SzymusS Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 @remek chodzi mi o multik do wabików od 5 do max 40 gram w cenie do 700pln możesz mi coś doradzić??ew. gdybyś trochę dołożył to jeszcze mg7 (obecnie po USD 285 + 20 przesyłka - ebay) Tylko tutaj trzeba uważać na słoną wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 a co sądzicie o tym http://www.allegro.pl/item257315903_multiplikator_firmy_daiw a_viento_100l_exclusive.html Miałem 2 VIENTA i to były moje początki mile wspominam te młynki generalnie rewelacyjnie nadają się do połowów na wobki typu DT , shad rap , x-rap na prawdę rewelka. jigowałem nimi jak również machałem sliderami 10 cm wszystko pokonują ale w moim garażu umieściłbym je właśnie na półce do wobków tak jak wspomniałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 dla mnie kaszanado worka z kaszaną to bardziej wrzuciłbym nie VIENTO PITT !!! lecz PRESSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 kazdy ma swoj wlasny worek z kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 lecz PRESSO Co chesz od Presso? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 lecz PRESSO Co chesz od Presso? PozdrawiamRemek teraz juz nic... jak je wyminial na alphas'a ITO <_< <_< <_< <_< za polowe ceny presso :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 do paproszenia niezla jest Pixy. Super mlynek. Macha ju od 3g spokojnie. Ciekaw jestem jak ma sie presso do Alphasa ITO? To tak jakby porwnywac smarta do nissana Terrano. Alphas to multik do mocnego kija..pozd JW sorry za brak PL znakow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 moze spigot sam powie, ale z tego co sie orientuje chlopina jest zachwycony mozliwosciami jego nowego nabytku. nie dosc ze macha od 4g - co na jego potrzeby jes tidealnym rozwiazaniem to jego moc jest po prostu fantastyczny... presso tego brakowalo... ale zaczynam gadac jak adwokat Rafki... mam nadzieje ze sam cos powie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Alphas ITO a Presso to zupełnie dwie różne maszynki do zupełnie innych zadań. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 i owszem ale spigot wyrazil tylko swoje subiektywne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 lecz PRESSO Co chesz od Presso? PozdrawiamRemek Remek ??????? a co tak do mnie służbowo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Alphas ITO a Presso to zupełnie dwie różne maszynki do zupełnie innych zadań. PozdrawiamRemek zaczyna mnie to już irytować REMEK umówmy się jakich zadań !!! różnica jest taka pomiędzy młynkami że: - z PRESSO lepiej leci z różnicą od ALPHAS-a o 1-2 g. w dół - z PRESSO lepiej schodzi czarna farba niż z ALPHAS-a - w PRESSO lepiej tłucze mechanizm przy holu ryby 0,5 Kg - w PRESSO częściej wymienia się łożyska niż ALPHAS-ie bo szumią po sezonie pstrągowym wynalazłbym jeszcze kilka świetnych uwag tylko po co nie podnieca mnie różnica w nazwie młynków a zwłaszcza różnica w rzutach o 0,0005 g i na odległość 0,5 m presso służył tylko do okoni i kropków i tak po 3 miesiącach mogłem nim iskry puszczać na asfalcie ( to taka zabawa z młodych lat kiedy się rzucało łożyska po asfalcie i leciały iskry )ale chyba w Warszawie tak się nie bawili ???? wracając to tematu ALPHAS służy mi i do okoni skończywszy na holach 3 Kg boleni i sandaczy sorry może za ostro jeśli kogoś uraziłem to bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 nie ma to jak mocarny conquest presso łowiłem tylko parę razy i dla mnie to zabawka raczej pozdrawiam! ps.@spigot yamaha kupiona pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 nie ma to jak mocarny conquest presso łowiłem tylko parę razy i dla mnie to zabawka raczej pozdrawiam! ps.@spigot yamaha kupiona pozdrawiam! super !!!! cieszę się ze dobrze wybrałeś za ostro go nie docieraj na początku to zdjęcie CC51 zaleczy chyba rany w różnicy pomiędzy 2 tak różnymi młynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 a tak wygląda kołowrotek presso-plasstico białe ranty mówią same za siebie kołowrotek 4 miesiące nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ale chyba w Warszawie tak się nie bawili ???? .... sorry może za ostro jeśli kogoś uraziłem to bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi