Pele76 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Miałem się już nie odzywać ale co tam, zanim mod powycina...miszczu jest tutaj kilku chłopaków zawodowych (a i obecnie pewnie za granicą służacych) i nikt nigdy rozpierduchy nie robił na żadne tematy wojskowe, nikt nie wnikał kto gdzie służy, kto czy się zajmuję.Widze że w tym twoim shcemacie myślenia wędkarstwem zajmują się szeregowi - niezmiernie mi przykro miszczu że więcej ci "nie podeszło" i jedynie w bani został CI star ale po sobie innych nie oceniaj! Tak ci odpowiem... Dziękuję ci miszczu za te słowa, bardzo dziękuję Zapewni mi to dobry humor na trochę czasu!Prostej zasady zapomniałeś: nie wiesz z kim rozmawiasz to nie oceniaj! Hahaha i like it! A tutaj odnośnie pierda który wyskoczył pierwszy...HAHAHA DZIĘKI CHŁOPAKI !! Dawno się tak nie uśmiałem tyle co dziś po przeczytaniu uaktualnionej lektury Ile jest wart but taki a ile taki, kto to produkuje dla wojska, od kogo możecie załatwić i co - dzięki jeszcze raz dzięki A co do reszty zawodowych, niezawodowych, w rezerwie, w stanie spoczynku... patrz, jakoś nie miałem z nimi problemu.Przepraszam uczestników (w tym i Ciebie deichkind) tego tematu, a także administrację i moderatorów za to że dałem się ponieść jak dzieciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Przepraszam uczestników (w tym i Ciebie deichkind) tego tematu, a także administrację i moderatorów za to że dałem się ponieść jak dzieciak. Aktywności na forum nie traktuję jako formy jątrzenia etc bo to ma bardziej łączyć jak dzielić. Jeśli to co napisałeś wyżej nie jest sarkazmem a faktyczną wypowiedzią - to wszystko jest ok!I nie trzeba tego dalej ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Bylo napisane szczerze, od serducha! Nie chce mi sie zaczynac kolejnej wojenki o tym kto jest kim i kto stoi wyzej. To forum wedkarskie, nie militarne Zdrowka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dziewczęta, dziewczęta! Już wystarczająco dużo pomazałyście się szminkami. Przypudrujcie teraz noski i i schowajcie graty do torebki. Trzy czwarte tego wątku, to błoto, którym dwie dzierlatki się obrzucają. Róbcie to na privie, a nie w dziale: Spinning. xoxo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacekkosta Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Posiadam 2 pary "kupczaków" wz. 928/MON jedne 37 rozmiar drugie 46. Chętni pisać cena 150 pln ewentualna wymiana na jakąś okoniówke bądz kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Posiadam 2 pary "kupczaków" wz. 928/MON jedne 37 rozmiar drugie 46. Chętni pisać cena 150 pln ewentualna wymiana na jakąś okoniówke bądz kołowrotekWitam, nie dokładaj kolego nowych ścieżek w tym wątku, przecież jest giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) Do jutra włącznie jest na te obuwie promocja.Szczerze polecam, choć uważam, że wyższy model jest lepszy. 1but1but edycja:W eobuwie.pl są do jutra ale droższe https://www.eobuwie.com.pl/buty-adidas-gsg-9-7-g62307-black1-black1.html Edytowane 4 Lipca 2020 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi