Skocz do zawartości

Buty wojskowe/taktyczne

Mielony

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem się już nie odzywać ale co tam, zanim mod powycina...

miszczu jest tutaj kilku chłopaków zawodowych (a i obecnie pewnie za granicą służacych) i nikt nigdy rozpierduchy nie robił na żadne tematy wojskowe, 
nikt nie wnikał kto gdzie służy, kto czy się zajmuję.

Widze że w tym twoim shcemacie myślenia wędkarstwem zajmują się szeregowi - niezmiernie mi przykro miszczu że więcej ci "nie podeszło" i jedynie w bani został CI star ale po sobie innych nie oceniaj!

Tak ci odpowiem...

Dziękuję ci miszczu za te słowa, bardzo dziękuję :) Zapewni mi to dobry humor na trochę czasu!

Prostej zasady zapomniałeś: nie wiesz z kim rozmawiasz to nie oceniaj!  Hahaha i like it! :)

A tutaj odnośnie pierda który wyskoczył pierwszy...

HAHAHA DZIĘKI CHŁOPAKI !!

Dawno się tak nie uśmiałem tyle co dziś po przeczytaniu uaktualnionej lektury :)

Ile jest wart but taki a ile taki, kto to produkuje dla wojska, od kogo możecie załatwić i co - dzięki jeszcze raz dzięki :)

A co do reszty zawodowych, niezawodowych, w rezerwie, w stanie spoczynku... patrz, jakoś nie miałem z nimi problemu.

Przepraszam uczestników (w tym i Ciebie deichkind) tego tematu, a także administrację i moderatorów za to że dałem się ponieść jak dzieciak.

Przepraszam uczestników (w tym i Ciebie deichkind) tego tematu, a także administrację i moderatorów za to że dałem się ponieść jak dzieciak.

Aktywności na forum nie traktuję jako formy jątrzenia etc bo to ma bardziej łączyć jak dzielić.

Jeśli to co napisałeś wyżej nie jest sarkazmem a faktyczną wypowiedzią - to wszystko jest ok!

I nie trzeba tego dalej ciągnąć

Dziewczęta, dziewczęta! Już wystarczająco dużo pomazałyście się szminkami. Przypudrujcie teraz noski i i schowajcie graty do torebki.

Trzy czwarte tego wątku, to błoto, którym dwie dzierlatki się obrzucają. Róbcie to na privie, a nie w dziale: Spinning.

xoxo :P

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 6 lat później...

Do jutra włącznie jest na te obuwie promocja.

Szczerze polecam, choć uważam, że wyższy model jest lepszy.

edycja:
W eobuwie.pl są do jutra ale droższe  ;)
Edytowane przez SID