Skocz do zawartości

BOLENIE 2007

ziuta

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj wyskoczyłem na chwilę nad wisłę. Miałem nadzieję, że będzie mało wędkarzy ale się przeliczyłem. Za to bardzo się ucieszyłem gdy do kilku wędkarzy (w tym do mnie) podpłynął patrol policji rzecznej i sprawdzał karty wędkarskie.

Oprócz tego widziałem tarło leszczy. Wspaniały widok. Pewnie dla tego złowiłem tylko jednego bolenia bo większość czasu przesiedziałem wpatrując się w te leszcze.

Generalnie bardzo przyjemny dzionek nad rzeką.

Mifek dokładnie tak samo miałem odpisać Ginelowi :D

Te 3 bolki są z początku sezonu, ale jak już wstawiać to jednym hurtem.

Ginel mam nadzieję że coś dopadniesz, zawsze to miło pooglądać ładne ryby. W końcu o to chodzi w tej całej zabawie, o ryby.

Ja pewnie uderzę dopiero w poniedziałek, niech bolusie sobie trochę odpoczną B)

Hihihi, to nie moje mieso....to rybka byla troche niegrzeczna.. :D

Podczas holu nadziala sie porzadnie na druga kotwice i stad te jatki, ale wszystko ok, plywa nadal.. :mellow:

Powinienem to zmyc przed zdjeciem, ale robilem je sobie sam, troche tez spieszylem sie, zeby ryby nie przesuszyc za bardzo...

Te juz sa mniej pokancerowane...

Gumo

post-15-1348913449,3901_thumb.jpg

post-15-1348913449,5596_thumb.jpg

Cześć,

Wujek, gratulacje! Widzę, że łowisz. Piękne bolenie!

Pozdrawiam

Remek

Robię co mogę :D , wczoraj też miałem dwa, zdjęcia wstawi Mifek.

Widzę że inni też sobie nieźle radzą, gratuluję ładnych bolków :D

Zgodnie z zapowiedzia - 4 fotki...

post-7-1348913450,4602_thumb.jpg

post-7-1348913450,6196_thumb.jpg

Ja dzisiaj już o drugiej w nocy jechalem na bolki niestety z mizernym skutkiem.Bolki jak zawsze bily ale po drugiej stronie :mellow: a gdzie ja lowilem bylo cicho może z dwa razy pogonil.Dzisiaj polowy z wynikiem zerowym skończylem,ale mialem zato jedno piękne branie,prowadzilem przerobioną ukleje Tapsa pod prąd i wtedy jak coś (bolek)lupnelo to kij po gryf się ugiol i przez pięć sekund bylo slychać tylko bzzzzzz z kręciola i po wszystkim :( niestety się wypiol bo w tym Tapsie zostawilem tylko jedną kotwicę z tylu a brzuszną zastąpilem olowiem.Może następnym razem :D

@All fajne bolusie polowiliście :D

Jednego bolka juz zlowilem na Tapsa.Ale wszystkie te wobki przy szybkim ściąganiu smużyly po powierzchni niechcąć się ani na chwilę zanużyć pod powierzchnię a tego nie lubię więc przerobilem je dodając im stery teraz przy szybkim ściąganiu idą pod wodą i drżą podobnie jak Thrill.Do rzucania na duże odleglości świetnie się nadają choć są mniej lotne od Thrilli.

Jak dlamnie dobra przynęta ale dopiero po tym tunningu :D