Marcel Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Gratulacje @sztrzałka. Na fotce dzisiejsze prosię z wobkiem z godziny 4:30. To była wspaniała, pełna wędkarskich przeżyć noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 fajna mordka U mnie neistety woda przybrała od środy o jakieś 1,2m i generalnie płynie syf.Mam nadzieję że do jutra choć trochę się sklaruje, i mniej smieci będzie płynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 To powinien sie sandal ruszyc. Lub sum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 fajna mordka U mnie neistety woda przybrała od środy o jakieś 1,2m i generalnie płynie syf.Mam nadzieję że do jutra choć trochę się sklaruje, i mniej smieci będzie płynąćJak się wyklaruje to bolki przestaną tak łapczywie brać Ja w ostatnich trzech wypadach najlepsze wyniki miałem na syfie i dużej wodzie. Bolków nie bylo widac, a brały energicznie, ale na woblery prowadzone jak za kleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dziś wróciłem z wypadu nad Wisłę.Woda schodziła bardzo szybko i bolusie było bardzo trudno przechytrzyć, ale dwie małe rapeczki usiadły na jeszcze nie lakierowanego woblerka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 fajna mordka U mnie neistety woda przybrała od środy o jakieś 1,2m i generalnie płynie syf.Mam nadzieję że do jutra choć trochę się sklaruje, i mniej smieci będzie płynąćJak się wyklaruje to bolki przestaną tak łapczywie brać Ja w ostatnich trzech wypadach najlepsze wyniki miałem na syfie i dużej wodzie. Bolków nie bylo widac, a brały energicznie, ale na woblery prowadzone jak za kleniem. Woda opada, bolki tłuką, wieje ze wschodu- efekt dwa puknięcia i jeden okołowymiarowy.Gwoli ścisłości bolki tłukły w ukleję, w woblera jakoś nie chciały.W gumę zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A z około wędkarskich klimatów to chyba lato się kończy.Na moim odcinku Wisły pojawiły się kormorany.Na razie pojedyncze sztuki co prawda, ale one pojawiaja się właśnie wraz z nastaniem pierwszych oznak jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Po sobotnim własnym wieczorze kawalerskim w Hotelu agro nad Odrą, nie omieszkałem podpisać obecności na swoich miejscówkach...było cięzko,męczył kac gigant ale komplecik boleni zaliczony ...także mozna było wracac do domku do przyszłej małżowinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 heheh Fajne bolusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Patryk to już zboczenie Wieczór kawalerski w hotelu nad Odrą A gdzie salę na wesele wynająłeś <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Artech wesele będzie z dala od Odry , a wieczór kawalerski odbył się w ściśle wędkarskim gronie także przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 patru slyszalem ze wynajales kuter zebys mogl nawet w trakcie tej szczegolenj nocy pomachac weda... i cos na stol wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 patru slyszalem ze wynajales kuter zebys mogl nawet w trakcie tej szczegolenj nocy pomachac weda... i cos na stol wrzucic Nie @mifas, nie gustuje w wędkarstwie morskim, nie pływam na dorsze także nie trafiłeś ....a w menu raczej nie będzie ryb <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witaj @Patu'Będą ryby w menu czy nie będą, gustujesz w połowach z kutra czy nie, nieważne. Najlepszego na nowej drodze życia i takie tam samwiesz.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 dzięki Janusz za życzenia ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja dziś mały rekonesans i 4 małe sztuki największa koło 50cm ale to już coś po tylu dniach biedy z nędzą <_< w koncu widziałem aktywne rapki ale niestety większość poza zasięgiem moich przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Takze ja odwiedziłem swój kawałek wody, notabene nie byłem na nim z półtora tygodnia (przeniosłem sie gdzie indziej ). Wpadłem na wspomniany odcinek zobaczyc co sie dzieje po podniesieniu stanu rzeki. Fakt, bolenie chodziły tak jak przed przyborem w srodkowych czesciach nurtu. Jak zwykle było superancko, bo spławów było wieeeele. Udało sie zapunktować jaziem i boleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Moje były wybredne. Ciszej, spokojniej jedno branie rapy i wyjście ładnego bolka do cykady. Niestety w ostatnim momencie bolek stwierdził, że to nie ukleja PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Remek a co z ta fotką rapy kuzyna????????chyba że coś przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Pewnie trzymają tego bolenia w wannie i karmią solidnie ,żeby przekroczył 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a moze 3maja go na wyciagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Remek a co z ta fotką rapy kuzyna????????chyba że coś przeoczyłem Będzie. Pojawi się niedługo. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zauwazylem z innych wortali wedkarskich, ze wzrosla jawna, nieskrywana juz konsumpcja bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witaj Kuba.Jeśli jest jak piszesz, to nie wiem co się dzieje. Czy ci ludzienie mają nic innego do jedzenia. Nie wiem w głowie się nie mieści.Mimo wszystko Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kiedyś ktoś z tego forum powiedział mi że zostały już tylko bolki a po nich gawiedż weżmie sie za ukleje.Obawiam się że niestety miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi