Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja także już troche połowiłem, mam już około 20 sztuk w sezonie Trzeba będzie wkońcu jakieś fotki wrzucić <_< No to na co czekasz. Chetnie bym pooglądał , bo u mnie narazie cieniutko z bolkami... No jak pożycze aparat to zrobie fotki świeżym bolkom i wrzuce Tylko najpierw musze je złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ja także już troche połowiłem, mam już około 20 sztuk w sezonie Trzeba będzie wkońcu jakieś fotki wrzucić <_< No to na co czekasz. Chetnie bym pooglądał , bo u mnie narazie cieniutko z bolkami... No jak pożycze aparat to zrobie fotki świeżym bolkom i wrzuce Tylko najpierw musze je złapać Obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Dziś trafione 3 sztuki:). Byłem dziś tylko dwie godziny popołudniu i trafiłem akurat na fichurkę i deszczyk <_< Kiedy wracałem do domku znów wyszło słoneczko:) Dziś brania delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ..dzis na 7szt jeden krotki..reszta sredniaczki. brania delikatne, staly glebiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 patu,dawaj foty bo my tu w centrum mamy za okznem wiatr i deszcz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 @Maciejowaty nie było co pstrykać, dwa powyżej 50cm reszta klajniaki :)40-50cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ja dzisiaj byłem pierwszy raz w tym sezonie na boleniach. W efekcie złowiłem jednego maluszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Fajny Bolek,najważniejsze że udane rozpoczęcie sezonu boleniowego :)następne będą większe Mi udalo się też ale wczoraj upolować bolka 63cm na warcie i jest to mój pierwszy z tej rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 @Trout, a wdodatku na hiciora sezonu . Gratuluje Bardzo fajna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 @Ginel Sam zobaczysz @Trout Ładny bolek, fajne zdjęcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Phala,łódka ,ładna pogoda i boleń..to jest to:) Trout,świetna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 TROUT szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Fajnie że sie podobają te bolki Zato jeszcze jednego bolka zalącze z zeszlego tygodnia z odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Fajowy Bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Fajnie że sie podobają te bolki Zato jeszcze jednego bolka zalącze z zeszlego tygodnia z odry. Bolek jak bolek, ale zdjęcie piękne. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Trout łowisz z wolframem ? Fajne Bolki grat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Napiszę tylko tyle że dzisiaj z kolegą wyjeliśmy 17 boleni, w tym kilka takich 3-3,5kg . Jutro więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nie nie lowie z wolframem to co widać na zdjęciu to Power Pro 15Lb więc wmiare gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Dzisiejszy jeden z trzech 60-tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Wydawało mi się że na niechętne bolki plrciona odpada, a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Piękny. Napisz jak możesz jego wymiary. Przez Ciebie gorączki dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ladny Bolek i zdjęcie z nim Na co zlowiony bo niemoge zidentyfikować co mu z pyska wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Wujek dawaj foty! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 @Trout z pyska wystaje mu taka jedna szpiegowska przynęta Wczoraj udało mi się złowić trzy sztuki w okolicach 60 cm i dwa niemiarki a kolega, ktory ze mną był (na ryby jeździ tyko ze mną, raz albo dwa razy w roku) jednego na 53 cm. około 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Byłem i Ja wczoraj na swojej opasce.Na początku wyglądało nieciekawie, na wodzie cisza kompletna.W pewnym momencie jak na komendę na całej długości opaski było widać ataki boleni.Niekture ryby wychodziły wręcz na kamienie, a dwie sztuki w granicach 70 cm robiły świecę wyskakując pionowo w górę niczym pstrążki.Trwało to może ze dwie minuty po czym do końca dnia na opasce zaległa cisza.Przez dwie godziny wszystkimi dostępnymi wabikami, różnym tempem i na różnej głębokości przeczesałem ze 300 m opaski.Efekt jeden krótki i jedno potężne branie po którym na duzej powierzchni ukleja zmieniła na chwilę środowisko z wodnego na lądowe.jedno co dobre to przynajmniej znam potencjał mojego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi