Zulus Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dzieki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja mam jakiegos pecha do stingow, zlowilem szczupaka, jakies klenie na niego i pare bolkow mi go podgryzlo, ale zadnego nie zlapalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja mam jakiegos pecha do stingow, zlowilem szczupaka, jakies klenie na niego i pare bolkow mi go podgryzlo, ale zadnego nie zlapalem. Musisz go chyba podrasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja mam jakiegos pecha do stingow, zlowilem szczupaka, jakies klenie na niego i pare bolkow mi go podgryzlo, ale zadnego nie zlapalem. Musisz go chyba podrasować Heh, ale jak, dociazyc drania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja mam jakiegos pecha do stingow, zlowilem szczupaka, jakies klenie na niego i pare bolkow mi go podgryzlo, ale zadnego nie zlapalem. Musisz go chyba podrasować Heh, ale jak, dociazyc drania? Ja czasami dociążam woblery ołowianą lametą na kotwiczkach - lametę można kupić w sklepie wędkarskim - ciężko dostać ale są - chyba w dziale muszkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Szpiegu mi dociazyl go podklejajac go tasmą olowianą od spodu na calej dlugosci wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Szpiegu mi dociazyl go podklejajac go tasmą olowianą od spodu na calej dlugosci wobka. Można i tak, ale szybszy sposób to właśnie lameta - można woblerka operować ale to pracochłonne no i jak ktoś się na tym nie zna, wobler nada się do szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Zulus: Gratuluje! Niedawno byl pierwszy bolen, a tutaj juz nastepny i nowa zyciowka. Jedziesz z koksem! Super! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ach ten Szpiegu trzeba go zamknąć razem z Robertem i Jakubem na jakiś miesiąc i będą nie kilery a mega kilery na bolki Redzi jak znajdziesz fajną pakę gdzie poza kratami będą jeszcze bolki to czemu nie W dobrym towarzystwie wszędzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dzieki Tomek za gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ach ten Szpiegu trzeba go zamknąć razem z Robertem i Jakubem na jakiś miesiąc i będą nie kilery a mega kilery na bolki Redzi jak znajdziesz fajną pakę gdzie poza kratami będą jeszcze bolki to czemu nie W dobrym towarzystwie wszędzie wesoło Jak chcesz to wybuduje Tylko zapytamRoberta gdzie b ędzie najbardziej odpowiednie miesce blisko mnie bym mógł wam raz na tydzień wode pitną dowieżść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ach ten Szpiegu trzeba go zamknąć razem z Robertem i Jakubem na jakiś miesiąc i będą nie kilery a mega kilery na bolki Redzi jak znajdziesz fajną pakę gdzie poza kratami będą jeszcze bolki to czemu nie W dobrym towarzystwie wszędzie wesoło a dziewczynki będą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ach ten Szpiegu trzeba go zamknąć razem z Robertem i Jakubem na jakiś miesiąc i będą nie kilery a mega kilery na bolki Redzi jak znajdziesz fajną pakę gdzie poza kratami będą jeszcze bolki to czemu nie W dobrym towarzystwie wszędzie wesoło a dziewczynki będą ?? Nad tym się będe musiał zastanowić bo byście nie pracowali tylko zażywali przyjemności a najpierw praca ( dodam skuteczna czytaj efektywna) a następnie coś by się tam znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ach ten Szpiegu trzeba go zamknąć razem z Robertem i Jakubem na jakiś miesiąc i będą nie kilery a mega kilery na bolki Redzi jak znajdziesz fajną pakę gdzie poza kratami będą jeszcze bolki to czemu nie W dobrym towarzystwie wszędzie wesoło a dziewczynki będą ??Dziewczynkami zajmę się ja-osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ja dziękuję za te killery zrobione w atmosferze wina, kobiet i śpiewu Póki co popracuje na trzeźwo nad moim nowym wabikiem bo za duzo ryb gubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Raport z nad Wisły: Gratulacje Zulus !Ostatnio troszke powiewa , wiec nad rzeke chadzam ok 17ej.Dwa ostatnie wyjscia to tym razem 100% trafionych brań i 2x po komplecie boleni. Tak sie zastanawiam, czemu to miejsce zawsze omijałem? Czy bede łowił tam bolenie do zimy? Takie jest wedkarstwo, odkrywanie miejscówek, które sie niby zna, aczkolwiek nie dało by sie złamanego grosza. Wszak obok były zawsze lepsze . Te lepsze swiecą teraz pustkami, a my musimy jak zawsze - Tropić Wiślane Ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 @Marcelinho, napisz coś więcej o tej miejscówce, co jest w niej takiego charakterystycznego, że akurat tam się trzymają jesienne bolenie - głębokość wody, siłę nurtu, obecność podwodnych przeszkód itp. Chodzi o to, żeby ten wątek nie był zwykłym ble, ble o której kto jedzie na ryby i takie tam, lecz żeby wnosił coś nowego.Pozdrawiam i życzę dallszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ja dziękuję za te killery zrobione w atmosferze wina, kobiet i śpiewu Póki co popracuje na trzeźwo nad moim nowym wabikiem bo za duzo ryb gubi Oj Robert nie bądz taki skromny Ps. byłem dziś na ujściu jak zwykle kicha, potem przeleciałem między 3-4 tamką i obserwacja ujścia Wisłoki kiszka, a na koniec Niekurza tam z kolei nie było gdzie stanąć kilka bolków widziałem przy 2 główce, nawet całkiem ciekawie chodziły ale nie sądze by coś ich tam zbytnio kusiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Niestety mój scenariusz się sprawdza w 100% Dlatego odpuściłem Połaniec. Czekamy tylko na względną pogodę i robimy ciąg dalszy na nowej miejscówce. Trochę daleko, ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Fajna przykosa się zrobiła na cyplu jak w tamtym roku, ale niestety jest pusta bo ukleja jest sporadycznie, a poza tym jest na niej masa sandaczyków i gryzą wszystko co tylko przelatuje przez wodę. Ja niestety nie mam czasu by zawojować na dalszą wyprawę, ale czekam na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Relacje? Taka może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 @RobertNie nie może PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Hmm, nigdy się chyba nie dowiem jak to to robią najlepsi Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Relacje? Taka może być? No coś w tym stylu, a reszte obgadamy na skype Ps. Robert to jest miejscówka o której ostatnio rozmawialiśmy? czy jakąś kolejną znależliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Redzi, jak są ryby to nie szukamy nowych Miejscówka bardzo schlastana i bolki sa ostrożne, ale znaleźliśmy klucz Butch69, domyślam się, że chodzi o zdjęcie. Każde samo w sobie posiada przepis. Trzeba go tylko odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi