admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgadza się - pamiętam ten feralny dzień - plecionka jaxona , żyłka eksperyment - hybryda nylonu z FC i zestaw castingowy płakać się chciało ale ...... zdjęcia (!) klimat Wisły o 4.00 i hot-dog w drodze powrotnej na Orlenie osłodził te niedogodnści. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Robert wydaje mi sie ze bez lodzi to mozna sobie zapomniec o mega rybach woda jest wolna to fakt srodek koryta to przy niskiej wodzie jakies 70 80 cm ciekawe miejsca oczywiscie po niemieckiej stronie tam gdzie nas nie ma ale to moze sie to zmieni <_< <_< smiem twierdzic ze grubą rape mozna szybciej strzelic przy okazji lowienia sandaczy z dna pod bolenia bedzie trzeba zmodyfikowac tzn dobrac odpowiednie przynety np ripper 16 cm <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgadza się - pamiętam ten feralny dzień - plecionka jaxona , żyłka eksperyment - hybryda nylonu z FC i zestaw castingowy płakać się chciało ale ...... zdjęcia (!) klimat Wisły o 4.00 i hot-dog w drodze powrotnej na Orlenie osłodził te niedogodnści. PozdrawiamRemek remku z calego serca wspolczuje bardziej nie mogles tego sp....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Szpiegu, dla mnie łowienie z łodzi to norma dlatego nie pomyślałem o Twojej sytuacji do końca. Że z dna, to wiadomo. Jeszcze tylko gdzie i trochę samozaparcia. W moim najlepszym roku grubych bolków, pracowałem na jednego cały dzień. Nie była to harówka bo testowałem je co gadzinę. W końcu wytypowałem dobrą porę dnia co oszczędziło tryby w kęciołku. Przynęty generalnie słuszne Mam nadzieję, że branie ostatniego dużego bolka bo 7 rzucie nową przynęta nie było przypadkiem, (wcześniej grzałem dużym twisterem i nic) co daje nadzieję, że będzie coraz łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Robert 3 dni pod rząd to samo miejsce ten sam boleń ktory mnie robil jak chcial do woblerow i innych przynent z wierzchu wychodzil i na tym sie zabawa konczyla pod prąd z nurtem od 3 cm do 9 gumy wobki itp ryba miala to gdzies dopiero prowokacja z dna go pewnie ruszyla za 2 rzutem siadl rybka ok 75 cm satysfakcja ehhhhhhh tego nie da sie opisac trzeba bylo zobaczyc moja minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kiedyś wierzyłem w wiadomą prowokację jak Tusk w cuda Trzeba jeszcze podrążyć temat i poszukać ich inne słabe punkty. To szukanie to esencja wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 wydaje mi sie ze wykorzystuje moze 50% mozliwosci mojej rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Licz się tak naprawdę Top 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 naprawdę to liczą sie hot eighteen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ...jak juz mowa o wielkich boleniach, również tych Odrzańskich, podaję link do fotki mega-rapki złowionej przez kolesia...ryba nie została zmierzona ani zwazona, po prostu złowiona i wypuszczona...na moje oko waga oscyluje kolo rekordu krajowego ..może @Robert jest w stanie okreslic jego wagę, pewnie niejeden taki przeszedł przez jego ręce..Jeszcze raz gratuluje Michał.... http://foto.fishing.pl/layout/set/fullscreen/galerie_prywatn e/michal-barabasz/a_ja_lubie_bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Toz to wygląda jak jakiś Amur albo cos.Widzę że Boleń ale ma taki wancioł że aż jest.......brzydki.Taki nieproporcjonalny jakiś.Ale ważyć to musi sporo, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Czyli 99cm boleń Widła wypada najlepiej w statystyce długości Na zdjęciu boleń ok 7,5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie podejmuje się określić wagi tej ryby. To może tylko ten kto ją trzymała Mam sposóba na dosyć dokładne zmierzenie ryby na zdjęciu. Tej akurat nie da się bo jest trzymana po skosie. Nie chciałbym skrzywdzić ryby i łowcy ewentualna pomyłka in minus. Dla mnie ryba jest piękna a to, że nie zmierzona i nie zważona, dodaje łowcy splendoru, przynajmniej w moich oczach. Szacunek i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 do sezonu zostalo 5 miesiecy a juz sie zaczelo podbijanie gula ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 wątek BOLENIE 2007 uważam oficjalnie za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 @tpe1 to jest after party wątku BOLENIE 2007 chcialbym wiedziec w jakich okolicznociach te bolenie zostaly zlowione moze jakies pewne wypadkowe daly by nam informacje dotyczace tego kiedy jest najwieksza szansa na gruba rape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 szpiegu jak tak dalej pojdzie to z tymi srebrnymi kotewkami kalksona to o 80+ nie mowiac juz o metrowkach to mozesz sobie tylko u nas na forum poczytac z linka tez niewiele mozesz zrobic jak sam wiesz niemal co roku masz grubasa ze sfastyka na ogonie i jak do tej pory to one na ogol sa lepsze w sumie to maja szczescie ze pzw gorzow w tym roku nie podpisalo porozumienia ze szczecinem . trza bedzi ejezdzic troch edalej ... do smaczka i kuzyna ale po tym co nas tam spotkalo w tym roku beda to wyjatkowo mile wypady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 do sezonu zostalo 5 miesiecy a juz sie zaczelo podbijanie gula ehhh W moich stronach tylko cztery miechy Nawet nie całe. Szpiegu i tak sporo czasu na zrobienie nowych wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 do sezonu zostalo 5 miesiecy a juz sie zaczelo podbijanie gula ehhh Szpiegu i tak sporo czasu na zrobienie nowych wobków. wlasnie mnie ginel sprowokowałeś dzis nie spie tylko dlubie w desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Szpiegu, może by tak wykorzystać pogodę dla złodziei i zrobić ten Twój bank? Za parę dni będziemy sobie robić fotki z tarponami pić drinki, zamiast strugać i czekać na 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 E tak we 2 zanudzicie się na tych Tarponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 E tak we 2 zanudzicie się na tych Tarponach w przerwach pomiędzy tarponami będą za to gorące meksykanki <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Będą hostessy od zakładania gumek. Nie powinno być nudno, ale witamy na pokładzie, to spory bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Meksyk Tam biorą gluty. Tylko RPA! Meksykanki dojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 w sumie to maja szczescie ze pzw gorzow w tym roku nie podpisalo porozumienia ze szczecinem Serio??? A czemu to tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi