patu Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ... i oczywiście boleniowe C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To chyba gwiazda tego wątku. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Bez watpienia @Patu Bolesław pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To i ja dorzucę coś z dnia dzisiejszego Nie patrzeć na smutną minę.Tak już po prostu wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Dziś brały grube bolki a ja w domu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 @Patu @jajakub piękne bolki, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 gratuluje ryb, ja niestety w weekend musiałem obejść się smakiem, ale póki co nasyciłem się relacją Patryka z holu tej pięknej rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Gratuluje rap. Piekne są Wczoraja miałem trzy brania pod sam wieczór. Ryby schodziły z haka po paru metrach holu. Branie bolków wyglądalo jak skubnięcie okonka 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 No panowie.Milo oglądać takie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ładne bolki szczególnie jakuba u nas bolki chodziły ale nie wędkował niestety bo za dużo widzów było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Patu, gratulacje!!! Piękna ryba, piękny boleń. Można wiedzieć ile miał cm? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Dzięki...do magicznej 80-tki zabrakło 3 cm <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Piękny! Gruby jeszcze raz gratulacje. No to chyba król będzie dopiero dodany - zdjęcie już mam (z weekendu) ale jeszcze negocjuję z autorem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Piękny! Gruby jeszcze raz gratulacje. No to chyba król będzie dopiero dodany - zdjęcie już mam (z weekendu) ale jeszcze negocjuję z autorem PozdrawiamRemek Remek, uchyl rąbka tajemnicy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jakie uchyl, jakie uchylZdjęcie dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jakie uchyl, jakie uchylZdjęcie dawaj Będzie, będzie ... to nie mój tylko kogoś z forum. Ja dostałem zdjęcie. Autor musi się pochawlić. W każdym razie jest troszkę większy od Patu i pochodzi z tego weekendu (a ja miałem tam być ) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 hoho...pięknie chłopaki połowiliście @Remekczekamy na fotkę tego olbrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 remek domyslalem sie ze miales lapac z kuzynem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 remek domyslalem sie ze miales lapac z kuzynem???? Tak detektywie z Baker Street Za tydzień .... jak czasu starczy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Chłopaki piękne bolki ! Gratuluje 2 dni temu udało mi się złapać 45cm potwora + dwa wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 heheh ni obicuj nie obiecuj tylko się weź spakuj i ... zreszt po takim strzale chyba za dlugo w domu nie usiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgadza się 82cm na cykadę Smaczka - wyrównałem życiówkę (mierzył kolega ja bym pewnie naciągnął o ten 1cm). Niestety jestem na urlopie i odchudzeniem zdjęcia musiałem obarczyć Remka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ...no to sobie poczekamy.. a remek specjalnie teraz będzie budował napięcie <_< <_< <_< <_< cholera jedna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 remek pewnie szuka odpowiednich makr w photoshopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 82cm ...Remek wstawiaj fotki bo ciekawość spać nie daje ...oj smaczne muszą być dla rap te cykadki @Smaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi