Marcel Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 @ jajakub Potencjał miejsca juz poznałes ...teraz kwestia czasu dobrac sie do tego wilczego stada Osobiscie zamiast skakac po opasce, proponował bym ulokowac sie na siedzaco w najdogodniejszym miejscu jeszcze przed domniemana rzezią uklei. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Artech,piękne rybska jajakub,mam identyczną opaskę na Narwi ,jak tylko czas pozwoli pojadę i zobaczę co się tam dzieje <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 @ jajakub Potencjał miejsca juz poznałes ...teraz kwestia czasu dobrac sie do tego wilczego stada Osobiscie zamiast skakac po opasce, proponował bym ulokowac sie na siedzaco w najdogodniejszym miejscu jeszcze przed domniemana rzezią uklei. pozdrawiam Cały pic polega na tym że ciężko siedziec w jednym miejscu i czekać na coś co się może nie zdażyć.A i Ja zamiast wtedy przez te dwie minuty łowić patrzyłem na ten taniec boleni i jakoś mi tak głupio było im przeszkadzać.Jak by to trwało dłużej pewnie bym w końcu nie wytrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 @ jajakub Potencjał miejsca juz poznałes ...teraz kwestia czasu dobrac sie do tego wilczego stada Osobiscie zamiast skakac po opasce, proponował bym ulokowac sie na siedzaco w najdogodniejszym miejscu jeszcze przed domniemana rzezią uklei. pozdrawiam Cały pic polega na tym że ciężko siedziec w jednym miejscu i czekać na coś co się może nie zdażyć.A i Ja zamiast wtedy przez te dwie minuty łowić patrzyłem na ten taniec boleni i jakoś mi tak głupio było im przeszkadzać.Jak by to trwało dłużej pewnie bym w końcu nie wytrzymał. He, he. Cieżko, to prawda. Ale może to być baaaardzo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Na prośbę wujka zamieszczam Jego fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 i ostatnie.... chyba... nie wiedzieć czemu - to podoba mi sie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 nam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Mnie tez ...szczególnie ten Pan za Panią wujkową , jak sie domyslam. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Mnie tez ...szczególnie ten Pan za Panią wujkową , jak sie domyslam. Dobre to, że niby pani wujkowa to ... ciocia??? Wujek!! jak to niby teraz jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Piękne kabany, @Wujek gratuluję. Tylko cholera te moje tak jakoś teraz zmalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Piękne kabany, @Wujek gratuluję. Tylko cholera te moje tak jakoś teraz zmalały chyba będziesz musiał w photoshopa zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Piękne kabany, @Wujek gratuluję. Tylko cholera te moje tak jakoś teraz zmalały chyba będziesz musiał w photoshopa zainwestować ja mogę poratować ewentualnie corelem photopaint piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Niezla seria i to w dodatku niezlych bolków.Oczyiscie mnie też najbardziej te ostatnie się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 to, że niby pani wujkowa to ... ciocia??? Wujek!! jak to niby teraz jest ?? No jak wujek to i ciocia Wszystkie bolki oprócz tego które podoba Wam się najbardziej sa z jednego dnia. Wczoraj też byliśmy, ale były tylko 3. Siadła pogoda, siadły bolki. Rapy są wiślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jedni podziwiają bolenie inni Janka żonę a mi się odrazu analizator tła wlączył <_< Jeszcze raz gratki,daliście czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ależ mi gul skoczył. I ten analizator tła też się zagotował. Ja mam na koncie dopiero jednego spod wyspy W. Ale też dopiero raz na rybach byłem w tym roku ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Bolki z łódki się nie liczą Gratuluję wujek. Piękne rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Bolki z łódki się nie liczą Gratuluję wujek. Piękne rapy Wszystkim dzięki i życzę podobnych i większych Sezon dopiero na rozbiegu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Maciek hehe, analizator tła, dobre. Specjalnie wstawiłem zdjecie z żoną żeby odwrócić uwagę, ale niektórzy nie dali się zwieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Wujek Piękne bolki ! I fajne zdjęcia Ja wczoraj byłem na Odrze - 2 bolki 53cm i 54cm. Bolki już coraz silniejsze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Bolki z łódki się nie liczą No to żeby nie było, że tylko z łódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 i jeszcze jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi