Skocz do zawartości

BOLENIE 2007

ziuta

Rekomendowane odpowiedzi

Ja także już troche połowiłem, mam już około 20 sztuk w sezonie :mellow:

Trzeba będzie wkońcu jakieś fotki wrzucić <_<

No to na co czekasz. Chetnie bym pooglądał :D , bo u mnie narazie cieniutko z bolkami... :unsure:

No jak pożycze aparat to zrobie fotki świeżym bolkom i wrzuce :D Tylko najpierw musze je złapać :mellow:

Ja także już troche połowiłem, mam już około 20 sztuk w sezonie :mellow:

Trzeba będzie wkońcu jakieś fotki wrzucić <_<

No to na co czekasz. Chetnie bym pooglądał :D , bo u mnie narazie cieniutko z bolkami... :unsure:

No jak pożycze aparat to zrobie fotki świeżym bolkom i wrzuce :D Tylko najpierw musze je złapać :mellow:

Obiecanki cacanki :D :D :D

Byłem i Ja wczoraj na swojej opasce.

Na początku wyglądało nieciekawie, na wodzie cisza kompletna.

W pewnym momencie jak na komendę na całej długości opaski było widać ataki boleni.

Niekture ryby wychodziły wręcz na kamienie, a dwie sztuki w granicach 70 cm robiły świecę wyskakując pionowo w górę niczym pstrążki.

Trwało to może ze dwie minuty po czym do końca dnia na opasce zaległa cisza.

Przez dwie godziny wszystkimi dostępnymi wabikami, różnym tempem i na różnej głębokości przeczesałem ze 300 m opaski.

Efekt jeden krótki i jedno potężne branie po którym na duzej powierzchni ukleja zmieniła na chwilę środowisko z wodnego na lądowe.

jedno co dobre to przynajmniej znam potencjał mojego miejsca.

post-423-1348913444,985_thumb.jpg