kuzyn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Gratulacje Seba!!!Piękna ryba!!!Zanim Remek wstawi wcześniejsze zdjęcie... coś z wczoraj.Dzisiaj, za godzinę - atakujemy z Remkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Orzesz ty ładnie sobie niektórzy koledzy poczynają Ładne rapki nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Piękne rapy. Ja po dwutygodniowej przerwie od piątku znów atakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @Kuzyn,piękne rapsko Przez Was nie wyrobię do weekednu i chyba dziś podajdę na rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kuzyn gratuluje ryby... no i ta mina... Godna samego SAMURAJA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Piękne RAPY :)GRATULACJE tym co POłOWILI Tylko pozazdrościć Ja w weekend ruszam nad Wisłę spróbować szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Boleń 61 cm złowiony wczoraj w Narwi na mojej ulubionej rafie. Nadal pływa w tym samym przepięknym wlewie, nabiera masy i czeka na kolejnego Łowcę. Może kiedyś jeszcze dane nam będzie się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ... a dziś lekcja pokory... choć Remas zaliczył na stojącej wodzie na twistera motor oil Darek Mleczko w przykazaniach łowcy boleni rzucił: Nie mów, że już umiesz łowić bolenie na tą naukę zabraknie Ci życia. Tą niepewność właśnie lubię w bolkach... i ona na szczęście zniechęca tych co nie powinni ich łowić @Mifek Wiem, że facjata niewyjściowa ale to wątek boleniowy a nie gejowski więc mimo mało estetycznej podpórki zamieściłem zdjęcie... BOLENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Graty ryb chłopaki a ja byłem dziś 4 godzinki obserwacji chodzenia i rzucania i ... 20cm boluś się zapioł. Widać jeszcze nie trafiłem na mój dzień w tym roku ale nadchodzi jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ... a dziś lekcja pokory... choć Remas zaliczył na stojącej wodzie na twistera motor oil Remek pochwal się tym motorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wiem, że facjata niewyjściowa ale to wątek boleniowy a nie gejowski więc mimo mało estetycznej podpórki zamieściłem zdjęcie... BOLENIA!!!a juz sie mialem pytac, co ta ryba ci zrobila robert, piekna rapa, congrats stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ... a dziś lekcja pokory... choć Remas zaliczył na stojącej wodzie na twistera motor oil Remek pochwal się tym motorem Lowienie boleni na stojacej wodzie za pomoca twisterow motor oil to 5 dan Chlopaki z Zielonej to tylko lowia na przynety boleniowe a to nie sztuka wiec postanowilem im pokazac jak sie lowi bolenie na motor. Oczywiscie to przylow - mial byc okon, bo na bolenie dzisiaj nie bylo szans. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie no wczoraj Rogniś forumowiczów rozlożyl a Ty dzisiaj nas poprostu dobileś Ja się tak niebawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Gratulacje Seba!!!Piękna ryba!!!Zanim Remek wstawi wcześniejsze zdjęcie... coś z wczoraj.Dzisiaj, za godzinę - atakujemy z Remkiem!!! OMG!!!! Ale bolus WIELKI!!!! Gratulacje Cholercia kiedy ja takiego cupne PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Remek ten boleń był ślepy Także dziś byłem na bolkach, widziałem tylko kilka sztuk, na przelewach główek. Woda prawie martwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Musze i ja pogratulowac ...kapitalne , piekne Bolenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja dziś uderzam z samego wieczora zobaczyć czy te bolusie nie hasają o tej porze dnia bo pierniki narazie się pochowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no panowie gratulacje, super bolesławy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Piękne rapy, gratuluję. Dziś na Wiśle gryzły tylko 2x mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ja byłem dziś ale nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 hehe nie tylko ty nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Sebek gratki za nowy rekord. Kuzyn świetny boleń i ta opaska za tobą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 hehe nie tylko ty nic Redzi czyzby sugestia do wczorajszego wypadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 hehe nie tylko ty nic Redzi czyzby sugestia do wczorajszego wypadu ? no co ty wczoraj to brały najpierw wędke potem rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dzisiaj nad wodą był kolega Robert (RobBol) alias Dyla Szuwarek. Gryzły! 14 sztuk w tym 84, 80, 76... Zdjęcie 84ki postaram się wrzucić jutro.Życzę kolorowych snów... a jutro lecimy... z Remkiem więc się pewnie pochowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi