Robert Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Brak porozumienia = się większe wpływy do kas ZO, mniej obcych na łowiskach. Wystarczy zbyt żarliwie bronić swoich interesów wywołując sztuczną kłótnie międzyokręgową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Meksyk Tam biorą gluty. Tylko RPA! Meksykanki dojadą W Meksyku to można sobie duuuuuuuże bassy wielkogębowe połowić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 A może ktoś otworzy nowy wątek - Przygotwania do sezonu boleniowego 2008? Szpiegu ... ja mam to samo - zwłaszcza po rozmowie telefonicznej z Robertem - już by się chciało wyskoczyć i połowić ale ... zawsze tak jest poza sezonem. Później to brak czasu, woda płynie w drugą stronę, wiatr od Putina, a wogóle to bolenie się obraziły. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Remku, słodka nieświadomość miała rację bytu 30 lat temu. Zawsze coś brało a marzenia się spełniały często. Nawet jak nie połowiłeś to wracałeś nabuzowany jak wstrząśnięta pepsi od widoku spławiających się sumów, szalejących bolków lub skaczących brzan. Dziś bez pogłębionych studiów meteo, hydro, możesz sobie co najwyżej pooglądać twarzyczki gruntowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 w sumie to maja szczescie ze pzw gorzow w tym roku nie podpisalo porozumienia ze szczecinem Serio??? A czemu to tak??? odkąd pamiętam ZOPZW Gorzów twierdzil ze dla nich porozumienia są mało opłacalne bo oni maja bardzo dużo wody a taki Szczecin prawie wcale, wiec bez oni wnosza duzo, a szczecin prawie nic ... no i widac dopieli swego w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Co Ty tak na Gorzów narzekasz Chyba bardzo chcesz do nas przyjechać... zapraszamy i bez tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Co Ty tak na Gorzów narzekasz Chyba bardzo chcesz do nas przyjechać... zapraszamy i bez tego... kuzyn a mogę ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Co Ty tak na Gorzów narzekasz Chyba bardzo chcesz do nas przyjechać... zapraszamy i bez tego... kuzyn my wlasnie zdecydowalismy ze kierunek ten sam a te pare kilomatrow wiecej to nie problem... a i ryby jakies takie jakby inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Wszystkich przyjaciół boleni zapraszam Niestety ten rok może być kiepski... ale na pewno będę wiedział dopiero za parę tygodni?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 spoko kuzyn. nam nie tylko bolki po glowie chodza... jest tam tez kilka innych gatunkow z ktorymi mamy ochote sie zmierzyc... poza tym mam do pogadania z jednym smokiem z dna przed mostem wiec... jemu tez trzeba bedzie dobrac się do łusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z tego co przed chwilą wyczytałem to Okręg gorzowski nie ma na ten rok podpisanego porozumienia także z nami (Okręg Zielona Góra) tak więc Szpiegu czekają Cię dodatkowe koszty.Swoją drogą ciekawe postępowanie.Tak w kwestii informacji to tzw. porozumienie zachodnie obejmuje:Legnica, Jelenia Góra, Koszalin. Piła, Słupsk,Szczecin, Wałbrzych no i oczywiście Zielona Góra.Ponadto Zielona ma podpisane porozumienie z: Częstochowa, Kalisz, Leszno, Poznań i Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 ehhhh ręce opadają po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z tego co przed chwilą wyczytałem to Okręg gorzowski nie ma na ten rok podpisanego porozumienia także z nami (Okręg Zielona Góra) tak więc Szpiegu czekają Cię dodatkowe koszty.Swoją drogą ciekawe postępowanie.Tak w kwestii informacji to tzw. porozumienie zachodnie obejmuje:Legnica, Jelenia Góra, Koszalin. Piła, Słupsk,Szczecin, Wałbrzych no i oczywiście Zielona Góra.Ponadto Zielona ma podpisane porozumienie z: Częstochowa, Kalisz, Leszno, Poznań i Wrocław. grunt ze szczecin ma zieloną i jelenia no i oczywiscie Piłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 ehhhh ręce opadają po prostu szpiegu tyle razy Ci już powtarzałem ze musisz sie wyprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 A Koszalin też ma nienajgorzej Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Znalazłem takie coś w sieci, stosował ktoś coś podobnego na rapki ? Może ktoś robi coś takiego w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Cześć Takie same blachy jak na dolnym zdjęciu robi Jaxon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 W Polsce to nie wiem, ale w Chinach podobne pilkerki robią dla Shakespeare (Slida Win-Dx Pilkers, 18g 28g), a to drugie robia dla Jaxona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Podobną do pierwszej przynęty robi Solvkroken, ale moim zdaniem jest mało skuteczna na bolki. Drugą tak jak koledzy napisali robi Jaxon z tym ,że zdecydowanie lepszy jest inny model Jaxona, taki lekko wyprofilowany kawał żelastwa o wadze 15-20gr.Kilka rapek się na niego nabrało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Chodzi pewnie o Jaxon Slim Cast. Występuje w wersji srebrnej i niebieskiej (folia holograficzna) i gramaturach 10, 15 i 20 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Chodzi pewnie o Jaxon Slim Cast. Występuje w wersji srebrnej i niebieskiej (folia holograficzna) i gramaturach 10, 15 i 20 g. @Zewu, Dokładnie o tą przynęte chodzi.Mi najlepiej spisywała się wersja srebrna 15gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Rapką to to było ale kilka wiosen temu. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi