szpiegu Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 dzięki chłopaki za wszystkie mile słowa z waszych ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Z pewnymi obawami dzis gnałem nad rzekę. Priorytet to oczywiscie bolen. Interesowały mnie dwa miejsca. Pogoda odpowiadała raczej na cięzka orke za zebatymi, ale korzystając że mam parcie na aspiusy trzymałem sie jednak obranej taktyki. Co prawda Wisła to nie Odra, ale wynik w pełni mnie zadowolił. Z jednej miejscówki wytarmosiłem 8 sztuk. Jednego rocznika 60cm rybek. Dwie sztuki sie wypieły i jedno branie spudłowałem. Druga miejsówka lekko nie dopisała, wysyłajac do mej przynety 2 czterdziestaczki. Nie obyło sie bez strat. Kompletnie pełne wody wodery i rozszarpany palec kotwiczka, przy próbie uwolnienia ryby w nurcie. Nic to...warto było tam sie dostac i łowić, łowic, łowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 To ładnie połowiłeś ja mam dobre info dla Roberta po dłuższym czasie dziś na niejakim ujściu zostały zaobserwowane uderzenia bolków nawet kilka zdecydowanych. Niestety miejscówka z cypla nie jest zbyt dobrym polem do popisu na bolka i też zadnego nie udało się skusić. W dodatlku nieco mętnawa woda znowu zrobiła swoje bo i sandacze przestały brać choć pojawiła się ukelja a to już jakaś nadzieje na koniec pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 To ładnie połowiłeś ja mam dobre info dla Roberta po dłuższym czasie dziś na niejakim ujściu zostały zaobserwowane uderzenia bolków nawet kilka zdecydowanych. Niestety miejscówka z cypla nie jest zbyt dobrym polem do popisu na bolka i też zadnego nie udało się skusić. W dodatlku nieco mętnawa woda znowu zrobiła swoje bo i sandacze przestały brać choć pojawiła się ukelja a to już jakaś nadzieje na koniec pazdziernika Ukleja weszła w kanał na kant czystej wody, jak zejdzie brudna woda za tydzien ukleja pewnie zniknie:( Tak dzieje sie u nas na ujsciu Nidy. Ja byłem w niedzielę nad wodą, ale praktycznie nie łowiłem(kawa, straszna kawa-ten Dunajec zaczyna mnie wk...ć) Aby czas nie był stracony zjechałem dokładnie 50km Wisły w poszukiwaniu nowych miejsc. Znalazłem p.s Jak tylko uporam się z remontem mieszkania za tydzień ruszam całą parą. Marcel fajne rapki. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ginel, te 50 km to na północ czy południe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ginel ja mam nadzieje że to ukleja zagości przynajmniej do listopada na tym kanale i bolki zjadą się na małą wyżerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Z pewnymi obawami dzis gnałem nad rzekę. Priorytet to oczywiscie bolen. Interesowały mnie dwa miejsca. Pogoda odpowiadała raczej na cięzka orke za zebatymi, ale korzystając że mam parcie na aspiusy trzymałem sie jednak obranej taktyki. Co prawda Wisła to nie Odra, ale wynik w pełni mnie zadowolił. Z jednej miejscówki wytarmosiłem 8 sztuk. Jednego rocznika 60cm rybek. Dwie sztuki sie wypieły i jedno branie spudłowałem. Druga miejsówka lekko nie dopisała, wysyłajac do mej przynety 2 czterdziestaczki. Nie obyło sie bez strat. Kompletnie pełne wody wodery i rozszarpany palec kotwiczka, przy próbie uwolnienia ryby w nurcie. Nic to...warto było tam sie dostac i łowić, łowic, łowic. Jak na ten miesiąc i taką pogodę to super wynik. Gratuluję! Ja już odpuściłem temat boleni. Teraz ganiam za lipieniem i powoli zaczynam szukać dużych szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Z pewnymi obawami dzis gnałem nad rzekę. Priorytet to oczywiscie bolen. Interesowały mnie dwa miejsca. Pogoda odpowiadała raczej na cięzka orke za zebatymi, ale korzystając że mam parcie na aspiusy trzymałem sie jednak obranej taktyki. Co prawda Wisła to nie Odra, ale wynik w pełni mnie zadowolił. Z jednej miejscówki wytarmosiłem 8 sztuk. Jednego rocznika 60cm rybek. Dwie sztuki sie wypieły i jedno branie spudłowałem. Druga miejsówka lekko nie dopisała, wysyłajac do mej przynety 2 czterdziestaczki. Nie obyło sie bez strat. Kompletnie pełne wody wodery i rozszarpany palec kotwiczka, przy próbie uwolnienia ryby w nurcie. Nic to...warto było tam sie dostac i łowić, łowic, łowic. [Zeby nie meczyć nadto boleni zrobiłem jednemu, jedną fotke. Niezły wykreciłeś wynik @ Marcelinho, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A ja dziś znalazłem malo czasu, aby sprawdzić przykosę.Odnotowałem pięć wyjsć, trzy brania. Wykorzystane dwa Bolków w ogóle nie było widać, ani słychać, a zażerały bradzo głęboko. Na prawdziwe łowy w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 ginel, gratki - o bolki to teraz trudno :/ Ja w niedzielę na Wisełce w Warszawie skusiłem dwa, ale krótkie bo około 40 cm - nie chcąc męczyć rybek, odczepiałem w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 jak tez wreszcie zlapalem bolenia na Wisle i musze powiedziec ze bylo jest widac i slychac doskonale na plyciznach przy brzegu. Maly coprawda ale mnie ucieszyl. na bezsterowaca Pozdrawiam Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 a ja być dziś na końcu kanału i złapać zamiast 4 bolków 6 sandaczy tyle tylko że krótkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Dzisiaj za wiele czasu nie było, ale nurtowało mnie pewne miejsce, dość daleko, bo ponad godzina płynięcia od przystani, ale: dwie połączone przykosy z 80cm na 6 m.Na krawędziach coś buszowało, nie bardzo wiedziałem co to ale kilka rzutów i się wyjaśniło. Częstotliwość ataków była oszałamiająca 2, 3 w ciągu minuty i tak non stop.Gdybym potrafił, pewnie wyjąłbym więcej i czegoś większego.Grunt, że mam na czym się szkolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Gacopyrz trafiłeś na spęd, pilnuj tego miejsca, choć jak popłyniesz następnym razem może być po sprawie. Szkoda że mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Krzysiu extra że płynąc było warto. Pewnie siedzi ich wiecej. Dzisiaj szukałem boleni przy brzegu, woda podskoczyła i moje dobre, ostatnie miejsca troszke zalało. Poczekam Mimo to dwa bolenie wpadły mi w rece przy burcie. Kilka fajnych spławów dało sie zauwarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 @wujek, ten spęd to już dobre trzy tygodnie trwa, tyle, że bolki biją tak nietypowo, że w swym niedoświadczeniu dałem się zmylić i stawiałem na sandacze z powierzchni W każdym razie miejsce fajne, przypilnuję i będę zdawał relacje. -=-K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 To ładnie ich tam musi być. Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 tak dla lepszej motywacji http://foto.rybieoko.pl/kategorie/ryby/a_ja_lubie_bolenie ryba złowiona przez znajomego na jednej z odrzańskich miejscówek...pływa i rośnie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 casso, piękna rapka tego twojego znajomego - pogratuluj mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ...no Michał przypolował byka...cielak jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Piękny!!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Marzenie takiego dorwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 och te bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi