Skocz do zawartości

BOLENIE 2007

ziuta

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiem donieść wszem i wobec, że w niedzielę, przyroda obdarzyła mnie nową życiówką, wspaniałym wielkim boleniem. :mellow:

Odegrałem się za tą zerwaną rapę, z przed 2 tygodni.

Jeżeli poczekacie cierpliwie to napiszę o tym wydarzeniu krótką relację na stronę główną, którą chciałbym połączyć z opisem naszego weekendowego spływu. Będzie trochę fajnych zdjęć z nad rzeki.

Ok?

Ja się zgodzę, ale pod jednym warunkiem :D

otóż aby w owym artykule był również opisany sposób prowadzenia przynęty, który okazał się skuteczny na twojego Bolka ! :mellow:

Wszyscy chwalą się Okazami, czasami pokażą również cudowną przynętę, na którą rybka się skusiła, lecz bardzo rzadko można poczytać również o sposobie w/g którego ta przynęta została skutecznie zaprezentowana w wodzie :angry:

No chyba że to super tajna tajemnica ... B)

Śmiem donieść wszem i wobec, że w niedzielę, przyroda obdarzyła mnie nową życiówką, wspaniałym wielkim boleniem. :mellow:

Sebek, no to ładnie się zabezpieczyłeś przed ożenkiem... :D

Gratulacje!!! To już kawał bolesława! ;)

No to poczekamy :angry: moja życiówka pływa jeszcze w wodzie :wacko: Ale dziś ukończone zostały kolejne 4 pociski :D jeszcze kosmetyka uzbrojenie i do wody <_< 4 rozmarówki z różnymi stylami ścięcia i różną długością, tylko wierteł dziś zabrakło bo sklepy do 17 a ja myślałem że do 18 i glebe zaliczyłem :mellow:

Jeżeli poczekacie cierpliwie to napiszę o tym wydarzeniu krótką relację na stronę główną, którą chciałbym połączyć z opisem naszego weekendowego spływu. Będzie trochę fajnych zdjęć z nad rzeki.

Ok?

ok, ja poczekam, bo chyba nie ma innego wyjścia a przedwszystkim gratuluję życiówki

Tak swoją drogą to ile PB pobiłeś w tym roku?

Dobre pytanie :D

Właśnie się nad tym zastanowiłem i wyszło, że w tym roku pobiłem swoje rekordy w 4 gatunkach rybek... :mellow:

Ja myślę że 1.09 zaliczysz piąty :mellow:

Gratulacje i wszystkiego dobrego od pierwszego :D

PZDR

Zanderix

Arti,

gratuluję kolejnej życiówki w boleniu.

Do końca sezonu jeszcze trochę czasu zostało, więc może skończyć się na jeszcze większym :D

Dzięki Sebastian, Tobie również gratuluję życiówki i z niecierpliwością czekam na relację i foto.

Tak swoją drogą to ile PB pobiłeś w tym roku?

Dobre pytanie :D

Właśnie się nad tym zastanowiłem i wyszło, że w tym roku pobiłem swoje rekordy w 4 gatunkach rybek... :mellow:

Ja myślę że 1.09 zaliczysz piąty :mellow:

Gratulacje i wszystkiego dobrego od pierwszego :D

PZDR

Zanderix

Dzięki Arek :mellow:

Na prośbę kolegów (nie wytrzymałem) wstawiam zdjęcie swojego nowego życiowego bolenia.

Postanowiłem tak, także z tego względu, że tą rybę warto zobaczyć na dużym formacie zdjęcia. Niestety w relacji będzie tylko miniaturka o szerokości 500px.

Krótka relacja oczywiście będzie w przyszłym tygodniu. :D

A oto bolo:

post-12-1348913576,5374_thumb.jpg