Marcel Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ginel, świetny wynik wykręciłeś po takim spustoszeniu po wielkiej wodzie U nas na Mazowszu kulminacja dzisiaj przeszła. Oczywiście odbiłem się od wału . Szukałem sobie jakiegos łowiska, ale niestety. Nawet Wisła wtłoczyła wode w cofkę Narwi do Dębe, potwornie zalana że kija nie było gdzie wsadzić. Za to zaobserwowałem wiekszy ruch w Silurusie . Spece na pychówkach wyruszyli za wasatymi, czy co ? Mój ostatni wypad nad Wisłe, gdzie w ciagu 12 godzin wskaznik na wodowskazie skoczył z 80 do 200cm. Bolenie grasowały wsród zalanych traw, ponad opaskowa 4m rynna. Po szybkim złowiemiu dubletu uparłem sie na trzeciego do kompletu. Bagatelka, zajeło mi to 3 godziny. Plan zrealizowany Nazajutrz mogłem sobie juz tylko z wału popatrzeć, przybór uwarzam za wykorzystany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 @ginel, marcelinho - gratuluję połowu I ja próbowałem coś wskurać na miejskim odcinku Wisły - kijek i wabiki zostały w samochodzie, mimo to było na co popatrzeć -bolki hasały aż miło, jednak nie dało się znaleźć jakiejś miejscówki - wysoka woda jednak zrobiła swoje Mam nadzieję ze we wtorek będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirys Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 @KirysGratuluję pięknego bolenia. Moją uwagę zwróciły jednak wodery op1 na twoich nogach. Ze zdjęć wynika, że jesteś na łodzi nie boisz się że jak wpadniesz przypadkowo do wody to zadziałają lepiej niż kamień u szyji?? Już kiedyś wpadłem ale mam je założone tak że wystarczy jeden ruch rękii momentalnie mi spadają a sa bardzo luźne.Pewnie że jest to pewne ryzyko, ale łódka mi trochę przeciekai muszę mieć coś gumowego na nogach.A poza tym trzeba czasem wyjść z łódki na płytką wodęi buty op1 doskonale się do tego nadają.Są lekkie, luźne, poręczne,tanie ,po zwinięciu zajmuja mało miejsca w plecaku.Są tylko niestety niezbyt trwałe (podeszwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 witam wszyskich ja wczoraj z kolegą połowiłem troszke może nie sa to potwory ale 12 rybek w dwie godzinki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 witam wszyskich ja wczoraj z kolegą połowiłem troszke może nie sa to potwory ale 12 rybek w dwie godzinki?! A jakim sposobem masz dwa bolki naraz w łapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dzisiejsza przyborowa rapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 witam wszyskich ja wczoraj z kolegą połowiłem troszke może nie sa to potwory ale 12 rybek w dwie godzinki?! A jakim sposobem masz dwa bolki naraz w łapach? też mnie to zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 wujek ładna rybka i zdjęcie a co do tych 2 rap w rękach to mnie też mocno to zastanowiło jak tylko otworzyłem fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 witam wszyskich ja wczoraj z kolegą połowiłem troszke może nie sa to potwory ale 12 rybek w dwie godzinki?! A jakim sposobem masz dwa bolki naraz w łapach? też mnie to zastanawia no właśnie - zastanawiam się czy jest sposób na 2 bolki naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 wujek ładna rybka i zdjęcie a co do tych 2 rap w rękach to mnie też mocno to zastanowiło jak tylko otworzyłem fotke... może skusiły się na jakiś systemik a tak na serio to ciekawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 a moze było dwóch spinningistów i złowili na raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 a moze było dwóch spinningistów i złowili na raz... wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 szybko sie koledzy denerwuja! a ja własnie z kolegą byłem na rybkach i tak sie zdazyło ze była okazja do takij fotki rybki dalej pływaja spokojnie panowie spokojnie bo widze agresje w waszych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 To nie agresja tylko czujność <_< ,ale cieszę się że w Twoim przypadku wszystko odbyło się po bożemu.Gratuluję połowu.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 szybko sie koledzy denerwuja! a ja własnie z kolegą byłem na rybkach i tak sie zdazyło ze była okazja do takij fotki rybki dalej pływaja spokojnie panowie spokojnie bo widze agresje w waszych postach A łyżka na to : NIEMOŻLIWE !!! PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 siemka chłopaki siemka Arek kopnij w kostkę Sławka bo się nie odzywa ja dziś byłem na chwilę na Odrze w Krapkowicach zobaczyć jaki jest stan wody przyłów , co prawda nie łapałem na muchę więc złapałem jedną rybę ale gdybym miał dowiązanego skoczka kto wie co by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 @SpigotSiema Rafał , widzę że po założeniu okularów to i rybki jakby większe PZDRArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a jaki kolowrotek ladny... taki plastikowo przezroczysty... szkoda ze nie rozowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam wszyskich ja wczoraj z kolegą połowiłem troszke może nie sa to potwory ale 12 rybek w dwie godzinki?! pewnie super zabawa była gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a jaki kolowrotek ladny... taki plastikowo przezroczysty... szkoda ze nie rozowy A ty jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 fajna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Fajne rapki. a ja narazie w domu siedze bo praca goni a tu jesienny czas coraz bliżej i jak tu zrobić by mieć troszke czasu wolnego! Zawsze pierwszy miesiąc w szkole po rozpoczęciu roku jest taki zarąbany papierkami! eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Dzisiejszy dwugodzinny, popołudniowy rekonesansik na przydomowych rewirach przyniósł kilkanaście niedużych rapek...ryby ostro żerowały na uklei... widać i czuć zbliżającą się jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Patryk, nie pognębiaj wędkarzyn znad środkowej Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 D..ryby ostro żerowały na uklei... widać i czuć zbliżającą się jesień... Raczej, dzisiaj o 2:30 kończąc prace skrobałem szyby w samochodzie nad Z.Z. Troszke to jakoś za wczesnie w tym roku, jeszcze miałem zamiar trochę boleni zaciać, a tu widze za szczupaki i sandacze trzeba sie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi