Skocz do zawartości

BOLENIE 2007

ziuta

Rekomendowane odpowiedzi

fajna mordka ;)

U mnie neistety woda przybrała od środy o jakieś 1,2m i generalnie płynie syf.

Mam nadzieję że do jutra choć trochę się sklaruje, i mniej smieci będzie płynąć

Jak się wyklaruje to bolki przestaną tak łapczywie brać:) Ja w ostatnich trzech wypadach najlepsze wyniki miałem na syfie i dużej wodzie. Bolków nie bylo widac, a brały energicznie, ale na woblery prowadzone jak za kleniem.

fajna mordka ;)

U mnie neistety woda przybrała od środy o jakieś 1,2m i generalnie płynie syf.

Mam nadzieję że do jutra choć trochę się sklaruje, i mniej smieci będzie płynąć

Jak się wyklaruje to bolki przestaną tak łapczywie brać:) Ja w ostatnich trzech wypadach najlepsze wyniki miałem na syfie i dużej wodzie. Bolków nie bylo widac, a brały energicznie, ale na woblery prowadzone jak za kleniem.

Woda opada, bolki tłuką, wieje ze wschodu- efekt dwa puknięcia i jeden okołowymiarowy.

Gwoli ścisłości bolki tłukły w ukleję, w woblera jakoś nie chciały.

W gumę zresztą też

Po sobotnim własnym wieczorze kawalerskim :wacko: :huh: :lol: w Hotelu agro nad Odrą, nie omieszkałem podpisać obecności na swoich miejscówkach...było cięzko,męczył kac gigant :lol: ale komplecik boleni zaliczony :mellow: ...także mozna było wracac do domku do przyszłej małżowinki :lol:

post-286-1348913562,9095_thumb.jpg

post-286-1348913563,0055_thumb.jpg

patru slyszalem ze wynajales kuter zebys mogl nawet w trakcie tej szczegolenj nocy pomachac weda... i cos na stol wrzucic

Nie @mifas, nie gustuje w wędkarstwie morskim, nie pływam na dorsze także nie trafiłeś ;) ....a w menu raczej nie będzie ryb <_< ...

Takze ja odwiedziłem swój kawałek wody, notabene nie byłem na nim z półtora tygodnia (przeniosłem sie gdzie indziej ;) ). Wpadłem na wspomniany odcinek zobaczyc co sie dzieje po podniesieniu stanu rzeki. Fakt, bolenie chodziły tak jak przed przyborem w srodkowych czesciach nurtu. Jak zwykle było superancko, bo spławów było wieeeele. Udało sie zapunktować jaziem i boleniem B)