślę, że po weekendzie :D

pozdrawiam

Remek

Dzięki za wiadomość, poczekam na artykuł o Revo Premier. Prosiłbym jednak o więcej informacji na temat Zilliona, który tak bardzo mi się podoba, że wciąż mnie kusi jego kupno. Szkoda, że eksperci nie zabierają głosu na jego temat. Jednak wciąż czekam. Ocena hamulca magnetycznego, jakości materiałów z których jest zbudowany, płynności pracy, czy gramatura 15-60, a nawet 70 gram jest odpowiednia? Czytam o walorach Revo, między innymi 24 lbs hamulec walki, w Zillionie ( 8,8 lbs) jakie ta różnica ma praktyczne znaczenie ? Revo, czy Zillion ? Pozdrawiam Mario43.

Dzięki za wiadomość, poczekam na artykuł o Revo Premier. Prosiłbym jednak o więcej informacji na temat Zilliona, który tak bardzo mi się podoba, że wciąż mnie kusi jego kupno. Szkoda, że eksperci nie zabierają głosu na jego temat. Jednak wciąż czekam. Ocena hamulca magnetycznego, jakości materiałów z których jest zbudowany, płynności pracy, czy gramatura 15-60, a nawet 70 gram jest odpowiednia? Czytam o walorach Revo, między innymi 24 lbs hamulec walki, w Zillionie ( 8,8 lbs) jakie ta różnica ma praktyczne znaczenie ? Revo, czy Zillion ? Pozdrawiam Mario43.

JAKIE REVO !!!!

ZILLION mario ZILLION

zadzwoń 667 674 649

ja się nie znam ale REVO do ZILLIONA to tak jak SKODA FABIA :lol: do GOLF 4 :lol:

o czym tu pisać

młynek macha od 7g w górę

duża korba

waga młynka mówi sama za siebie

MF - bardzo czuły

jak komuś brakuje hamulca to zawsze można wymienić okładziny cierne i je przesmarować

no i na koniec mogę napisać że nawet ryby ciągnie :lol: :lol: :lol:

Wychodzę przed gospodarza

Józku nie krępuj się. Bardzo się cieszę, że jesteś aktywny. Nie stworzyłem tego forum dla siebie a dla Nas, byśmy wspólnie sobie pomagali.

Podobnie jak Józek (choć mam małe obawy co do tych 5g):

- Na pewno Premier z tego co widziałem

- Na Zilliona nie łowiłem więc nie wiem

Zastanów się jeszcze nad zwykłym starym metanium xt 2005.

Pozdrawiam

Remek