cezorator Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Robię co mogę , wczoraj też miałem dwa, zdjęcia wstawi Mifek.Widzę że inni też sobie nieźle radzą, gratuluję ładnych bolków Zgodnie z zapowiedzia - 4 fotki... Mifku Prześliczny ten boleń, a jaki sprytny. Wiele słyszłem o przebiegłości boleni, ale to bije wszelkie rekordy.Przebrał się za gryzonia. Czego to ryby nie wymyślą by przechytrzyć wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Rapka była ładna i silna. Całe 74cm.A Odra poniżej Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Powyzej 70 to juz nawet rapa nie rapka... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Rapka była ładna i silna. Całe 74cm.A Odra poniżej Wrocławia. Chętnie bym takiego kurdupelka poholował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Robię co mogę , wczoraj też miałem dwa, zdjęcia wstawi Mifek.Widzę że inni też sobie nieźle radzą, gratuluję ładnych bolków Zgodnie z zapowiedzia - 4 fotki... Mifku Prześliczny ten boleń, a jaki sprytny. Wiele słyszłem o przebiegłości boleni, ale to bije wszelkie rekordy.Przebrał się za gryzonia. Czego to ryby nie wymyślą by przechytrzyć wędkarza. Ten bóbr to mój szpieg który namierza mi bolenie dlatego chciałem Wam go przedstawić, zasłużył sobie na to A tak poważnie to bobry w niektórych miejscach tak przyzwyczaiły się do ludzi że prawie nie zwracają na nas uwagi, oczywiście to tylko pozory, ale przy odpowiednim zachowaniu nie boją się wędkarzy.To dobrze bo widać że nic im z naszej strony nie grozi. Ten bez kompleksów wyszedł na brzeg jakieś 5m ode mnie. W ten oto sposób nieśmiało napomknąłem że to ja jestem autorem tych zdjęć(to do Cezoratora) :)Mifkowi zaś bardzo dziekuję za ich wstawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Robię co mogę , wczoraj też miałem dwa, zdjęcia wstawi Mifek.Widzę że inni też sobie nieźle radzą, gratuluję ładnych bolków Zgodnie z zapowiedzia - 4 fotki... Mifku Prześliczny ten boleń, a jaki sprytny. Wiele słyszłem o przebiegłości boleni, ale to bije wszelkie rekordy.Przebrał się za gryzonia. Czego to ryby nie wymyślą by przechytrzyć wędkarza. Czaruś w tym przypadku byłem tylko narzędziem - moim zadaniem było wstawienie dośc duzych fotek - mysle ze o przebiegłości tych bolkow więcej może rzec WUJEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Dzisiaj bóbr znowu namierzył dla mnie dwa bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Gratuluje takego bobra a może ktoś sprzedaje tak wyspecjalizowane bobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Gratuluję wszystkim pięknych boleni. Wspaniałe ryby! Ja dzisiaj także wygospodarowałem troszkę czasu po pracy. Pierwszy raz w tym sezonie odwiedziłem wiślaną boleniową miejscówkę. Udało mi się złowić 3 bolki, wszystkie z jednakowego rocznika około 50 cm. Niestety nic większego nawet się nie pokazało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Rapka była ładna i silna. Całe 74cm.A Odra poniżej Wrocławia. Chętnie bym takiego kurdupelka poholował Bolki są już o wiele silniejsze niż na początku sezonu. Także chętnie poholował bym więcej takich rapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wczoraj od 18.30 do 21 siedem boleników i 4 szczupaczątka...Ale same małe do 62 cm.Wiecej czasu zajęło mi focenie niż łowienie.A zdjęcia jeszcze nieobrobione .Z jednej tylko główeczki zdjąłem 3 rapki i 2 zębacze.(W 3 pierwszych rzutach 2 bolki )-tarła lub przygotowywała się do tarła ukleja.I jeszcze pokazały się dwa ale w moim kilerze pękł ster a inny zszedł za głęboko i złapałem zaczep.Za to kolejny patrolował krótką,płytką burtę.Widziałem jak powoli płynął w moją stronę podnosząć wodę niczym łódź podwodna.Pierwszy rzut wykonałem za daleko od niego i się nie zainterwsował.W drugim rzucie gdy był już ze 4 metry odemnie ledwo dwa razy zakręciłem korbką-nagle skręcił,przyspieszył i BUM!Gejzer wody,młynki-aż mnie ochlapał!Miał 62cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Dobre opowiadanie Jak już obrobisz to wrzuć proszę zdjęcia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Opowiadanie nie będzie. Kolega złowił 8 bolków i wyjechał szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 wow... RH+ jak zwykle wpadl... niewiele powiedzial... i pozamiatał <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Bywało lepiej. W taką lampę trudno zrobić dobre zdjęcie. Z pozowanymi jest trochę lepiej bo można rozwinać warsztat i coś wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 śliczniutki skurczybyk ja jutro mam nadzieje spotkac sie z podobnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wczorajszy bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 I jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Bywało lepiej. W taką lampę trudno zrobić dobre zdjęcie. Z pozowanymi jest trochę lepiej bo można rozwinać warsztat i coś wykombinować. Fajowe zdjęcia! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Wczoraj byłem na Odrze i złapałem bolka 69cm i szczupaka 55cm. ... Jaka szkoda że nie miałem ze sobą pudełka z wobkami kleniowymi, klenie chodziły wspaniale Dziś boluś 41cm, kilka brań bolka i jedno szczupaka. Miałem także ładnego bolka który zabrał mi wobka boleniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Opowiadanie nie będzie. Kolega złowił 8 bolków i wyjechał szczęśliwy Fajne zdjęcie akcja to jest to. Ciekaw jestem jaką pozycje przybrałeśdo wykonania takiego zdjęcia pokazałbyś fotkę jak robisz zdjęcia w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Dzisiejsze dwa, zdjęcia schematyczne, ale jak się łowi samemu to nie ma możliwości robić innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jeszcze raz. Na jednym ze zdjęć widać brzuch woblera. Wobler własnej produkcji wzorowany kształtem na thrilla, ale obciążenie i ster inne. Praca drobna i bardziej stabilna, dla mnie osobiscie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 W weekend musiałem się zadowolić takimi rozmiarami. Ciężko było na moim terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi