@slider@ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ladniutkie bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Bolki z łódki się nie liczą No to żeby nie było, że tylko z łódki... Ładna przykosa za plecami:)Gratuluje. Ja jade jutro i w sobotę. Przywiozę coś ciekawego I think Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja dzisiaj wyskoczyłem na chwilę nad wisłę. Miałem nadzieję, że będzie mało wędkarzy ale się przeliczyłem. Za to bardzo się ucieszyłem gdy do kilku wędkarzy (w tym do mnie) podpłynął patrol policji rzecznej i sprawdzał karty wędkarskie. Oprócz tego widziałem tarło leszczy. Wspaniały widok. Pewnie dla tego złowiłem tylko jednego bolenia bo większość czasu przesiedziałem wpatrując się w te leszcze. Generalnie bardzo przyjemny dzionek nad rzeką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Mifek dokładnie tak samo miałem odpisać Ginelowi Te 3 bolki są z początku sezonu, ale jak już wstawiać to jednym hurtem. Ginel mam nadzieję że coś dopadniesz, zawsze to miło pooglądać ładne ryby. W końcu o to chodzi w tej całej zabawie, o ryby.Ja pewnie uderzę dopiero w poniedziałek, niech bolusie sobie trochę odpoczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Cześć,Wujek, gratulacje! Widzę, że łowisz. Piękne bolenie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Mnie tez sie fartneło tą razą. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Mnie tez sie fartneło tą razą. Moje szczere gratulacje A na co wziął ten bolesław ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Pawle, żeby nie to, że lewa dłoń, można pomysleć, że przy tak pięknej rybci, obrączkę zdejmowałeś w pospiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Hihihi, to nie moje mieso....to rybka byla troche niegrzeczna.. Podczas holu nadziala sie porzadnie na druga kotwice i stad te jatki, ale wszystko ok, plywa nadal.. Powinienem to zmyc przed zdjeciem, ale robilem je sobie sam, troche tez spieszylem sie, zeby ryby nie przesuszyc za bardzo... Te juz sa mniej pokancerowane... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Tu wczorajszy bolek klubowego kolegi - Przemka. Bolek miał 79cm. I ważył ok. 4 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Graty za bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Cześć,Wujek, gratulacje! Widzę, że łowisz. Piękne bolenie! PozdrawiamRemek Robię co mogę , wczoraj też miałem dwa, zdjęcia wstawi Mifek.Widzę że inni też sobie nieźle radzą, gratuluję ładnych bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Mnie tez sie fartneło tą razą. Gumo gumo co ten bolek taki zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Cześć,Wujek, gratulacje! Widzę, że łowisz. Piękne bolenie! PozdrawiamRemek Robię co mogę , wczoraj też miałem dwa, zdjęcia wstawi Mifek.Widzę że inni też sobie nieźle radzą, gratuluję ładnych bolków Zgodnie z zapowiedzia - 4 fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 i dwie kolejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 gumo co ten bolek taki zdziwiony Mlody to i zdziwiony... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Koledzy ładne bolenie poławiacie Niestety mnie takie sztuki omijają. Ryby przegrupowały sie i odeszły na sródrzecze oraz krance dłuuugich przelewów. Wczoraj wobka chciały mi zabrac dwa niedorostki, oto jeden z nich : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Z soboty.Jeden z pięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 pyszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja dzisiaj już o drugiej w nocy jechalem na bolki niestety z mizernym skutkiem.Bolki jak zawsze bily ale po drugiej stronie a gdzie ja lowilem bylo cicho może z dwa razy pogonil.Dzisiaj polowy z wynikiem zerowym skończylem,ale mialem zato jedno piękne branie,prowadzilem przerobioną ukleje Tapsa pod prąd i wtedy jak coś (bolek)lupnelo to kij po gryf się ugiol i przez pięć sekund bylo slychać tylko bzzzzzz z kręciola i po wszystkim niestety się wypiol bo w tym Tapsie zostawilem tylko jedną kotwicę z tylu a brzuszną zastąpilem olowiem.Może następnym razem @All fajne bolusie polowiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 @Trout, Jak sprawdzają Ci się woblery Tapsa?Szczerze mówiąc wcześniej ich nie oglądałem a sprawiają pozytywne wrażenie.Samkują bolkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jednego bolka juz zlowilem na Tapsa.Ale wszystkie te wobki przy szybkim ściąganiu smużyly po powierzchni niechcąć się ani na chwilę zanużyć pod powierzchnię a tego nie lubię więc przerobilem je dodając im stery teraz przy szybkim ściąganiu idą pod wodą i drżą podobnie jak Thrill.Do rzucania na duże odleglości świetnie się nadają choć są mniej lotne od Thrilli.Jak dlamnie dobra przynęta ale dopiero po tym tunningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Trout dzięki za informacje, też łowie na wobki tapsa i na początku myślałem że cos jest nie tak ,a on poprostu ma tylko smużyć powierzchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Z soboty.Jeden z pięciu. Jaki był ten bolek z fotki ? Bo wygląda na ładnego Czy to Odra w okolicach Wrocławia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi