jajakub Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłasza oficjalny wniosek o NIE podbijanie gula przed wekendem Tym bardziej że nie wiem czy się gdzieś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @Artech Piękne bolki! ... I ta koszulka jerkbait'a <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @Artech Piękne bolki! ... I ta koszulka jerkbait'a <_< Cześć,Gratulacje! Piękna ryba! no i ta koszulka <_< PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzięki panowie Nie rozumiem tylko ło co biega z ta koszulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłasza oficjalny wniosek o NIE podbijanie gula przed wekendem Tym bardziej że nie wiem czy się gdzieś wybiorę czy pod tym wnioskiem można gdzieś się podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @Rutt to kultowy odcinek Narwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Gratki @Artech, ładnie połowiłeś...widać na naszym szczecińskim podwórku też można porapować...niech zgadne - Dzie.....cz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ładnie ,ładnie..gratuluje Chyba się tam do Was przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgadłeś Patryk to Dzi..........cz A akcje @Szpiega znowu idą w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @Artech pięknie połowiłeś @Singor_ths własnie widzę, że kultowy bo już 5 osób z forum przyznało się do znajomości tego odcinka co mnie mocno szokuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @Artech pięknie połowiłeś @Singor_ths własnie widzę, że kultowy bo już 5 osób z forum przyznało się do znajomości tego odcinka co mnie mocno szokuje... 6 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 chyba sobie żarty ze mnie robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @Artech Kuźwa litości człowieku Gratulejszyn, zaprawdę zacne te Twoje fiszki. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 U mnie na odcinku wisły przyszło już czekać tylko na jesień no chyba że cieplarniane bolki się ruszą ale się jak narazie nie zanosi graty bolesławów dla tych co złapali a im nie gratulowałem z powodu nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Artech patrz jak milo... wlasnie sie zastanawiam nad wypadem w TO miejsce w niedziele w nocy... moze wspolny wypad?? co ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie wiem jak się będę czuł, żona w sobotę imieniny wyprawia Rozumiem że w sobotę pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie pracuje ale... mam juz jakies plany...chyba ze pojedziemy ok 3 i ok 8-9 wrocimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 U mnie na odcinku wisły przyszło już czekać tylko na jesień no chyba że cieplarniane bolki się ruszą ale się jak narazie nie zanosi graty bolesławów dla tych co złapali a im nie gratulowałem z powodu nieobecności Redzi nie pytol tylko bierz kij w dłoń i do boju. Kombinuj i jeszcze raz kombinuj. Na twoich wodach pewnie w nocy będzie się ruszał. A jeśli nie w nocy to napewno bardzo póżnym wieczorkiem.Ja na razie odpuszczam(ważne nieprzyjemne sprawy rodzinne) Gratuluje wszystkim i życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 3 to trochę za wcześnie, widno się robi dopiero około 5:20 a dłużej niż do 7:30 to nie ma po co tam siedzieć. Proponuje wyjazd o 4:00 i powrót w kole 7-7:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 właśnie przed chwilą wróciłem z wieczorowej wyprawy jak zaczął się zmierzch bolenie zrobiły sobie balet z wyskokami nad wodę włacznie ,tłukły ukleje jak w amoku i tak przez godzine pierwszy raz byłem świadkiem takiego stadnego ataku i rzeczywiście jest na co popatrzeć ale mimo wieczorowej pory i kwitnącej wody nie udało mi się sprowokować ani jednej sztuki do brania.Zmieniałem przynęte za przynętą i nic po godzinie woda ucichła ale jutro tam będe i wezme coś na komary bo gryzły chyba lepiej od boleni rzeki są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 warciak jutro będzie lepiej Ja dziś byłem nad wodą - chciałem ochrzcić nowy kij [bo dziś przyszedł] ale sie nie udało... nawet okonka nie złapałem Ale w niedzielę będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No to połamania kija jutro Łukasz oby to był ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Godzinę temu wróciłem z rybek. Moja teoria, że porządnego bolenia można złowić, na moim łowisku, tylko skoro świt po raz kolejny się sprawdziła:Pierwsze branie jeszcze po ciemku, koło 5:05 i po początkowo łatwym holu boleń przypomniał sobie, że należy walczyć i dał mi trochę popalić, ale po około 5 min ląduje na brzegu kolejna w tym roku życiówka 73 cm: po fotkach bolek odpływa ochoczo a ja zabieram się za łowienie. Po chwili kolejne branie i jest kolejny, tym razem 70 cm: Fotka i do wody, a ja dalej do łowienia. Jest jedno branie ale bolek schodzi z haka, potem kolejny atak ale boleń zrobił niezłą fontannę i nie trafił w woblera, kolejny rzut w to samo miejsce i tym razem nie chybił - 67 cm: @Artech gratuluję, ładne rapiszony Mam zamiar odwiedzić te rewiry, ale moja nyska w naprawie po bliskim spotkaniu z odyńcem, a jak znam życie to zanim się tam wybiorę będzie po ptokach a raczej po bolkach, chyba że coś dla mnie zostawicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 właśnie przed chwilą wróciłem z wieczorowej wyprawy jak zaczął się zmierzch bolenie zrobiły sobie balet z wyskokami nad wodę włacznie ,tłukły ukleje jak w amoku i tak przez godzine pierwszy raz byłem świadkiem takiego stadnego ataku i rzeczywiście jest na co popatrzeć ale mimo wieczorowej pory i kwitnącej wody nie udało mi się sprowokować ani jednej sztuki do brania.Zmieniałem przynęte za przynętą i nic po godzinie woda ucichła ale jutro tam będe i wezme coś na komary bo gryzły chyba lepiej od boleni rzeki są piękne Warciak, rece rozkładam brak mi słow Twej niemocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 zawiodły mnie moje wszystkie przynęty na co głównie łowicie w nocy bo to moja dopiero 3 wyprawa nocna??i nie spotkałem się jeszcze w dzień żeby tak coś waliło i nie wzieło zawsze coś wymyśliłem a tym razem klapa frycowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi