Daniel Wirek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzię wybieram się na wieczorne bolenie Zobacze co będzie się działo Ostatnio tylko Boluś który uciekł ze żłobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem...Przeżyłem rzeź boelniową, jestem cały w emocjacjach...,Łowiłem na 3 główkach, co trzeci rzut wyjście bolenia, odprowadzenie dwa puknięcia i boleń odpływał...Mnóstwo wyjść, jestem cały w nerwach... Miałem tylko dwa zdecydowane brania, pół metra od nóg... Jeden był naprawde piękny, szeroki jak leszcz...nie wiem co zrobić aby sprowokować bolenie do brania ... Mam zrobioną fotken na telefonie jak chodzą bolnie, lecz nie wiem czy będzie to widoczne. Nad Odrą było dziś mnóstwo małych muszek, nie mogłem się od nich opędzić, wpadały one do wody, żerowała na nich ukleja. A na niej bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 REMEK, gdzie ta fotka ????? długo 3masz napięcie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 panowie bo odchodzimy od właściwego tematu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Znajomi z tamtych stron(Odra) na ryby nie narzekają.A znajomi na Wisle narzekaja...Wczoraj bylismy nad Wisla powyzej Wawy. Piekne miejsce, przelew na cala rzeke, za przelewem dól gleboki jak cholera z wstecznym pradem, w kolo rafy...podrecznik, panie.I co - nico Cisza jak makiem zasial. Jakis jazik skubnal i sie po chwili rozmyslil. Zero suma, zero bolenia, zero czegokolwiek. Okoliczne plycizny podobnie.Kilka lat temu to woda tam WRZALA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Panowie, trzymajcie dyscyplinę! Szkoda naszego czasu na takie zabiegi administracyjne. Nawet nikt nie zauważył w tej wymianie zdań, że Daniel przyszedł cały roztrzęsiony z boleni! Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mój największy jak dotychcasz 78cm!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mój największy jak dotychcasz 78cm!! @gaDza - gratulacje !!Bardzo fajnie ubarwiony ten Twój bolek - przypomina trochę Thrilla OB x 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Pięknie Gadza,gratulcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj takiego zlape jak uda sie pojechac z Redzim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj takiego zlape jak uda sie pojechac z Redzim wizard, tylko takiego ???? myslaem ze stać Cię na wiecej <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Brawo. A ze to o tej porze roku, sukces jakby podwójny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 gaDza, piękny bolek ale z tym maskowaniem się to trochę przesadziłeś. Ledwo Cię znalazłem na tej fotce Interesuje mnie też czy go wypuściłeś a jeśli, to czy miałeś przy tym duże rozterki Mam nadzieję, że utzrymałem sie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Bardzo ładny bolek @wizard jak tylko dojda do siebie to jedziemy a powoli już dochodzę <_< po tej nocce ostro boli mnie głowa jeszcze i nigdy więcej picia przy wędkowaniu to grozi skandalem i oddaniem tylko 3 rzutów przez cała noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 gaDza gratulację, widzę że Odra górą . Jak widać duże bolki wolą tę rzekę Koledzy Wiślacy trzeba się brać do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Piękny Bolek gratulacje!!! C&R RULEZZZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dzięki wszystkim!! Robert, rozterek nie było, chciałbym mieć zamontowany w domu taki zimny prysznic jaki urządził mi ten boluś podczas jego wypuszczania!! A tak przy okazji małe też jest piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że woda z prysznica była w miarę czysta bo ja zaliczyłem mnóstwo takich z brązowej pianki. Ten mały jest piękny. Na tym temat małego zakończę bo znowu gdzieś zboczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Za 15 minut wyruszam Trzymać kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Z bolkami u nas gleba nic nie chodzą ani nie mają zamiaru ale za to na trilla wzioł sumek i to jedyny pozytyw dzisiejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 @All... Daniel kazal przekazać ze Bolki chodza tak jak wczoraj i jednego udało mu sie skusić, całe 64 cm. Wieczorem bedzie na forum i wszystko wam opowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Już jestem Bolki chodziły tak samo jak wczoraj, odnotowałem mnóstwo puknięć, wyjść itp.Udało mi się złowić 2 bolki. 64cm i 50cm.Spiołem także ładną sztuke.Oto one - 64cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fajne sztuki u was chociaż się coś rusza u nas zastój i być może będzie tak do jesieni, no chyba że jakieś pojedyńcze żerowania w ciagu kilku dni i być może to będzie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fajne sztuki u was chociaż się coś rusza u nas zastój i być może będzie tak do jesieni, no chyba że jakieś pojedyńcze żerowania w ciagu kilku dni i być może to będzie wszystko Redzi u nas się ruszą jak przyjadę z wakacji Obiecujęp.sm Od jutra będę zażywał słowackie piwko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 @ ginel to chyba wrócisz dopiero na jesieni oj a tam piwko smakuje choć złoty się troszke popsuł ale nie zmienia to faktu że kupisz browca za 1,5złotegp udanego urolpu tam też są bolki tylko jak tu łapać jak się będzie piło mi tej nocy to zaszkodziło bo nic nie złaplismy prócz konkretnej fazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi