mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Kuzyn masz szczescie, że remek jest z Tobą bo by ci chyba konto zablokował <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jedziemy całym, stałym składem więc winowajca może być tylko jeden Większość ryb (wszystkie duże) wyjęta na powierzchniowe Szkaradki i ołówki Smaczka!Szacuneczek dla hiperłowcy i hiperproducenta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja kilo trotylu mam w plecaku. Więc połowimy nawet jak nie będą brały. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dobrze odżywiony boleń 84 cm złowiony przez Szuwarka na Szkaradka Smaczka Dał łowcy popalić, ale poszedł z powrotem do wody dając koledze największą radość - zrobił mu prysznic po całości!!!Ciekawe czy w przyszłym sezonie dorwiemy jakiegoś z fotografowanych w tym roku.Ma ktoś dwa zdjęcia tego samego bolenia złowionego w kolejnych sezonach!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ma ktoś dwa zdjęcia tego samego bolenia złowionego w kolejnych sezonach!? Piekny potwór Dobry temat. Niestety nie posiadam dwóch zdjec tego samego bolenia, gdyz tak czesto kiedys fotek nie robiłem, ale dorwałem kiedys dwa razy 78 z pod tego samego drzewa - rok po roku. poraz drugi złapany okaz. Charakterystycznego bolenia (70cm) złapałem też drugi raz po 3 miesiacach, chyba 100m wyżej- ale juz z dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 rzut po rzucie misie jeszcze nie udalo. ale mialem mala przygode z krociakiem - takim45cm. strzelil mina dzien dobry na glowce...przetarl carbon na kamieniu przy nawrocie... po kilkunastu rzutach zlapalem bolka z swieziutkiki rankami w drugim kąciku pyska. w promieniu kilku kilometrow nikogo nie widzialem wiec.. mam podstawe by twierdzic ze to ten sam cwaniaczek-rozbojnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Gratuluję tych byków i mam nadzieję ze miejscówka jest chroniona przed mięsiarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no no piękne bolenie ja dzisiaj na warcie bez nadzieji ,z letargu dopiero obudziło mnie potężne kopnięcie ale jak to z reguły bywa ostatnie ogólnie jeszcze z ciekawostek w holowanego okonia walnął szczupak ale się urwał a tak to o 8 cisza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 piękne ryby, nie ma to tamto gratulacje przyznam że gul skacze straszliwie, ale jednocześnie dodaje to motywacji w związku z tym wieczorem ruszam na rewiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dwie fotki dnia dzisiejszegoNiestety nie najleprzej jakości bo mnie trochę deszcz poganiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 jajapiernicze ale piekny polek !! Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 kurde kurde... widze ze bolki ruszyly sie na calego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Paweł gratulacje! Ale kusisz ta Wisełką, kusisz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Łał piękne te bolki Panowie, brawo To najlepszy wątek na tym forum, aż chce się zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 rzut po rzucie misie jeszcze nie udalo. ale mialem mala przygode z krociakiem - takim45cm. strzelil mina dzien dobry na glowce...przetarl carbon na kamieniu przy nawrocie... po kilkunastu rzutach zlapalem bolka z swieziutkiki rankami w drugim kąciku pyska. w promieniu kilku kilometrow nikogo nie widzialem wiec.. mam podstawe by twierdzic ze to ten sam cwaniaczek-rozbojnik Nie wiem czy śmiać się, czy płakać? <_< Mifku mam wielką prośbę, zrób coś z tym kaleczeniem języka ojczystego. Myślałem, że REDAKTOR EKSPERT do czegoś zobowiązuje na tym Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Paweł gratulacje! Ale kusisz ta Wisełką, kusisz......... To coś jeszcze na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Chyba gdzieś widziałem te wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dzisiejszy boleń 70 cm. Ostatnio biorą mi tylko nocą, to już któryś z rzędu - wszystkie mieszczą się pomiędzy 65 a 70 cm.Przepraszam za słabą jakość zdjęcia ale nocą samemu jest trudno zrobić dobrą fotkę zwłaszcza jeżeli ryba ma w dobrej kondycji wrócić do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Piękna ryba! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 jajakubie, ładny ten Twój bolen na zdjeciu - naprawde ładny profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 no no panowie gratki, a na bugu normalnie bezrybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Graty ryb chłopaki, a ja jutro już szkoła i udręka z dzieciakami ale popołudnia mam nadzieje będą w miare wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 rzut po rzucie misie jeszcze nie udalo. ale mialem mala przygode z krociakiem - takim45cm. strzelil mina dzien dobry na glowce...przetarl carbon na kamieniu przy nawrocie... po kilkunastu rzutach zlapalem bolka z swieziutkiki rankami w drugim kąciku pyska. w promieniu kilku kilometrow nikogo nie widzialem wiec.. mam podstawe by twierdzic ze to ten sam cwaniaczek-rozbojnik Nie wiem czy śmiać się, czy płakać? <_< Mifku mam wielką prośbę, zrób coś z tym kaleczeniem języka ojczystego. Myślałem, że REDAKTOR EKSPERT do czegoś zobowiązuje na tym Forum. Wezmę to pod uwagę pisząc następne posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dzięki, miły z Ciebie gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi