ginel Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Bardzo fajny klimat. Kamienna twarz, boleń cudo, przyneta jak nie Pawłowa(za długa) p.s Ja dzis wróciłem z całej niedzieli. Efektem było kilka boleczków do 50cm, a wieczorem w sobotę klenie na całego wyparły rapy z przykosy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Gratuluję wszystkim łowcom rap, widzę że rozkręciło się na dobre...w czwartek wracam z moją małżowinką z podróży poślubnej...a w sobotę atakuję Odrzańskie łowiska <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Gratuluję wszystkim łowcom rap, widzę że rozkręciło się na dobre...w czwartek wracam z moją małżowinką z podróży poślubnej...a w sobotę atakuję Odrzańskie łowiska <_< ...Takiemu to dobrze:) Z podróży poślubnej na ryby. Szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 To fakt , moja kochana małżowinka jest bardzo tolerancyjną rybcią ...przez te 10 lat przyzwyczaiła się do moich częstych wypadów...niekoniecznie jednodniowych <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 One wszystkie się bardzo starają do czasu. My zresztą też jesteśmy mili przed ... Mimo wszystko wszystkiego dobrego. W końcu niektórym się udaje, co świetnie widać w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Podczas dzisiejszego testowania nowego nabytku- antaresa AR, dlugosc okreslam na ok. 70cm, niestety miarke zostawilem w samochodzie a nie chcialem meczyc ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No to ochrzciles Antka godnie, trzeba Ci przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 może nie będę nic pisał tylko wkleję link http://www.wwg.com.pl/wwg/modules.php?name=News&file=art icle&sid=255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 może nie będę nic pisał tylko wkleję link http://www.wwg.com.pl/wwg/modules.php?name=News&file=art icle&sid=255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ...Był przepiękny, lśniący w słońcu srebrzącymi się na jego ciele łuskami, miał wielkie silne płetwy. Wpatrywał się we mnie swoimi wielkimi oczami, jakby zdziwiony że przegrał pojedynek. Była godzina 7.50...)Trochę to dziwne.Z tego opisu wynika niby że ryba duża, silna i ogulnie przeciwnik wymagający szacunku.Jak by nie te zdjęcia to bym pomyślał że dalsza część opisu będzie brzmieć...dostojnie odpłynął w silny nurt rzeki...Niestety widocznie łowca nie zabrał aparatu nad wodę a chęć pochwalenia się zdobyczą wzieła górę nad zdrowym rozsądkiem.Przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Piekna ryba i ładny material do rozmnazania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 i zapamiętam go jako wspaniałą przygodę, których chciałbym jeszcze w życiu parę przeżyć, czego też życzę wszystkim wędkarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 taaaaaajak z kazda ryba bedzie tak robil to niewielu bedzie mialo okazje przezyc coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Doceniam teraz trudną tematykę techniczną Jerkbaita- Antaresy,hamulce magnetyczne ,rodbuildingi,softjerki i inne takie.Może dzięki temu tacy onieśmieleni użytkownicy chińskich kołowrotków na sześciu łożyskach nie zamieszczają tu opisów swoich połowów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 i zapamiętam go jako wspaniałą przygodę, których chciałbym jeszcze w życiu parę przeżyć, czego też życzę wszystkim wędkarzom. Mam nadzieję że będzie takich przygód przeżywał jak najmniej. Niestety duże bolenie biorą i takim ludziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 może nie będę nic pisał tylko wkleję link http://www.wwg.com.pl/wwg/modules.php?name=News&file=art icle&sid=255 Bardzo przykre... i zupełnie nie pasuje do tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ... a może zacznie zabierać aparat nad wodę... pisze, że to jego pierwsza duża ryba.Szkoda, że nie był na nią gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 a może wystarczyłoby wytłumaczyć koledze ,że zabieranie takiego matecznika genetycznego bardzo szkodzi rybostanowi i dużo więcej pożytku byłoby z niego we wodzie i może to infantylne tłumaczenie ale wędkarz napewno to zrozumie a wy jak zawsze wystawiliście kły i walicie na oślep byle dopiec jak małe dzieci i proszę nie prawcie mi morałów tylko zacznijcie zachowywać się jak nie rozwydrzone upadkiem lizaka dzieciaki czy c&r zabiera resztki ogłady za cene ratowania ryb jak jesteście tacy zapaleni to idzcie nad wodę i poszukajcie paru sznurów pożytek napewno będzie większy ale nie bo tu w necie nikt nikogo nie widzi,nigdzie nie trzeba wychodzić i można wygadać to co się chce bez możliwości konfrontacji może jakby go łagodniej potraktować to więcejby takiej ryby nie wziął a tak wzorem @pike macie następnego pana na przeciw zamiast ze sobą wogóle to najlepiej wszystkie wątki zamienimy w c&r ,pózniej zrobi się z niego 3 a na końcu zamiast forum będzie jeden temat bo po co więcej ja niewiem ale czy wy niewidzicie ,że działacie wbrew swojej polityce,zamiast ludzi werbować to oni dezerterują.A powtarzam już ,któryś raz na tym forum jest niocenione żródło wiedzy i tylko przychylność pozwoli innym wędkarzom ją zdobyć a póżniej zrozumieć rzeczy,których jeszcze nie rozumią pozdrawiam wypuszczający prawie wszystkie ryby od jakiegoś czasu @warciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Dla rozluźnienia i z odrobiną uśmiechu (takim własnie uśmiechem skwitowałem ten przyłów) wstawiam fotki narwiańskiego bolka (56 cm), który łyknął żółtego rippera... w gąszczu kapelonów...! Po ataku ładnie odjechał w bok i myślałem, że mam przyzwoitego esoxa, dopiero przy burcie łódki wystąpiła lekka zdziwka... Bolek w porównaniu do wiślanych - wyblakłych był bardzo ładnie ubarwiony, złotawy. I po chwili odpłynął w swoje kapelony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Warciak, Ty masz swoje podejście do tematu, my mamy swoje, więc szanujmy się nawzajem. Chyba mam prawo do wyrażenia własnej opinii, po prostu nie rozumiem i nie zrozumię jak można zabić taką rybę. A widząc wędkarza zabierającego ładną rybę nie chowam kity tylko staram się z nim porozmawiać i delikatnie przekonać do własnych racji. Czasem taka rozmowa działa, ale najlepiej działa widok wypuszczanej ryby że można. Wiele razy wypuszczałem ryby na oczach innych wędkarzy i spotykało się to ze zrozumieniem. Zdarzało się że potem niektórzy sami zaczęli wypuszczać ryby. To jest moja metoda, Ty jeśli chcesz możesz ściągać sznury, też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Koledzy, wracamy do tematu wątku @Stachu, fajne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Na Urodzinach WCWI trafiłem dwie rapki w niedzielny poranek. Nie są okazowe, ale sprawiły mi dużo radości. To moje pierwsze bolenie, które nie były przyłowem. Nastawiłem się na nie i złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Gratuluje. Ale w sandalkach na ryby chodzic? Dla mnie niewyobrazalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi