Redzi Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja jak tyko pogoda jutro pozwoli wybiore się na śmietnik ciekae czy jutro będzie coś w nim grzebać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 remek pewnie szuka odpowiednich makr w photoshopie poproszę o cierpliwość PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Remek umieram , pokaz fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Remek umieram , pokaz fotke Przepraszam Was bardzo ale ... właściciel fotki poprosił mnie o publikację pod pewnym warunkiem. Ponieważ nie robię z gęby ... więc staram się to spełnić. Staram się jak mogę. Wierzcie mi (i w tym momencie posypały się pomidory w moją stronę ) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Remek umieram , pokaz fotke Przepraszam Was bardzo ale ... właściciel fotki poprosił mnie o publikację pod pewnym warunkiem. Ponieważ nie robię z gęby ... więc staram się to spełnić. Staram się jak mogę. Wierzcie mi (i w tym momencie posypały się pomidory w moją stronę ) PozdrawiamRemek nie tylko pomidory <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wczorajszy wyjazd na miejscówke z bolkami nie do złowienia Wczorajszy wyjazd był z Robertem, a dziś z Wizardem który pewnie potem wklei zdjęcia bo złapał fartem 2 Dowiedziałem się że dobra przynęta to jednak nie wszystko. Wczoraj tylko dzięki częstym zmianom przynęt i długim przerwą udało się coś złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 sorka ale powstały problemy natury technicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wczorajszy wyjazd na miejscówke z bolkami nie do złowienia Wczorajszy wyjazd był z Robertem, a dziś z Wizardem który pewnie potem wklei zdjęcia bo złapał fartem 2 Dowiedziałem się że dobra przynęta to jednak nie wszystko. Wczoraj tylko dzięki częstym zmianom przynęt i długim przerwą udało się coś złapać No widze, że zakumplowaliscie się na całego:)Gratuluje Redzi. p.s. Gdzieś już ten kijek Garbolino u któregoś połanieckiego spinningisty widziałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ciekawe u którego Dzięki i oby urosły większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wiesz co Redzi ... potrenuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 dobre niczego sobie tylko szkoda że ci się coś więcej nie chciało <_< kolego raz na jakiś czas uda ci się coś złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Remek i co z tą fotą..chyba nie przerabiasz go w photoshopie na 92cm ...dawaj, dawaj bo tu ludzie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dzisiejsze bolki kolejne do kolekcji i może coś jutro ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 U nas ciężko o coś ładnego W zasięgu biją tylko chlapaki pospolite a dopiero na śródrzeczu pokazują się grubasy.To chyba przez tą trogicznie niską wodę.Ciekawe co będzie we wrześniu i pażdzierniku jak Wisła będzie dalej opadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Można się tylko domyślać że będzie coraz gorzej i coraz słabiej niestety U nas pokazują się i grube ale większość nie ma ochoty na jedzenie podawanych im dań głównych a biorą przeważnie na danie dnia szefa kuchni jak wymyśli coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Szef kuchni nie decyduje o tym co zamówi klient. Szef stara się dogodzić klientom. A że teraz w modzie dania retro, to trzeba odświeżyć staropolskie przepisy. Miejmy nadzieję, że nadchodzący niż poleje solidnie bo faktycznie u nas jest rekordowo niski poziom wody. Ja czegoś takiego nie widziałem. Po raz pierwszy na IMGW pojawia sie komunikata Poniżej minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W naszych rejonach przy takim stanie wody jak jest obecnie(60cm)ruszają sie sandacze wieczorem i w nocy. Dziś jadę, przy okazji przetestuje wyciągarkę.p.s Robert ten niski stan w Szczucinie to przez koparki:)Zatrzymały resztki wody która płynęła z Dunajca do Połańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To niech to odblokują bo mi prądu zabraknie Dziś jeden skrominutki bolek ogólnikowo gleba na całym froncie Ja chce więcej wody niech ulicha spadną wreszcie te deszcze i niech leje nawet przez tydzień! ooo i tak ma być ale i tak wiem że nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Szef kuchni nie decyduje o tym co zamówi klient. Szef stara się dogodzić klientom. A że teraz w modzie dania retro, to trzeba odświeżyć staropolskie przepisy. Miejmy nadzieję, że nadchodzący niż poleje solidnie bo faktycznie u nas jest rekordowo niski poziom wody. Ja czegoś takiego nie widziałem. Po raz pierwszy na IMGW pojawia sie komunikata Poniżej minimum. I tutaj moje pytanie - gdzie się podziała woda?? Przecież lato mamy zimne i deszczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 I tutaj moje pytanie - gdzie się podziała woda?? Przecież lato mamy zimne i deszczowe? Zima była ciepła i sucha wiosna również a wody było ponad stan. ANOMALIE.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Za to Narew nienaturalnie wysoka jak na lipiec była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 o wodzie to szkoda gadać nawet ryby zbiorą się w dołkach i kułsole ich doszczętnie wytępią choć i tak już nie napała optymizmem to co jest jeszcze w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 o wodzie to szkoda gadać nawet ryby zbiorą się w dołkach i kułsole ich doszczętnie wytępią choć i tak już nie napała optymizmem to co jest jeszcze w wodzie Redzi co Ci jest ? Co Cie sklonilo do takich slow ? zawsze jak ja wypuszczalem rybe to darles sie na mnie co robie itp , a teraz ... Nie poznaje Cie Sasiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W Polsce jest aktualnie bardzo zróżnicowana sytuacja z wodą. Ma to związek z pogodą. Ostatnie niże nie oszczędzały północy kraju a na południu a zwłaszcza na południowym wschodzie padało bardzo mało i do tego rekordowe temperatury. Dlatego w niektórych rzekach na północy jest stan wysoki a u nas rekordowa niżówka. Jak zwykłą łódka jest problem przepłynąć niektóre odcinki Wisły to jest katastrofa. Pływam po tej rzece ponad 30 lat i obserwuje systematyczne obniżanie się poziomu wody. Odsłania się coraz więcej miesc które się nigdy nie odsłaniały. Obserwowałem okres kiedy spadek wody zatrzymał żeglugę na Wiśle. Od prawie 20 lat nie funkcjonuje transport wodny. Teraz problemem jest pływanie małą łódka z małym silnikiem. Stają promy. Są odcinki gdzie trzeba wysiadać i ciągnąc łódkę po kilkaset metrów. Widziałem kiedyś wyschnięta rzekę i jest to jeden z najbardziej przygnębiających widoków. Mam nadzieję, że to nie spodka Wisły. O koncentracji ścieków i kłusownictwie nie pisze, bo wszyscy wiedzą jak fatalnie wpływa to na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 na prośbę Jacha zamieszczam fotke wcześniej wspomnianego bolka 85cm (ponoc dokladnie 84,5 )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi