Redzi Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Każdy się ubiera jak lubi A propo jak narazie będzie zastój w rapkach woda pieknie wali w góre tylko patrzeć jak dowali do wałów kusole pewnie żniwa mają niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ojtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 W zadnym wypadku nie chcialem tutaj skrytykowac sandalkow! Tylko byly by dla mnie po prostu nie wygodne. Myslac jak ide przez pokrzywy w sandalach, oj nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Każdy się ubiera jak lubi A propo jak narazie będzie zastój w rapkach woda pieknie wali w góre tylko patrzeć jak dowali do wałów kusole pewnie żniwa mają niestety Ej tam, u Was przywaliło a u Nas sie pieknie dalej łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Każdy się ubiera jak lubi A propo jak narazie będzie zastój w rapkach woda pieknie wali w góre tylko patrzeć jak dowali do wałów kusole pewnie żniwa mają niestety Ej tam, u Was przywaliło a u Nas sie pieknie dalej łowi. U nas się bedzie łowiło jeszcze piękniej Fajne rapki, fajne słoneczko. Nie widziałem takiego od poniedziałku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ej tam, u Was przywaliło a u Nas sie pieknie dalej łowi. Wczoraj byłem na tej samej miejscówce i może tę samą rapę miałem na kiju BTW popraw datę w aparatach, bo exif dziwne rzeczy pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Gratulacje ładnych rybek chłopaki. Miał to być dzisiaj inny dział i inna ryba. Ale jest bolek 60+ z sandaczowej głębiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dziś od 6 rano biczowanie Wisły w Warszawie - efekt - 2 bolki 53 cm i jeden maluch oraz szczupły około 40 cm i klenik 20 cm - pogoda do bani - wiało i lało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochu Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 jeszcze jeden taki i polamie swojego kija na kolanie gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 A i ja dzisiaj odwiedziłem swój kawałek rzeki.Stan lekko podniesiony (jakieś 3,5m ) woda kawa z mleczkiem choć nie błoto.Wiało, padało a czasem słonko świeciło.Mimo to bolki pokazywały się od czasu do czasu w zalanych krzakach na 0,5 m wodzie.W sumie to wyjścia nie miały bo całą drobnicę woda zgoniła właśnie w takie miejsca.Mi osobiście pokazał się jeden ok.55cm co i tak uważam za duży sukces.A poniżej moja dzisiejsza Wisła i boleniowa miejscówka Na koniec przestroga.Dojazd do rzeki mam przez łąki poprzecinane jakimiś kanalikami, oczkami wodnymi etc...Dojechać dojechałem, coś tam złapałem , wracam a tu na drodze prawie 0,5m wody.Słowa jakie cisneły mi się na usta były na literę K (najstarszy zawód świata) i na literę P (czynność z zawodem tym związana)Głupi ciul ze mnie, nie pomyślałem że przecierz fala kulminacyjna dopiero idzie i woda będzie się podnosić.Na szczęście droga jeszcze nie rozmiękła i jakoś udało mi się wyjechać.W sumie więcej szczęścia jak rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Paweł Ty tak -jak wiadomo lubisz w błotko wparować <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Na Oderce woda jeszcze w normie, bolki z resztą też ..W sobote mały spływik po znajomych rewirach, połowilismy troche bolków 60+ i kilka zanderów. w niedziele wiało ale trafiłem grube,przydenne rapsko na 73cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dzisiaj na Wiśle w Warszawie był ostatni dzwonek przed dużą wodą... nie można było odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ładne bolki Sebek ! Noi czapeczka także niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 przepiękny ten bolo Seba chyba w gaju oliwnym upolowany? bo jakiś taki zielony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 rognis, piekne rapy, zdjęcia jeszcze fajniejsze gratki, udany połów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Na prośbę kolegów (nie wytrzymałem) wstawiam zdjęcie swojego nowego życiowego bolenia.Postanowiłem tak, także z tego względu, że tą rybę warto zobaczyć na dużym formacie zdjęcia. Niestety w relacji będzie tylko miniaturka o szerokości 500px.Krótka relacja oczywiście będzie w przyszłym tygodniu. może się czepiam, ale przyszły (przeszły) tydzień już minął a poza tym gratuluję kolejnej pięknej rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No Sebek w tej czapeczce wyglądasz jak człowiek Oczywiście żartuję. Gratuluję ładnej ryby, no i po raz pierwszy widzę czapeczkę na żywo. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Krótka relacja oczywiście będzie w przyszłym tygodniu. może się czepiam, ale przyszły (przeszły) tydzień już minął a poza tym gratuluję kolejnej pięknej rapy Musiałem troszkę odpocząć po ślubie i mam potwornie chore oczy (ostre wirusowe zapalenie spojówek)... Bardzo słabo widzę Ale relację napisałem i będzie na stronie głównej w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Dzisiaj na Wiśle w Warszawie był ostatni dzwonek przed dużą wodą... nie można było odpuścić ...Z nową czapeczką jerkbait.pl Fajne bolesławy. Rognis co ta za wobek rapie z pyska wystaje?p.s Ja musze czekac jeszcze z tydzień(albo i wiecej) zanim woda zejdzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Seba,nie złe bolki )i też nie złe zdjęcia . Pozdrawiam Gromiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Seba,nie złe bolki )i też nie złe zdjęcia . Pozdrawiam Gromiś Czyżbyś Ty robił te zdjęcia? Dobre podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Zdjęcia by Mifek w roli głównej 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 UFFFFF. Płetwa jak z filmu SZCZĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi