kuzyn Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Mifek ma refleks!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 tak jak mówisz kuzyn ,mifek ma bardzo dobry refleks dlatego ciągle łowi spławikową metodą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Sławku ja robiłem ja.Szpiegu,od dawna Mifka podejrzewałem o to. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Kuzynie piękny Bolesław Ta pierwsza fotka podoba mi się najbardziej Bolek niczym rekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 tak jak mówisz kuzyn ,mifek ma bardzo dobry refleks dlatego ciągle łowi spławikową metodą <_< no bo na Bolki najlepsza jest Bolonka,wydało sie mifek wydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 czepiacie sie pierdol a sami dobrz ewieie ze bardzo skuteczna przyneta na szczupaki jest sciagany zestaw splawikowy... scislej sam splawik... jak sie jedzie na nieznana wode to trzeba zabrac caly arsenal zabawek szczegolnie przydatne bywaja te na ktore inni nie lowia <_< <_< <_< <_< <_< taki plawiczek z olowiem i kotwiczka to prawdziwy killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Zdjecie z ta pletwa mocne, oj mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 tak jak mówisz kuzyn ,mifek ma bardzo dobry refleks dlatego ciągle łowi spławikową metodą <_< nie no szpiegu .... ale się uśmiałem MIFEK co złego to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja widzialem jak Mifek lowil na robaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Białego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Mifek łowi zawsze na nietypowe wabie mnie przekonał przy pstrągu na jerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Mifek po prostu stosuje swoich technik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja widzialem jak Mifek lowil na robaka. wiśnia to było dawno i nieprawda teraz juz nawet nie mam takich wedek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 hehe , a gdzie Ty Mifek pływałeś z ty robakiem ...w klatce z rekinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 nie no patu ja nie wiesz gdzie to jest to ty cuienki paproch jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 jakoś nie mogę skojarzyć ...zresztą wiesz że ja spinninguje najczęściej 100km od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 wiem wiem.... swoja droga swego czasu chodzila mi po glowie TA opaska.. PS ale znalazlem ciekawsze lowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Mifek na TEJ opasce to nie byłem juz z 2 miesiące, znalazłem o niebo lepsze łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Panowie a łowicie coś ostatnio bo ja mam anginke ale bacznie śledze poczynania wisełki i jestem troszke zadowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Redzi na Wisle w naszych rejonach to jeszce bedzie trzeba poczekac tydzień. Dziś byłem zobaczyć-porażka. Woda w korycie już, ale kakao jak nie wiem co. Tydzień min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Wiem wiem, ale dobrze że już spada bo nie ma co robić po robocie w domu, a przez tydzień myśle że dojde już do siebie Ciekae jak bolki będą się zachowywać po tej wyżówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Rognis co ta za wobek rapie z pyska wystaje? Ginel, można powiedzieć, że to wobek prototypowy pewnego producenta z naszego forum.Prototyp, a już łowi rapy. Myślę, że jeszcze później o nim napiszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 @Kuzyn, piękny gruby rap! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirys Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam wszystkich.Rzadko się udzielam na forum, ale tym razem się pochwalę.Oto mój Bolo z soboty, złowiony na 10 cm perłowy riper Gammaw Wiśle poniżej Warszawy.Mam ostatnio na te gumy całkiem niezłe wyniki.Wziął niespodziewanie w kącie u podstawy bardzo rozmytej główki.Główka jest licznie odwiedzana przez gruntowców i jest tam może z pół metra wody ,albo i to nie.Miał 79 cm, a więc znów magiczne 80 nie zostało przełamane,ale brakuje niewiele.Spokojnie ja jestem cierpliwy, poczekam Oczywiście C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Rzadko się udzielasz ale za to jak treściwie Gratuluję bolusia. Piękna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi