Yeah Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 co jak co.. ale rysunek jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Maćku to zdjęcie powaliło mnie na kolana,pomimo że to Sylwester i do północy daleko-Serdecznie gratuluję.Ta ryba to napewno specjalnie pozowała :lol:bo tak fajnie naprężyła płetwy Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Maciejowaty fota rewelacja i to robiona pewnie z kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 wątek BOLENIE 2007 uważam oficjalnie za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulgimic Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=tyuQX73OLMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Fajny filmek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Filmik fajny ale mam wątpliwości czy te szczypce nie robią bolkom krzywdy podczas podbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie wiem jak szczęka bolenia to znosi ale szczupakowi robi wielką dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dokładnie to samo chciałem powiedzieć - grip to grip więc dziurawi na wylot - niestety. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Najciekawsze jest to, że taki chwyt w przypadku bolka łatwiej, szybciej i bezpieczniej wykonuje się ręką Niestety „rewelację” za oceanu trzeba była wypróbować aby ją odrzucić w C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Chciałbym Was zapytać jak najlepiej podebrać, dużego, silnego bolka (za pierwszym razem!!!) bez męczenia go aż do wywrotki na bok!!!Określę okoliczności: przynęta z dwoma kotwicami w pysku (już parę razy ciachnąłem dyndającymi kotwicami po palcach... i wciąż za tym nie przepadam), kark bolenia za szeroki na chwyt ręką (no może ręka za mała), nie podoba mi się też odrywanie pokryw skrzeli jak to często obserwowałem. Proszę o jakąś receptę bo los bolków szczególnie mnie obchodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Lewą ręką z zamkniętymi oczami na gliniastej skarpie w czasie deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Masz do tego jakiś film Mógłbyś pokusić się o rozmaite nagrody w wielu kategoriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ... a i jeszcze jedno pytanie... Robert jesteś praworęczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jestem praworęczny ale posiadłem „niezwykłą” umiejętność przekładania wędki z ręki do ręki, jeśli sytuacja tego wymaga A tak serio to polecam podbierak. Pomimo, że nie straciłem dużej ryby przy podbieraniu planuje sobie kupić bo na łodzi bardzo skraca hol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 To racja - skraca hol. Mój rekord to podebranie metrówki w 10sek po braniu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 To racja - skraca hol. Mój rekord to podebranie metrówki w 10sek po braniu PozdrawiamRemek Metrówki bolka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Raczej chodzi o szczupaka W ubiegłym roku mięliśmy sytuację, że Tomek i ja mięliśmy jednocześnie po metrówce i pływały jedna obok drugiej a Piotr próbował ogarnąć ten sajgon. Wszystko dobrze się skończyło ale z podbierakiem poszło by dużo łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 To racja - skraca hol. Mój rekord to podebranie metrówki w 10sek po braniu PozdrawiamRemek to teraz dałeś Remek tez tak chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Raczej chodzi o szczupaka Pomarzyć dobra rzecz Myślałem że może o czymś nie wiem, albo że jakiegoś zdjęcia nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Z tego co mi wiadomo, bodajże w lutym ( napewno w okresie ochronnym) w Odrze został złowiony metrowy boleń. Złowił go wędkarz testujący swój nowy zestaw łowiąc paprochem. Na szczęście należał do tych etycznych, ryba została wypuszczona...apropos, chciałbym choć zobaczyć takiego kloca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 patu28, trzeba złowić to sobie pooglądasz ze wszystkich stron Pomimo pewności siebie jak cechuje polskich spinningistów nie jest malinowo. Jesteśmy w Europie na 4 miejscu. Prowadza ci co podobno nie maja pojęcia o spinningu czyli Niemcy, 10,3 kg z Odry. Szpiegu do roboty!!! Drudzy są Czesi z bolkiem 9,9 kg. Potem mój węgierski znajomy Bak Laci 8,4 kg z Dunaju. Rybę złowił w zimie i był to jego pierwszy bolek Jeśli nie ma błędu to my jesteśmy na 4 pozycji 7,8 kg za nami Szwedzi z 7,682 kg. Nie wiem dlaczego w tabeli Szwedzi są na 4 pozycji. Może dlatego, że zestawienie robili Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jeszcze zestawienie przynęt.Wobbler 28 (31.11 %) Gummi-Imitat (-fisch, -frosch-, krebs etc.) 11 (12.22 %) K?derfisch 10 (11.11 %) Spinner 10 (11.11 %) Blinker 9 (10 %) Fischfetzen (-filet, -kopf etc.) 7 (7.78 %) Rapfenblei 6 (6.67 %) Twister 3 (3.33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Najlepsze miesiące na grube bolki:Juli 17 (18,68 %) August 16 (17,58 %) September 13 (14,29 %) Oktober 13 (14,29 %) Mai 9 (9,89 %) Juni 8 (8,79 %) M?rz 5 (5,49 %) Dezember 4 (4,4 %) November 3 (3,3 %) April 2 (2,2 %) Januar 1 (1,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 To nie pozostaje nic innego jak wziąć się do roboty i zmienić te statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi