mirat Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Może jakiś kontak, namiar na te woblerki bardzo mi się podobają i do tego czytam, że są skuteczne. Czego więcej chcieć . Może być na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wczorajszy Boluś 46cm, miniaturka okazu P.S Dziś rano Bolek 45 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wobki są w różnych wielkościach i gramaturze, zazwyczaj 5-7cm i 9-13g Niestety nie są opisane a robione są ręcznie przez jednego człowieka więc każdy jest inny.Te Boleniowe są ponoć pierwowzorem Thrilla choć moim zdaniem są lepsze.Ja namierzyłem je jak na razie w jednym miejscu w warszawie i na razie go nie zdradzę.Najpierw zorientuje sie czy sklepik i producent sprostają nagłej fali zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 OK jak by dało radę to się pisze @Włóczykij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wczoraj jeden na wobler prowadzony z prądem, wziął w pierwszym rzucie jak to boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Woblerki PG widzialem na allegro. Autor wobków ma tam konto. Boleniowych w jego wykonaniu nigdy nie widziałem, jedynie pstrągowe i kleniowe. PG boleniowe pracują delikatnie ? czy mocniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 My dziś z Wizardem 1, a wczoraj 11 Niestety bez okazaów wszystkie średniaki. Za to była wczoraj masa wyjść choć pogoda była niezbyt fajna. Cały czas pochmurno z przelotnymi oapadami i czasem silnym wiatrem jednak bolkiki na naszym odcinku były bardzo aktywne może to przez wchodzenie księżyca w pełnie? Dziś już kompletna klapa praktycznie żadnego bicia bolków jakby się zapadły a dzień wczieśniej było ich jak mrówków w mrowisku Wizard dołączy zaraz jakąś fotke z wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Redzi lowi a ja tylko fotografuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wizard, jak fotografujesz to nie zamykaj oczu, bo kiedyś utniesz koledze co nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wizard, jak fotografujesz to nie zamykaj oczu, bo kiedyś utniesz koledze co nie trzeba Za pozno juz ma uciete , fakt jest krzywe , ale zdjecie bylo robione na szybkosci .Pozdrawiamwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 A mówiłem, uważać na kosiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 to ja też Ci utne byśmy mieli razem ucięte Chyba nigdy z Ciebie nie będzie fotografa. Zdjęcie szybko bo bolek przeżył chyba koszmar tyle drogi przebył zanim znalazł się na brzegu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Redzi prosze tylko nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Woblerki PG widzialem na allegro. Autor wobków ma tam konto. Boleniowych w jego wykonaniu nigdy nie widziałem, jedynie pstrągowe i kleniowe. PG boleniowe pracują delikatnie ? czy mocniej ? Wobki pracują trochę delikatniej niż Siega Sieka tylko wymagają szybszego prowadzenia. Na szczytówce HM80 black hunter z plećką praca jest praktycznie nie wyczuwalna. Przejżałem teraz allegro i znalazłem podobne do Woblerów PG wobki PM z tym że właśnie na pstrąga... http://www.pg.0catch.com/ To jest stronka producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Przez dwa dni zawziąłem się na jedego bardzo dużego bolka.Wychodzi na zer bardzo rano, tuż o swicie, albo tuż po zachodzie słońca i bardzo krótko(2-3 wyjscia, uderzenia). Wczoraj siedziałem nad Wisłą w tym miejscu przez 3 godziny, aż się wreszcie łaskawie pokazał Pierwszy raz uderzył dopiero o godzinie 20.00, ostatni raz i zarazem drugi uderzył 3 minuty póżniej. Zdążyłem wykonać parę rzutów i klapa. Korci mnie ten bolek bo jest naprawdę dużych rozmiarów. Nie poddaje się, ale czuje, że dostanę od niego niezłą szkołę./p.s w ciągu ostatnich 4 dni na moich odcinkach Wisły to tatalna cisza:( jedynie mało szumu robią malutkie klonki. Woda zjechała szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 @GinelWeź urlop rozbij namiot i do roboty Tak na serio to nie poddawaj się trzymam kciuki.Licząc na fantastyczną relacje z przechytrzenia bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 skończyłem ze szczupalami bo u mnie woda tak zarośnięta ,że szok i kapelony coraz silniejsze i dzisiaj wybrałem się na bolki na starą przelaną ostrogę widok piękny,wielkie poroawalane głazy stara faszyna i kilka odbić nurtu .Jednak od świtu cisza dopiero o 8 rapki zaczęły harcować na dobre a myślałem,że już ich nie ma niestety skończyło się mna kilku odprowadzeniach i tyle a woda naprawde się gotowała frycowe trzeba zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 To nie frycowe tylko bolki tak się teraz zachowują. Nie będę pisał przydługiej rozprawy dlaczego tak się dzieje, bo to i tak niczego nie zmieni. Ja dziś wyskoczyłem na godzinę z brzegu i naliczyłem 8 odprowadzeń i jeden podwójny atak. Wyglądał na taki z pasją, ale uderzenie nie poczułem. Być może u mnie jutro zrobi się ciekawie przed zmianą pogody i zapowiadanymi burzami. Ja niestety nie będę mógł tego sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ekipa z Połańca sprawdzi <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Dzis w piekna słoneczna pogode postanowiłem troszeczke pobrodzic po Wisle. Kilka przykos w zasiegu rokowało na spotkanie z boleniem. Ryby były aktywne przez ciały dzien. Dopiero około 19ej ucichły byc moze dla tego ze zaczeło wiać i czuc ze nocą troszke popada deszcz. Tak jak wspomniałem nad wode dotarłem około 11ej, dlatego ze na ryby chodze jak sie wyspie . Ogólnie było dobrze, złowiłem trzy sredniaki. Zliczyłem ze cztery wyjscia do przynet i trzy brania nie zaciałem. Namierzyłem troszke ryb. Na jednej z przykos trafiłem dwa wspomniane bolenie i jeszcze jednego...ale TEN jakis taki dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Marcin, na Narwi też biorą takie dziwne bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A u Mnie znów przygryzaja same dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jest takie coś, że na pewne przynęty siadają tylko małe i średnie bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Robercie , A na jakie siadaja te wieksze? Albo jak trzeba je podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi