OloPe Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Piękny bolo! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Po tylu latach boleniowania gruby bolek Ci się należał Jeszcze raz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Z zazdrościa patrzyłem na kolegów którym udało sie skusic do brania i wyholować piekny okaz bolenia. Magiczne 80cm. Do tej pory jednak omijała mnie taka ryba. Setki godzin nad rzeką przynosiły wiele boleni, lecz nie tego Wielkiego.(...)Przykładam bola do blanku (i w domu rozciagam miarkę, 81cm ). Wapaniałe srebrne cielsko zapiete na jednym grociku, za skórkę pod pyskiem. Marcelinho - wielkie gratulacje !! ps - chociaż po części to Tobie współczuje, co Ty teraz zrobisz, po osiągnięciu już tego celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 POwiem krótko- GRATULKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Gratulacje! W pełni zasłużona ta rapa dla Ciebie. Wypracowałeś ją w tym roku i to bardzo. Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 @Marcelinho, szczere gratulacje. Piękny rap! Powiem szczerze, że po złowieniu takiego bolka, każdy następny w normalnych rozmiarach będzie wydawał ci się malutki... p.s.Połączyłem wątki na forum, aby twój boleń znalazł się w odpowiednim wątku do tego stworzonym. Wszyscy przeglądający ten wątek BOLENIE 2007, bez problemu znajdą twojego ślicznego bolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Gratuluję Marcin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Marcin gratulacje :)Piękny, jesienny, odpasiony boleń. Marzenie każdego spinningisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Każdego, każdego Jeszcze raz graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ladne rybsko -gratuluje .To teraz -Aby do 90-siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Marcelinho piękny Bolo, komu jak komu ale tobie się należał Ja jeszcze długo na takiego poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wyskoczyłem na dwie godz na warte, brały cienkie boleczki, oto jeden z nich (braciak pstrykną fotkę przy wyciąganiu). Miałem jednego ok 70cm ze środka rzeki ale po minucie sie wyczepił. Bardzo dużo drobnicy i nie trafionych brań. Ogólnie rzeka nam ożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pozostaje się tylko cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 niema jakto miec czas na skraju jesieni zazdroszcze ja moze dopiero w niedziele gdzies wypadne a ogólnie to chyba była niezła zabawa pozdroP.S.w czwartek przywioze balse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 graty Marcin!!! RAP jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Marcin wieeeeeelkie gratulacje bolenisko że hoho teraz czas na 90tke powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A ja jestem dziś zadowolony bo widziałem kila ataków bolków na naszych wodach co teraz graniczy z cudem nad wisłą Tylko jestem ciekaw czy był to tylko jeden wybry czy też przyszła ich większa rzesza. Robert mówie o miejscówce na której ostatnio przebywam często jednak łowienie z niej bolków jest aż nadto trudne bo przynęta nie idzie tak jak powinna, a na gumki nie miały chęci Teraz odpuszcam ryby do niedzieli czas na zabawe w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A oto moja zyciowka z Odry, zlapana oczywiscie dzieki szpiegowi na salmo stinga 6cm. Mam nadzieje ze nie jest zle biorac pod uwage to ze lowie pierwszy sezon Mam nadzieje ze w przyszlym uda mi sie wiekszego upolowac, ten ma 55cm ale byl bardzo miesisty wiec mysle ze mial ok 1,5 - 2kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 @Zulus gratuluję życiówki. A Siga to chyba od Siek-m jest a nie z Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A Siga to chyba od Siek-m jest a nie z Salmo Tam jest napisane STING a nie Siga więc jednak Salmo. Zulus gratuluje, pod okiem fachowca długo nie trzeba czekać na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Dzieki bardzo, ten wobek to salmo STING 6cm suspending kolor GS - dla rozwiania wątpliwości. Rybka oczywiście pływa i rosnie dalej - lowie dla przyjemnosci nie dla miesa. I jeszcze jedna fotka z innego ujecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A jeszcze co do tego wobka to nie jest on w orginalnym stanie tak jak ze sklepu, poniewaz zostal on stuningowany przez szpiega dla wiekszej skutecznosci (dociazony dodatkowo olowiem) i efekty sa naprawde widoczne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ach ten Szpiegu trzeba go zamknąć razem z Robertem i Jakubem na jakiś miesiąc i będą nie kilery a mega kilery na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ten wobek to salmo STING 6cm suspending kolor GS - dla rozwiania wątpliwościSorki rzeczywiście jest sting. Źle przeczytałem A rybki jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi