GLUT897 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam mam na imię Paweł. Moje pierwsze przynety powstaly dwa lata temu. Woblery robie z galazek lipowych czasem tez z osiki .Stelarz przez calosc korpusu, oklejam sreberkami z papierosow, maluje akrylami i plakatowka za pomoca gabki i pedzelka. Oto co udalo mi sie wyprodukowac. te stworzylem w tamtym roku, pracuja agresywnie w wiekszosci sa wolnotonace lub neutralne.takie dwa szczupaczki na szczupaka proby z boleniowkami, jeszcze nie ustawionedwa maluchy, ten ala glabka jest plywajacy ten drugi tonie,lowilem na nie okonki ostsnio sprobowalem takiego malowania, jeszcze nie skonczone wszystkie komentarze mile widziane! pozdrawiam rekodzielnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Bardzo przyzwoite są te woblerki . Masz do nich rękę , na pewno z każdą nową próbą będzie coraz lepiej . Pozdrawiam i życzę sukcesów w rękodziele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Bardzo ciekawe woblery , te ostatnie fajnie ci wyszły.Czekamy na fotki jak będą gotowe, no i oczywiście kolejnych twoich wyrobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Spora różnorodność. Widać masz rybne i różnorodne łowiska "w zasięgu". Gratulując już zrobionych, ściskam kciuki za kolejne.I witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLUT897 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dziekuję za dobre słowo;łowie głównie na dwóch rzekach Bugu granicznym i wieprzu.Niedaleko mam taki stawik ok 2h jest tam sporo szczupaka.Jednak wole rzeki.Sztuka robienia woblerów bardzo wciąga i będę coś strugał.spróbuje też zrobić jakiś filmik z pracą wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wieprz...W śród kilku fantastycznych pstrągów, które tam złowiłem (a łowiłem tylko jeden raz), najbardziej pamiętam pstrąga 27 cm w "młodzieńczym" ubarwieniu. W marcu. Czyli miał mniej, niż 1,5 roku. U mnie 27 cm to 5-6 cio letni cwaniak, który dziesiątki przynęt widział, a prawie pewne, że już złowiony był A graniczny Bug? Szczupaków, sumów, sandaczy i boleni moc. I Bużyska... Ach, rozmarzyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLUT897 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no zobaczymy co przyniesie ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLUT897 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jeszcze takie,bylo ich 20 i zostalo 5, reszte pochlonely zaczepy w Bugu. mialem na ten model kilka szczupakow. woblerki sa tonace, dosyc ciezkie jak na swoje gabaryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLUT897 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 mam pyatanie do bardziej doswiadczonych w rekodziele, skonczyl mi sie kapon do impregnacji wiec wygotowalem korpusy w pokoscie i teraz mam problem bo po tym zabiegu wszystkie zrobily sie tonace, dodam ze leza juz 3 tygodnie. moje pytanie brzmi czy kiedys wyschna do tego stopnia aby znowu zaczely plywac czy juz tak zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wyschną.Ale to potrwaaaa Zrobiłem coś podobnego, po roku sprawdzam - pływają Awaryjnie przy braku caponu mocno rozcieńczony lakier nitro spełni zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Czyli na przyszły sezon jak znalazł ,ale za to jak będą zakonserwowane itd. Odnośnie boleniówek -fajne ,ale przytyły jak na ukleje.No chyba że to krąpie.Pozdrawiam. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLUT897 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czyli korpusy sie nie zmarnuja, a boleniowki to moja pierwsza proba. moze i wyszly troche krompiowate nastepne beda lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To że wyglądają bardziej jak krąpie to nie znaczy ,że nie będą skuteczne.Wręcz przeciwnie Pawle.Czasami odbieganie od stereotypów może przynieść wspaniałe efekty.Pozdrawiam Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLUT897 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 witam, dawno nic nie pokazywalem bo nie bylo czasu na woblery ale udalo mi sie wykonczyc te oto kielbiki i dorobic jeszcze kilka nowych, zdjecia slabej jakosci bo robione telefonem ale cos tam widacwszystkie sa wolnotonace, od 6 do 7 cm dlugosci, praca drobna, waga nieznanaokolo 5 cm dlugosci po uzbrojeniu w kotwice wolnotonace lub neutralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi