hlehle Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Przeglądałem zdjęcia i wpadło mi takie fajne Fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Wow ,az milo popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Podoba mi się to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 wujek tylko nie mow ze to twoje nowe wcielenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ten to chyba tylko na METALowe wabiki łowi ale fota gites,no i oprocz mlucki w słuchawkach lubi jak widać młucić wodę w pogoni za bolkami :lol: <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Fajna ryba fajna fota gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Trafne komentarze a zdjęcie nie moje tylko wygrzebane z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 wujek tylko nie mow ze to twoje nowe wcielenie Zastanawiam się czy się tak nie przerobić, może mi będą takie bolki brały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tak takie przebranie moze zapewnić Tobie trochę specyficznej rozzrywki w pewnych dzielnicacha Wa -wy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czasem zdarzy mi się jeszcze zajrzeć na WCWI i dziś znalazłem tam cos takiego: http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2676&Itemid=134 Nie wiem jak wy na to zareagujecie ale ja pomimo że wielki boleń został zabity nie mam negatywnych odczuć jeśli chodzi o ten artykół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tez bardzo mało zgladam na Wcwi.No coz, dawno temu takie zachowanie nie budziło negatywnych mysli.Nie budzi we mnie i to opowiadanie. Jednak dzis troszke jest nas wiecej, a i bohater tego opowiadania jest blizej ku nam . Przegladajac parady rekordow w prasie jak zwykle zbiera mi sie na... widzac zakatrupione okazy. Przesyłam rapke autorowi artykułu, brachu masz szanse ja drugi raz złowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mnie uderzyło kilka fragmentów. Dwa najciekawsze. Autor jako połykacz wędkarskich artykułów zapewne wiedział, że boleń 8 kg to rekord Polski. Dziwne, że w tej swojej deklarowanej (wówczas) próżności nie zgłosił tego połowu. Zastanawiam się też jak autor przetrzymywał te wszystkie jazie i bolenie, że nadawały się jeszcze do wypuszczenia. Może chodziło raczej o wyrzucenie a nie wypuszczenie? W siatce przeżyje jeden boleń i to pod pewnymi warunkami. Skoro miał on siatkę to dlaczego transportował ryby w torbie? Widziałem na zdjęciach bolenia 8 kg i nie bardzo jestem w stanie sobie wyobrazić tą torbę i to jak on ją w nią zapakował (uwzględniając zwis). Po za tym czytając ten tekst miałem wrażenie, że wyszedł spod pióra JJ. Ale to pewnie tylko takie luźne skojarzenie stylistyki Wiem, że się czepiam, ale łowię tyle lat i przerabiałem mnóstwo sytuacji, dlatego lubię jak mi się wszystko zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zimna rapetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ładna ładna i nawet miejsce dobrze rozpoznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ten może kiedyś też taki urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Widzę chłopaki ,że zebrało się Wam na wspominki Jeszcze tylko 4 miesiące i znów będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 piękne ryby. mam zamiar chociaż jedną w przyszłym roku złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Maciek niezła fota To ja jeszcze dorzucę coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Fajne foty, rybki, szczególnie wujka udana, jakiś dobry fotograf chyba robił ? Panowie a próbował ktoś z was łowić rapki na Narwii takiej tej mniejszej, bardziej do Łomży, Białegostoku. Nie ma tam za dużo przelewów, przykos itd, szczególnie bliżej Narwiańskiego Parku Narodowego. Jedyne miejsca bardziej zbuszowane to jazy, przy których nie wolno łowić, min 50 m. I co tu robić ? bo rapki są i pływają sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 50 m od jazu też dobre miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Może i tak Staje się 50 m od, rzuca się w stronę, tak ze 30-40 poleci jak nic, no i mamy środek buszu ? Tylko trzeba się będzie wybrać w święto pracy, gdy straż ma wolne <_< Dla zobrazowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 pafek, pamiętaj, że to Twój przepis na jazy. Według mnie te najcenniejsze ryby stoją daleko od jazów po za zasięgiem przeciętnego „łowcy boleni”. Ale daruję sobie instrukcje okraszoną komiksowym rysunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 To co narysował @Pafek to raczej nie jest zgodne z przepisami Chyba że źle pojmuję pojęcie łowienia 50m od jazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Pafek zapewne adresował tą instrukcję do elyty boleniowej łowiącej na zgromadzeniach potarłowych pod jazami w NRD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Oj Robercie żebyś wiedział, że takie procedery bywają na Narwii, kolega słyszał, że jest taki jeden boleniarz a zarazem śluzowy, opiekuje się jazem a przy okazji ze środka jazu ciąga bolki po kilka 4kg (podaję wagę bo oni tam ich nie mierzą ... ) A picture made by pafek only for fun Zapomniałem dopisać : to nie jest instrukcja połowu przy śluzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi