wujek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Wujek dawaj zdjęcia Już się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wujek dawaj zdjęcia Już się robi O i to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 W tym nie ale za tydzień chyba wpadnę Jestem ciekawy czy będzie trzeba montować coś w PhotoShopie czy nie PozdrawiamRemek Ooo... Chłopaki to moze bym sie razem z wami wybrał? Niemieli byscie nic przeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zapraszamy.Remek się nabija, bo wszelka ryba skrępowana ilością jego sprzętu fotograficznego, nie gryzie. @WujekNie widać woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zapraszamy.Remek się nabija, bo wszelka ryba skrępowana ilością jego sprzętu fotograficznego, nie gryzie. Kuzyn,Przecież wiadomo, że u Was boleni się nie łowi tylko macie popisane makra w PS'ie gdzie parametrami wejściowymi są wielkość bolenia i osoba, która ma być na zdjęciu. Później tylko PS bierze osobę, wycina tło (np. meblościankę), komponuje inne tło (powiedzmy, że z Waszych miejscówek), a później bierze jakieś zdjęcie bolka i go odpowiednio transformuje. Co przyjadę - nie gryzą, o ... przepraszam, jeden rozprostował mi kotwice ale cały czas się zastanawiam który to był - Smaczek, czy Szuwarek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja się dziś wybieram na wieczorne łapanie bolków ciekawe czy coś dziś się trafi Ps. jade z wizardem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wieczorem może być za późno. Już się robi parówka na burzę. Może być ciekawie miedzy 15 a 18. Ja się za moment zwijam, może zostanę na noc aby połowic jeszcze rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Parówka jest. Ale dziś wiaterek się zmienił na płn.-wsch i żaden froncik nie przejdzie.Chyba że póżnym wieczorkiem, ale wątpie. Pomiędzy 15 a 18 to dopiero będzie parówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No parówka jest. Ja też powędkuje do późnego wieczorka i się okaże nie zanosi się naazie na jak\ąś burze no chyba że przywieje ją wieczorem dopiero. Na IMGW też opady zapowiadają na juro i może coś nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zapraszamy.Remek się nabija, bo wszelka ryba skrępowana ilością jego sprzętu fotograficznego, nie gryzie. @WujekNie widać woblera Oki to chłopaki dajcie znać Gdzie i Kiedy mam być I sie melduje na wspólne łowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No i dziś kompletna poirażka. Gdy zajechaliśmy nad wode akurat w tym czasie bolki ucichły, a wcześniej jak nam powiedział pewien sumiarz biły od 12!!!gdzieś do 18 bo wtedy właśnie się pojawiliśmy. Jutro wyruszymy wcześniej dużo wcześniej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jedna z wielu fotek z dzisiejszego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Po doświadczeniach ze zlotu postanowiłem wymienić boleniową plecionkę na PPNie wiecie gdzie można w miarę tanio kupic orginalną 0.15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Po doświadczeniach ze zlotu postanowiłem wymienić boleniową plecionkę na PPNie wiecie gdzie można w miarę tanio kupic orginalną 0.15? @Włuczykij Ja łowie na PP 8lb. i daje wystarczajaco rade, grubsze nie jest potrzeban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jedna z wielu fotek z dzisiejszego wyjazduNo Wizard widac nawet w tych ciemnościach, że woda w kanale się gotuje.p.s I nie rzucaj po ciemku bo Robert może wiosłować i go nie usłyszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jedna z wielu fotek z dzisiejszego wyjazduNo Wizard widac nawet w tych ciemnościach, że woda w kanale się gotuje.p.s I nie rzucaj po ciemku bo Robert może wiosłować i go nie usłyszysz spokojnie mieliśmy wiadomości od Roberta w jakim położeniu geograficznym się znajduje więc był bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Właśnie wczoraj, jak mi bolek uderzył kilka razy przy samej burcie myślałem o tym, że z łódki ciszej podejdę rybe niż na na nogach z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Żarówka piękna byłem nad wodą i złapałem 1 bolka nie kłamiąc był 2 razy większy od mojej 7cm blaszki poza tym 5 niemrawych wyjść i bolki siadły po 12 i tyle było icjh widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Redzi wszystko wina zlego czynnika nad woda czyt. twojego kuzyna. Na kolejna wyprawe bierz swojego pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 jaki dowcipny mi się znalazł a może to ty źle wpływasz na aure boleniową Muszę się nad tym poważnie zastanowić bo jak ty jesteś to bolki od razu się chowają <_< może to twój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Juz nie gadaj ze sie chowaja gdy jestesmy razem na rybach to nigdy nie narzekasz tzn. bolki biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 dziś nie brały poza jednym 15 cm maluchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Zamiast beblać zobaczylibyście czy po drugiej stronie na burcie w Rybitwach chodzą bolki. Jeden taki osłodził by życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jak narazie raczej nie osłodzi bo klapa kompletna nawet burza ich nie orzywiła a przynajmniej troszke powinna zero życia w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi