Rutt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 też bym chętnie poczytał i obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Śmiem donieść wszem i wobec, że w niedzielę, przyroda obdarzyła mnie nową życiówką, wspaniałym wielkim boleniem. Odegrałem się za tą zerwaną rapę, z przed 2 tygodni. Jeżeli poczekacie cierpliwie to napiszę o tym wydarzeniu krótką relację na stronę główną, którą chciałbym połączyć z opisem naszego weekendowego spływu. Będzie trochę fajnych zdjęć z nad rzeki.Ok? Ja się zgodzę, ale pod jednym warunkiem otóż aby w owym artykule był również opisany sposób prowadzenia przynęty, który okazał się skuteczny na twojego Bolka ! Wszyscy chwalą się Okazami, czasami pokażą również cudowną przynętę, na którą rybka się skusiła, lecz bardzo rzadko można poczytać również o sposobie w/g którego ta przynęta została skutecznie zaprezentowana w wodzie No chyba że to super tajna tajemnica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 hehe...Napoleon podgrzewa atmosferę Jest na co czekać Może dodamy konkurs?Ile czasu może walczyć boleń na zestawie o mocy 20lbs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ja przeżywałem chwilę grozy podczas podbierania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Maciek pomysł bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 heheheh w niedziele też mi się sniła burta ta z soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Śmiem donieść wszem i wobec, że w niedzielę, przyroda obdarzyła mnie nową życiówką, wspaniałym wielkim boleniem. Odegrałem się za tą zerwaną rapę, z przed 2 tygodni. Sebek, no to ładnie się zabezpieczyłeś przed ożenkiem... Gratulacje!!! To już kawał bolesława! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No to poczekamy moja życiówka pływa jeszcze w wodzie Ale dziś ukończone zostały kolejne 4 pociski jeszcze kosmetyka uzbrojenie i do wody <_< 4 rozmarówki z różnymi stylami ścięcia i różną długością, tylko wierteł dziś zabrakło bo sklepy do 17 a ja myślałem że do 18 i glebe zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Śmiem donieść wszem i wobec, że w niedzielę, przyroda obdarzyła mnie nową życiówką, wspaniałym wielkim boleniem. Odegrałem się za tą zerwaną rapę, z przed 2 tygodni. Jeżeli poczekacie cierpliwie to napiszę o tym wydarzeniu krótką relację na stronę główną, którą chciałbym połączyć z opisem naszego weekendowego spływu. Będzie trochę fajnych zdjęć z nad rzeki.Ok? ok, ja poczekam, bo chyba nie ma innego wyjścia a przedwszystkim gratuluję życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 heheheh w niedziele też mi się sniła burta ta z soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ja przeżywałem chwilę grozy podczas podbierania... Nie dzielcie jej czasami po połowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Sebek gratuluję Tak swoją drogą to ile PB pobiłeś w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 heheheh w niedziele też mi się sniła burta ta z soboty Nieźle, nieźle. To już trans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tak swoją drogą to ile PB pobiłeś w tym roku? Dobre pytanie Właśnie się nad tym zastanowiłem i wyszło, że w tym roku pobiłem swoje rekordy w 4 gatunkach rybek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 sebek dawaj relacje i foto a nie czarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Chłopaki, dzięki za miłe słowa.Proszę poczekajcie na relację. Wstawimy ją na stronę główną w przyszłym tygodniu.Teraz ślub na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 trans?to psychoza normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 poczekajcie, ryba jest wspaniala, wiec jest na co czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Tak swoją drogą to ile PB pobiłeś w tym roku? Dobre pytanie Właśnie się nad tym zastanowiłem i wyszło, że w tym roku pobiłem swoje rekordy w 4 gatunkach rybek... Ja myślę że 1.09 zaliczysz piąty Gratulacje i wszystkiego dobrego od pierwszego PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Arti, gratuluję kolejnej życiówki w boleniu.Do końca sezonu jeszcze trochę czasu zostało, więc może skończyć się na jeszcze większym Dzięki Sebastian, Tobie również gratuluję życiówki i z niecierpliwością czekam na relację i foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Tak swoją drogą to ile PB pobiłeś w tym roku? Dobre pytanie Właśnie się nad tym zastanowiłem i wyszło, że w tym roku pobiłem swoje rekordy w 4 gatunkach rybek... Ja myślę że 1.09 zaliczysz piąty Gratulacje i wszystkiego dobrego od pierwszego PZDRZanderix Dzięki Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Na prośbę kolegów (nie wytrzymałem) wstawiam zdjęcie swojego nowego życiowego bolenia.Postanowiłem tak, także z tego względu, że tą rybę warto zobaczyć na dużym formacie zdjęcia. Niestety w relacji będzie tylko miniaturka o szerokości 500px.Krótka relacja oczywiście będzie w przyszłym tygodniu. A oto bolo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Yyyyyy Ooooo Zaniemówiłem. Ale boleń Gratulacje PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Sebek toć on większy od Ciebie... Nie wyciągnął Cię z łodzi? Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 oo kurde ile ten klocek miał centymetrów????Potworek ładny!!!! GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi