grubyzwierz Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @Dero1990, jeśli obok biegał białokudły labrador, to na pewno byłem ja, heheh Ostatnio bez psa się nigdzie nie ruszam, choć w zakradaniu się na szczyty główek nieco mi przeszadza.. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dziś na brzegu Wisły wielu próbowało przechytrzyć bolenia Mam nadzieję,że to nołkilowcy, bo inaczej te przepiękne ryby czeka los sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @grubozwierz to mozliwe ze kojaze:) A na co bolki cwiczysz ? No piesek na rybach czasem bywa nieznośny cos o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Nowy przelew, nowe bolki:) Po przelewowych i główkowych pora przyszła na przykosowe rapki. I tam udało się przechytrzyć jeszcze 4 sztuki:)Wszystko na własne wobeczki dalekiego zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @ginel Jaka jest waga twojich wobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 @Maciejowaty - piękny boleń i piękne zdjęcie, gratulacje! @Dero1990 - Jeśli nie mam brań na woblerka, to zaczepiam gumę, jesli nie na gumę to zaczepiam obrotówkę, itd. Dziś będę nakładał ostatnią warstwę lakieru na nowe uklejopodobne woblerki- zobaczymy czy będą skuteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carloospisz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam Boleniarzy!!Widzę, że sie trochę szczęści co niektórym. Bardzo mnie to cieszy. Ale nikt jescz niestety nie zbliżył się do 80cm. Szkoda, wielka szkoda.Takie też łowimy na Pisie ale tak jak mówiłem krótkie. Roś jest inna. Bardzo trudna woda, gruba woda. Niestety nie ma tu tak przejżystych miejsc jak u was. Głębokość łowiska od 1m do 30 tak więc każy u mnie może się wykazać <_< <_< Ja pływałem przez 3 dni i nic. Tylko sławy widziałem. Miałem jeszcze jakieś brania ale bardzo delikatne. Zachody słońca bardzi inponujące ja też takie mam ale nad Jeziorem. proszę oto one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Cześć,Widzę Maciejowaty, że masz lepsze miejscówki od moich. Ja dzisiaj byłem nad Wisełką i nawet bolenia nie widziałem. cienko też było z drobnicą - rozpłynęła się. Trza jeszcze czekać albo pojechać do Legionowa PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja też dzisiaj troszkę sobie po boleniowalem na odrze w rejonie miedzy górzycą a kostrzyniem,efekt taki że zlapalem 4 bolki dlugie na 40 cm.Czyli jest dobrze,boleń chodził pięknie co chwila bylo słychać ataki,ale braly tylko małe.Kolega zlapal jednego 61cm i jednego szczuplego co bylo i tak sukcesem bo na zlocie troche szczupaków zlapaliśmy a dzisiaj tylko ten jeden i ani brania więcej.@Szpiegu bardzo zaluje ze niemialem możliwości zadzwonienia do Ciebie bo zapomnialem zabrać kartkę z numerem telefonu z angli Mam jeszcze plan by odwiedzic jeszcze odrę za dwa trzy tygodnie i moze wtedy dam radę się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Odrazu przetestowałem niedawny zakup od żbika Avid AC66MF powiem jedno bajka Dzięki czemu dzisiaj zlowilem swą pierwszą na castng potrafi to wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 kurcze szkdoa ze dopiero teraz otym sie dowiedzialem bo tak sie glupio sklada ze bylem w zasadzie w okolicy n a2-3 godzinki na pewno bym wygospodarowal.... szkoda...tomee nastepnym razem musisz sie zapowiedziec u mnie zapowiada sie ze bede u szpiega za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 @ginel Jaka jest waga twojich wobków? 15gr. Teraz biorę się za 20gr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Weekend spędziłem na poszukiwaniu nowych miejscówek.Wczoraj przesiadziałem zmierzch na burcie ,ale bolenie nie pokazywały się Jak już jeden ładny ujawnił się przy zwalonym drzewie i chciał nawet zjeść moją sztuczną uklejkę to dałem ciała i pomachał mi ogonem na pożegnanie Dziś odwiedziłem kilka nowych przelewów.Mimo,że wiało i padało, udało się sprowokować jednego dennego bolka Zaliczyłem też piękane branie na wahadło w opadzie,niestety duża odaległość i cienka żyłka nie pozwoliły na skuteczne zacięcie ....wrócę tam z plecionką na szpuli <_< Deszczowy bolesław: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Gratuluje !!!Maciejowaty - widzę, że sie rozkręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Na Śródwiślu bolki juz ladnie chodzily, niestety dzisiejsze zalamanie pogody spowodowalo, ze gryzly bardzo delikatnie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Maciejowaty gratulacje! Ja wczoraj byłem i też pół dnia siedziałem na burcie - NIC. Przeszedłem chyba z 5 km i nawet pluśnięcia. Dzisiaj już dałem sobie spokój - pakowałem się do Szwecji (5 godzin ). Przed wyjazdem już chyba dam sobie spokój. Gratulacje, bo na Wiśle w okolicach W-wy to chyba tylko nieliczni łowią, a Ty regularnie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Remek, wczoraj bolki walily az milo, w kilku m-cach. Niestety moglem lowic bardzo krotko...Dzisiaj ich chodzenie widzialem juz tylko dlatego, ze znalem juz miejsca z dnia poprzedniego. Temu co przetrzymal do wieczora gratuluje samozaparcia z powodu parszywej pogody... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Remek, wczoraj bolki walily az milo, w kilku m-cach. Niestety moglem lowic bardzo krotko... No to muszę zmienić miejscówki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ..weekendowe bolki, dwa zapozowały do fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Maciek....no pieknie. Twoje zdjecia to ozdoba TEMATU, jak przegladam wątek. Kurcze...a ja dopiero dzis otwieram majówkę . Mam nadzieje ze biegajac po naszych miejscówkach jakis boleń sie u Wiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dawno mnie nie było ale widzę że niektórzy nie próżnowali, gratulacje. Maciek piękne rapki, widzę że mocno wszedłeś w sezon . Ja teraz będę nadrabiał zaległości, choć jak na razie też nie próżnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No ładne te Wasze bolki Ja także już troche połowiłem, mam już około 20 sztuk w sezonie Trzeba będzie wkońcu jakieś fotki wrzucić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 umnie nad odra bolek juz niezle muci wode! wczoraj byłem na obeznaniu ale bez wedki:) jaka grubosc zyłki stosujecie na bolki?? No bolek muci, muci Na ścianie już ładnie żeruje <_< Na bolki stosuję żyłkę 0,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja także już troche połowiłem, mam już około 20 sztuk w sezonie Trzeba będzie wkońcu jakieś fotki wrzucić <_< No to na co czekasz. Chetnie bym pooglądał , bo u mnie narazie cieniutko z bolkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jeden z wielu, które udało mi się złowić na pierwszej w tym roku boleniowej wyprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi