zamki Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Tryptyk - Clonee in action Cloonik jeszcze raz gratulki Arek bardzo fajne fotki szczególnie ta z woblerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam.Super foty, kwintesencja tego o co w tym wszystkim chodzi.Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wszyscy łowią a ja siedzę w domu @artech co to za cud wobki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 @artech gratulacje wspaniała ryba @zanderix piękna fotka ogólnie jutro jadę was pobić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja też, ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 @ popper dla podsycenia twojego wyjazdu wczorajszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Chyba chcesz żebym wykipał <_< . Będę będę. Jeszcze nie wiem gdzie ale pewnie zostanę do niedzieli. Najprawdopodobniej właśnie w Radnicy Ale, ale, coś o kleniach z tego odcinka nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kleni na radnicy małoo.... co prawda zdarzaja sie ale o tym w innym watku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wszyscy łowią a ja siedzę w domu @artech co to za cud wobki ??Powiem Tobie że na wobka tego co zawsze Starego, wysłużonego i 10 razy reanimowanego Szpieguska zakupionego na zeszłorocznym zlocie. Ciemno było i nie widziałem jak nowe woblery chodzą więc założyłem sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wszyscy łowią a ja siedzę w domu @artech co to za cud wobki ??Powiem Tobie że na wobka tego co zawsze Starego, wysłużonego i 10 razy reanimowanego Szpieguska zakupionego na zeszłorocznym zlocie. Ciemno było i nie widziałem jak nowe woblery chodzą więc założyłem sprawdzonego dziękuje więcej pytań nie mam <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No i poszły akcje Szpiega na parkiecie ja burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No jasne co najmniej 10 oczek do góry na każdej sesji. I oto chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No i poszły akcje Szpiega na parkiecie ja burza <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witajcie! W chwili obecnej jestem w Chwalęcicach za Gorzowem WLKP - dziś zrobiłem zwiad Warty w okolicach Starego Polichna i Santoku - przy moście - dało się zauważyć żerowanie boleni (byłem około 12:00 do 14:00) - zna ktoś moze te okolice? Jaka przynęta jest najskuteczniejsza na Warciane bolki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dobra chłopaki zaraz wyruszam na nocke boleniową Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Trzymamy sie Wczoraj mimo padajacego deszczu z małymi przerwami niewytrzymałem. W notesie odgrzebałem ciekawa miejscowke. Mimo ze przemokłem do suchej nitki to opłaciło się. W ciagu 40 min zaliczyłem 4 sztuki, ale na głebokie wobki. Bolenie stały u podnórza łachy. 2 to 70+ i dwa 50 aki. Warto było zmoknąć...i zajechać kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Trzymamy sie Wczoraj mimo padajacego deszczu z małymi przerwami niewytrzymałem. W notesie odgrzebałem ciekawa miejscowke. Mimo ze przemokłem do suchej nitki to opłaciło się. W ciagu 40 min zaliczyłem 4 sztuki, ale na głebokie wobki. Bolenie stały u podnórza łachy. 2 to 70+ i dwa 50 aki. Warto było zmoknąć...i zajechać kołowrotek Brawo Marcel :)Do takich ukrytych rap trzeba mieć nosa . Ja do nich nie mam cierpliwości. Choć dzisiaj też zdjąłem rapkę z ciekawego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 @WujekZ takiego kiełbaskowego miejsca @MarcelGratuluje 2x70+ to jest wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 @WujekZ takiego kiełbaskowego miejsca Dokładnie, od dzisiaj ta miejscówka nosi nazwę kiełbaskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Pytanie moze bedzie i glupie ale co tam zadam je;DCzy bolen ~90 cm to waleczna ryba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Pytanie moze bedzie i glupie ale co tam zadam je;DCzy bolen ~90 cm to waleczna ryba ?? Właśnie wróciłem z nocki Bolki na naszej miejscówce całkowicie nas olały, udało sie złapać takie ok. 50cm. Poza nimi widzieliśmy bobra, którego na początku uznaliśmy za suma Gdybyście widzieli tę fale Troche popadało, powiało.Ale ekipa i tak była wesoła. <_< Harvi Nigdy takiego bolka nie złapałem, ale sądze że taka rybka to walczy wspaniale Moim marzeniem jest złapanie takiego bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Często mały bolek walczy zacieklej od dużo większego osobnika. To sprawa indywidualna, ponad to nie bez znaczenia jest pora roku. Wrześniowy bolek i wiosenny to przepaść. Co innego hol w spokojnym nurcie a co innego w szybkim, np. z łodzi. Najbardziej popalić daje gruby bolek zacięty na zewnątrz. Większość ryb tak zacięta wykasuje w powietrze a potem zaczyna się niezła jazda. Kiedyś za taki płynąłem pontonem prawie kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Kiedyś za taki płynąłem pontonem prawie kilometr. Pod prąd czy z prądek <_< Jak pod to niezły kaban musiał być <_< Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 ==> Robert No to ja takiego +90 cm zacietego za bok ciagnalem dobry kwadrans.Zgarnalem go Ownerem z mojego Sliderk'a 10.Niestety podczas proby wyciagniecia reka na poklad, zwial.Dzis jade zakupic podbierak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Dziś boleń -/+ 50 cm na Warcie w okolicach Santoka - przed świtem biły,ale same maluchy Fotkę wrzucę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi